Hun spruter når hun kommer

Hun spruter når hun kommer – til begges store forlystelse. Du tror det ikke engang når du leser det, men Vargas12.com er den bloggen i Norge som tør å ta ansvar for å skrive om det som opptar leserne. Vi tør å ta tabuene på alvor. Og vi tør å skrive om det du ikke engang våger å tenke på. Denne gang – kvinnenes ejakulerende orgasme.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Lest? Her er de beste orgasme-triksene 

Kåt

Noen kvinner kan, noen kvinner får det ikke til, andre lykkes og lesker det, mens andre klarer det kun av og til. Når hun er kåt nok. For det handler om teknikk, men også anatomi og vilje til å øve til man lykkes. Mange kvinner har nemlig stor glede av å ejakulere når hun ønsker å vise sin elsker eller partner at hun kommer.

Det har dog lite med hverandre å gjøre. Hun kan oppnå orgasme når ejakuleringen skjer, men slett ikke alltid. Les videre og du vil nesten bli helt utlært. Merk at det er svært individuelt hva man oppnår, men med nok øving – kan du lykkes du også.

Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner. 

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste.

Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner. 

Bildet er tatt av StockSnap fra Pixabay

Orgasme

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende kanskje?

Litt naughty for kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme.

Det er altså kvinnens G-punkt som er selve kjernen i jakten på sprutorgasmen, men ikke nødvendigvis bare der.

Jakten på den perfekte orgasmen som mange kaller det, kan oppnås på flere ulike måter. Det er hevet over enhver tvil, at kvinner som oppnår serie-orgasmer med sprut, oppover dette betydelig sterkere enn en vanlig orgasme. 

Ca 60 prosent av alle kvinner har opplevd å få en våt orgasme i løpet av livet.

Noen lykkes hver gang, andre bare sporadisk. Det handler om flere ting samtidig, for å nå en vellykket sprutorgasme. Kvinnen bør være kåt nok, vite hvilen teknikk som skal brukes, slappe nok av i muskulatur og la hemningen fare på riktig tidspunkt. Det er ikke nok å bare ønske å sprute. 

Utløsning

En sprutorgasme er altså ikke det samme som en utløsning. Utløsningen er den hvitaktige guffa som kommer under samleiet, ikke sæden, men den andre. Kall det gjerne smøremidlet for kjønn i bevegelse. Dette sekretet kommer både fra uenig hos menn og vagina fra kvinner under samleiet. Sprutorgasmen kommer fra urinrøret og er altså stort sett bare urin. 

Menns utløsning når han kommer til fullendt orgasme, er alltid sæd. Men under samleiet før klimaks, kommer det altså utløsninger hos begge. Hos både kvinner og menn er det altså to forskjellige former for væske som kommer ut under sex. Urin, når hun spruter, og det hvite sekretet når hun har sex. 

Men utløsningen er ikke nødvendigvis knyttet opp mot klimaks og orgasme. Hun kan ha flere serieorgasmer, både med og uten sprut. Det viktigste for å oppnå en slik serieorgasmer, er tenningen. Hun må være kåt nok til å fortsette stimuleringen, etter den første orgasmen. Dette er noe mange kvinner forsøker og oppnå, men man bør kjenne sin egen kropp godt for å lykkes. 

Jakten på sprutorgasmen

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme. Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det. Ofte sitter problemet mer  mellom ørene enn mellom lårene. Forsøker man for mye, kan det bremse evnen til å oppnå orgasme i det hele tatt. 

Solen som varmer vinterblek hud frigir lyster og drifter i sinnet som gjør det så enkelt å begynne å tenke vovede tanker.

Forbudte fantasier og som lar saftene renne, både for han og henne. Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, alene eller med riktig verktøy. Om våren, sommeren eller på sydlige breddegrader der solen varmer.

Kåtheten som herjer i kroppen er fin for de fleste. Selv single, som ikke har umiddelbar tilgang til sex – gleder seg over årstiden. Både kvinner og menn, runker i skogen. Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Jakten på sprutorgasmen bør ikke komme i veien for nytelsen. Lar du hemningene fare og kjenner etter alt som er deilig under akten, kommer orgasmen av seg selv. Du må bare gi deg selv tid til å nyte. Sprutorgasmen er nemlig resultatet av kåthet og nytelse over tid.

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden er nemlig stor stas for noen. 

Tabubelagt

Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

Onani, sex og orgasmer er tabubelagte temaer i Norge. Også i 2020.

 Vargas12.com har skrevet om disse temaene i mer enn ti år, og vi vil fortsette å bryte ned tabuene. For at du og dine venner skal tørre å ta den viktige debatten, tørre å snakke om det dere tenker på. I dag og i morgen. 

Vi skriver om det mange ikke engang tør tenke på. Men som er en viktig del av mange unges liv. 

Om du ønsker å få siste nytt fra vår blogg, gratis og uten betingelser, bør du følge vårt nyhetsbrev. Det kommer i innboksen din i det øyeblikket vi publiserer nye artikler. Alltid helt uten reklame. Vi skriver for deg. Tabubelagte temaer er vår spesialitet. 

Hun spruter når hun kommer og elsker det.

Vargas

Få orgasme så ofte du kan

Få orgasme så ofte du kan, det er helsebringende for både kvinner og menn. Både psykisk og fysisk. Dessuten er sex viktig i alle av livets faser fra man er tenåring til man ikke vet hva sex handler om lenger. Orgasme for menn forhindrer prostatakreft og orgasme for kvinner styrker immunforsvaret og man eldes saktere. I hvert fall i følge ekspertene.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fysiologi

Orgasme er et av de mest intense og tilfredsstillende øyeblikkene menneskekroppen kan oppleve. Det er et klimaks av nytelse som involverer en rekke komplekse fysiologiske og følelsesmessige reaksjoner. Ordet “orgasme” kommer fra det greske ordet “orgasmos”, som betyr ekstase eller heftig bevegelse.

Les også: Kvinners sex-fantasier overgår det meste

Det er en naturlig del av den menneskelige seksuelle opplevelsen og spiller en viktig rolle i intime forhold. La oss utforske orgasme i all sin prakt, inkludert hvordan den oppstår, dens fysiologiske aspekter og dens betydning for individets velvære.

Orgasme involverer en kompleks samhandling mellom nervesystemet, hjernen og kjønnsorganene.

Prosessen begynner vanligvis med seksuell stimulering, enten gjennom fysisk berøring, fantasier eller visuell stimuli. Når en person blir seksuelt opphisset, sender hjernen signaler til det autonome nervesystemet for å øke blodstrømmen til kjønnsorganene.

I løpet av opphisselsen bygger spenningen seg opp i kroppen, og musklene i kjønnsorganene, bekkenet og rundt anus strammes gradvis. Denne oppbygde spenningen frigjøres plutselig under orgasmen i en bølge av intense muskelsammentrekninger. Hos menn fører dette til ejakulasjon, mens kvinner opplever en serie muskelsammentrekninger i bekkenområdet.

Vargas12.com er den bloggen i Norge som har skrevet flest artikler om sex, tabuer, kåthet, orgasme og relasjoner. Om du vil vite mer om våre artikler når de publiseres, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev, her. Det er alltid gratis og helt uten betingelser. Takk for at du leser.

Få orgasme så ofte du kan i sommer – det fortjener du.

Få orgasme så ofte du kan

Bildet er tatt av Engin Akyurt fra Pixabay

Klimakset

Orgasme er som en eksplosjon av nytelse som oversvømmer kroppen og gir en følelse av ekstase.

Les også: Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Folk beskriver det ofte som en intens følelse av glede og tilfredsstillelse. Under orgasmen blir flere hjerneregioner aktivert, og hormoner som oksytocin og endorfiner frigjøres i kroppen. Oksytocin, kjent som “kjærlighetshormonet,” spiller en rolle i å skape følelser av intimitet og tilknytning til partneren.

Selv om orgasme er et høydepunkt av nytelse, er det viktig å huske at det ikke er den eneste viktige delen av seksuell opplevelse. Intimitet, tillit og følelsesmessig forbindelse spiller alle en avgjørende rolle i å skape en meningsfull seksuell opplevelse.

Få orgasme så ofte du kan, det er bra for hele deg, både fysisk og mentalt.

Det finnes forskjellige typer orgasmer, og opplevelsen kan variere fra person til person. Blant de vanligste er klitorisorgasme, vaginalorgasme, G-punktsorgasme og prostataorgasme.

Kvinner har en unik evne til å oppleve flere orgasmer på rad, mens menn ofte opplever en refrekvensperiode etter orgasme, kjent som den “refraktære perioden,” hvor det er vanskelig eller umulig å få ereksjon og orgasme igjen.

Helsegevinstene

Foruten den umiddelbare følelsen av velvære, kan orgasmer gi en rekke helsefordeler.

Under orgasmen frigjøres endorfiner, som fungerer som kroppens naturlige smertestillende midler og kan bidra til å lindre smerter og stress. Regelmessige orgasmer kan også bidra til bedre søvnkvalitet og redusere angst og depresjon.

Orgasme spiller en viktig rolle i intime forhold. Å oppleve orgasme sammen med en partner kan skape en følelse av intimitet og tilknytning. Kommunikasjon og forståelse mellom partnere er avgjørende for å sikre at begge opplever seksuell tilfredsstillelse.

Manglende evne til å oppnå orgasme, kjent som anorgasmi, er et vanlig problem som kan påvirke både menn og kvinner. Årsakene til anorgasmi kan variere, og det er viktig å oppsøke medisinsk hjelp hvis dette problemet vedvarer.

I tillegg til fysisk velvære, spiller orgasme også en viktig rolle i selvbilde og følelse av velvære. Å oppleve orgasme kan bidra til å øke selvtilliten og gi en følelse av lykke og tilfredshet med egen kropp og seksualitet.

Vargas

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme forklart av en middels gammel mann. Vargas12.com fortsetter å skrive der andre legger vekk teksten og rødmer. Nok engang fjerner vi tabuer ved å skrive om det mange ikke engang tør tenke på. Tør du lese videre?

Bergenet lesetid: 4 minutter

Lyst og begjær

Seksualitet er en naturlig og viktig del av menneskets liv. Både menn og kvinner kan oppleve ulike former for seksuell lyst og glede. I denne artikkelen skal vi fokusere på kvinners seksuelle lyst og orgasme, og utforske noen av de viktige faktorene som kan påvirke dette.

Les også: Orgasmegaranti – leker for voksne

Kvinnens seksuelle lyst kan variere fra individ til individ og kan påvirkes av en rekke faktorer. Fysiske, følelsesmessige og psykologiske aspekter kan alle spille en rolle i en kvinnes seksuelle lyst og begjær. Det er viktig å merke seg at lyst kan variere over tid og at det ikke finnes en “normal” eller “riktig” nivå av lyst.

Fysiske faktorer som hormonelle endringer, helsemessige forhold, medisiner og alder kan påvirke kvinners seksuelle lyst. For eksempel kan hormonelle endringer i løpet av menstruasjonssyklusen påvirke lystnivået hos noen kvinner. Helseproblemer som diabetes eller hjertesykdom kan også ha innvirkning på seksuell lyst.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme handler om å tørre å kjenne etter og tørre å gi seg hen.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Bildet er tatt av lisa runnels fra Pixabay

Kommunikasjon

Emosjonelle og psykologiske faktorer spiller en viktig rolle i kvinners seksuelle lyst.

Stress, depresjon, angst eller andre følelsesmessige utfordringer kan påvirke lystnivået. For noen kvinner kan også tidligere seksuelle erfaringer eller traumer påvirke deres opplevelse av lyst og glede.

Les også: Her er de beste orgasme-triksene 

Kvaliteten på den seksuelle kommunikasjonen og forholdet kan også påvirke hennes lystnivå. Følelsen av intimitet, tillit, respekt og åpenhet mellom partnere kan bidra til å skape en trygg og ønskelig seksuell atmosfære. Åpen kommunikasjon om ønsker og behov er viktig for å fremme en sunn seksuell opplevelse.

Orgasme er en naturlig klimaks av seksuell lyst og opphisselse.

Kvinner kan oppleve orgasme på forskjellige måter, og det er stor variasjon i intensitet, varighet og opplevelse fra person til person. Klitorisstimulering er ofte avgjørende for mange kvinner for å nå orgasme, men det finnes også andre erogene soner som kan gi glede og orgasme.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme vil alltid være individuell, fra person til person.

Sprutorgasme

Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner. 

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste. Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner. 

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende, kanskje?

Litt naughty er det for endel kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme. Men noe særlig mer er det vel neppe?

Om du ikke lykkes så ikke la det ta fra deg gleden og nytelsen ved ha mye og ofte sex i sommer. Det har du fortjent.

Vargas

Slik får du bedre søvn

Slik får du bedre søvn – du må rett og slett være litt egoist. Og får du det ikke som du vil, i en evig krangel med samboer eller ektefelle om hvordan ting skal være, så bytt soverom. Altså, sov i et annet rom enn din bedre halvdel. Det kan være nøkkelen for bedre søvn, til tross for at det er en ganske dramatisk avgjørelse å ta.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Søvnskala

Om du ikke vil gå så drastisk til verks, kan det være andre grep som kan hjelpe deg inn i drømmeland. En orgasme eller to er ofte sovemedisin nok, særlig for menn, men også kvinner kan sovne raskere etter en hyrdestund.

Les også: Periodisk faste gir god helsegevinst

Noen eksperter hevder at det kan være en løsning å putte hele hodet inn i fryseboksen, dette får i gang aktiveringssystemet i hjernen. Nesten på samme måte som når du kikk-starter en bilmotor med startkabler. Og man bør la være å drikke kaffe for sent, fordi koffeinet i kroppen gjør kroppen energisk.

Det behøver du ikke når du skal sove.

Slik får du bedre søvn, du tar søvnbehovet ditt på alvor og tar grep.

Søvn er viktig for alle mennesker, men noen tror at det er viktig, bare man sover lenge nok så er alt ok. Det er feil. Forskning viser at det er like feil å sove for mye, som å sove for lite. Klarer man å sove 7-9 timer i døgnet – hele året, så er det mest gunstig for kroppen, om man er ung voksen – eller voksen.

Er man eldre, kan det være nok med 7-8 timer søvn. Barn mellom 6-13 år, bør ha mellom 9-11 timer søvn.

Nyfødte og spedbarn skal ha mellom 12-17 timer søvn, småbarn mellom 1-2 år skal ha 11-14 timer søvn og førskolebarn, 10-13 timer med søvn.

Som man kan se av søvnintervallene, endrer søvnbehovet seg ganske mye gjennom livet. Den komplette listen kan sees i artikkelen fra National Sleep Foundation, hvor det også er en «kan være akseptabelt»-kategori.

Forskning.no
Slik får du bedre søvn
Foto: Daniela Dimitrova fra Pixabay 

Bekymringer

God og nok søvn er med på å gjøre oss opplagte nok til å utføre viktige arbeidsoppdrag, uten å sovne på vakt eller være uopplagte. Søvn er helt avgjørende for at vi skal holde oss friske og fungere best mulig i livet. Det motsatte kan gjøre oss syke over tid.

Les også: Kostholdet som gjør at du lever lenger

I følge er artikkel i Aftenposten.no, hevder Aric Prather, psykolog fra Universitetet California i San Fransisco at søvn er ikke noe du gjør, det er noe som kommer til deg. Noe livsviktig du må få nok av, ellers kan du bli både psykisk og fysisk syk.

Årsakene til at mange av oss blir liggende å bekymre oss for andre, for økonomi, for egen helsen, eller arbeidsoppgaver du skal gjennomføre. Alt dette kan være nok til at vi bruker flere timer for å finne nok ro til å falle i søvn.

Psykolog Prather anbefaler alle om å sette av nok tid på dagtid, til å gjøre unna disse tankene og bekymringene. Nettopp for å frigjøre kapasitet til å falle raskt i søvn på kvelden når man legger seg. Fordi det er hevet over tvil – det er utelukkende bekymrede tanker som gjør oss søvnløse.

Unngå skjermtid

Forskning forteller oss at det har lite for seg å ligge å vri seg i sengen uten å falle til ro. Da er det bedre å stå opp igjen, lese en bok, se en film du har sett før, lytte til rolig musikk, meditere eller strikke. Det kan også være effektivt og snu seg i sengen. Legge hodet der bena ellers er, lese litt, for så å snu seg tilbake og for å sove.

Man bør unngå skjermtid på sengen, fordi da kan viktige timer forsvinne raskt, timer du ellers normalt skulle ha sovet. Men det kan faktisk være effektiv å gjøre noe beroligende som du liker, helst et par timer før du skal sove. Det er med på gjøre deg trøtt og rolig til sinns.

Det kan være å surfe på nettet, se favoritt-serien din om igjen. Eller lytt til gode podcaster du vet du liker.

Stedet du skal sove, fortrinnsvis på soverommet, bør være ryddig og fri for distraksjoner.

Jo mindre du har på nattbordet eller i rommet, vil gi deg større sjanse for å falle til ro. Pass også på riktig temperatur. Soverommet bør ha mellom 16-20 grader.

Når soverommet er mørkt og kjølig, faller kjernetemperaturen i kroppen, noe som skjer av seg selv når vi faller til ro. Slik får du bedre søvn, ved å kjenne kroppens behov for livsviktig lagringstid.

Kilde: Forskning.no og Aftenposten.no

Vargas

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren, våte drømmer om forbudt sex. Helst sex med flere enn bare én av det motsatte kjønn, helst gruppesex. Kjenner du deg igjen? Fantasier er ofte hemmelige og blir ikke delt engang med partneren, men det er kanskje sunt?

Bergenet lesetid: 7 minutter

Vargas12.com

Er det ikke smart å ha noen hemmeligheter helt for seg selv? Eller bør man dele disse sex-fantasiene i et håp om å få ut drømmene til virkelighet? Drømmer om andre enn partneren, rammer nok både kvinner og menn. Vi kaller det rammer, fordi man ikke kan styre tankene våre. De bare kommer, særlig drømmene.

Les også: Gravid og sprengkåt?

I denne artikkelen tar Vargas12.com deg med til de mørkeste alene av våre fantasier. Norges eneste blogger som tør å skrive om det du fantasier om, de sterkeste tabuene og groveste drømmene, finner du på denne bloggen. Du er herved advart.

Vargas12.com har i snart 13 år skrevet artikler og blogginnlegg som har revet ned de sterkeste tabuene. Vi har skrevet 7500 artikler om sex, fantasier, tabuer, drømmer og hemmeligheter. Alt som både kvinner og menn har fantasert om gjennom livet. Nå deler vi tanker og ideer for å gi deg inspirasjon og glede.

Om du vil lese de neste 7500 artiklene, kan du få disse rett i mailboksen – helt gratis. Da må du bare følge denne linken, så vente i spenning, vi skriver for deg.

Fantasier

Fantasier brukes til så mangt, men kanskje aller mest i den seksuelle og kreative delen av livet. Sex med en ukjent kan for noen være pirrende, for andre, spennende nok til å tørre å forsøke. Å bli voldtatt er kanskje det verste et menneske kan oppleve – allikevel er det samtidig en fetisjisme som er populær blant særlig kvinner. 

De fantaserer om å bli tatt etter alle kunstens regler, gjerne av flere fremmede menn samtidig. Med fokus på villet sex og bli begjært av mange, gjerne fremmede menn, samtidig. Snåle greier?

Kan du se for deg kvinner, som du kanskje kjenner, som har slike tanker og våte drømmer?

For du kan ikke se det på noen, hva de faktisk liker og hva deres sterkeste fetish er. Tante Beate fra Mysen, kan hun virkelig tenke dette? Sannsynligvis ikke, kanskje fantaserer hun heller om sex med andre kvinner – enda hun har vært gift i 30 år? Tenk litt på det.

Drømmer om andre enn partneren

At menn drømmer om å ha sex med to kvinner samtidig, er en gammel klisje som kanskje stemte en gang, men det har nok vært et overdrevent bilde av den gamle grisen som vil ha i både pose og sekk. At kvinner skal tørre å tenke så forbudte og usannsynlige tanker, som å ønske å bli voldtatt er provoserende for mange menn.

Les også: Kåt på pikk, men ender opp med dame?

De som lar fantasien være nettopp det, vil åpenbart ikke nå de samme målene, men forbli i håpet om at noe spennende kanskje skjer, av seg selv. Det gjør det som kjent veldig sjeldent. Man må ta grep selv, for å oppnå viktige mål i livet.

Fremmede

Kvinner og menn har sex med hverandre over hele kloden, mange av disse bruker sine tanker og fantasier for å oppnå orgasme på best mulig måte. Å få oppleve sex med en fremmed, spontant og lidenskapelig, er også noen kvinner og menns fantasi.

Da er det forbudte, det fremmede og pirrende mer fristende enn det samme “greiene”, man har holdt på med i årevis. Drømmer om andre enn partneren, for så å la være å gjøre noe med det – og angrer på det. Kjenner du deg igjen?

Det er også en av grunnene til at noen velger å ha sex med vennene sine, naboen, utroskap, som farer til at kvinner utforsker sin seksualitet med samme kjønn. Og at menn tenner på menn – uten å bytte fil. Har sex bare for sexens skyld. Jakten på orgasmen og spenningen kan som kjent føre til hva som helst.

Det er nemlig ikke uvanlig at mennesker utforsker sine grenser ved å prøve, feile, prøve på nytt og lykkes kanskje. For å sprenge grenser, for å stilne lidenskapen og nysgjerrigheten. Å være kåt er like naturlig som å være menneske, det er slik vi forplanter oss, får barn, lever og formerer oss.

Derfor er disse fantasiene viktige på veien til det ultimate sexlivet, som noen finner ut av ved å la seg forføre av det ukjente, la seg bli revet med av de våte drømmene – la seg knulle av menn med digre, dryppende og pulserende lem i alle hull.

Kvinner

Hun ønsker kanskje å oppleve sex med andre menn, enda hun ønsker å være sammen med deg til evig tid. Hva gjør du, da? Lar du henne få oppleve sex med andre fremmede menn? Noen forhold fungerer bra på denne måten. Ved å ha frihet til å gjøre hva man vil med hvem man vil, når man vil, men det passer selvsagt ikke alle par.

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren – rammer både kvinner og menn. Noen lar det være med fantasiene, andre velger å ta ansvar i eget liv og gjør alvor av drømmene.

Tåler forholdet deres “kontrollert” utroskap, kan dere se hverandre ha sex med en eller flere fremmede samtidig, kan det til og med være en måte å tenne hverandre på? Hvordan kan man vite om det passer den enkelte? Gjennom fantasier og drømmer selvsagt. Sjalusi bør selvsagt feies unna lenge før man kommer til dette steget. Det kan være en utfordring uansett.

Stadig flere kvinner ønsker å oppleve, i hvert fall fantaserer om å ha sex med likekjønnede. Ofte blir det med drømmene og fantasiene, men noen kvinner velger å gjøre det. Ta den helt ut og har sex med andre kvinner. Både for spenningen og nytelsens skyld.

Orgasme

Sex uten orgasme er vel det samme som å spise sjokolade med papiret på. Jakten på orgasmen kan være ødeleggende for begge. La følelsene, nytelsen og begjære styre handlingene. Vær sikker på at du og din partner er kåt nok, før dere begynner å jage utløsningen.

Å få utløsning, orgasme eller «få tømt seg» som mange kaller det, er viktigere for mange.

Det å innlede et langt og kjedelig forhold, for til slutt å kanskje få seg et nummer, eller kanskje ikke kan bli for kjedelig for mange. Derfor er det mange kvinner og menn som velger en sex-partner på nettet – først som sist.

Da slipper man å gå rundt grøten, man kaller en spade for nettopp det og går i dialog med fremmede med det mål for øye – å få nok deilig sex. Noe som er helt utenkelig for andre igjen.

Spør du kvinner generelt, er de nok ikke like enig som menn. Faktisk vil mange kvinner heller velge sjokolade framfor sex. Dem om det. De fleste menn, derimot, uten at vi har snakket med absolutt alle, vil nok helst avslutte med en skikkelig «salutt».

Drømmer om andre enn partneren – på tide å spørre partneren, om dere skal finne på noe spennende?

Vargas

Orgasmegaranti – leker for voksne

Orgasmegaranti – leker for voksne er både vanlig og akseptert hos de fleste. Mange hevder at sexlivet ble endret den dagen det første leketøyet kom i hus. Det mange ikke er klar over, fortsatt, er at både kvinner og menn har tilgang på leker som gir garantier for klimaks. Slik har det ikke alltid vært. Det er snart sommer – tiden er inne for å la trusene falle.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Tabuene

Vargas12.com har gjennom de siste 12 år skrevet om de mest tabubelagte temaene. Vi har skrevet om alt fra sex-kjøp fra husmødre til aksepterte elskere, i de mest vanlige forholdene. Og for å gi deg et bilde av hva hvermannsen driver med, bak lukkede gardiner, fortsetter vi i denne genren.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

Nå skriver vi nok en gang en artikkel som mange vil rødme av, men vi holder alltid ord, og fortsetter med å sjokkere og engasjere våre lesere. Orgasmegaranti – leker for voksne kan være med å gi dere et løft, der dere trenger det som mest, der det gjør best.

Følg vårt nyhetsbrev for å få den neste artikkelen, som kan handle om alt fra sex, samliv, fotball, mat, økonomi eller film. Eller kanskje du finner mer alvorlige innlegg, i arkivet til høyre som handler om mobbing, selvmord, liv og død? Vi skriver alltid for deg.

Vargas12.com er en blogg, mest kjent for å velge de mest tabubelagte temaene for å hjelpe de som sliter. Er utenfor normalen eller fortsatt sitter langt inn i homofil- eller lesbisk-skapet. Der behøver du ikke å sitte lenger. Det er mange som vil at du skal være deg selv og leve ditt liv på egne premisser.

Tabuene er til for å brytes ned. Vi lover å jobbe på spreng for å lykkes – for deg. Kanskje dagen er inne?

Trykkbølge-orgasme 

Denne gir henne garantert orgasme – hver eneste gang. Ja, vi snakker selvsagt om Womanizeren. Gudegaven til alle kvinner – verden over. Det har skjedd en revolusjon i også norske soverom, i teltet, på hytta, i bilen, ja, i alle rom – over alt. Til og med på jobben tar hun med seg sin nye favoritt-dings, Womanizer. 

Et sexleketøy hun bruker alene eller sammen med en partner.

Og til den det måtte angå, dette er ingen betalt reklameartikkel, men et ærlig og redelig innlegg om kvinners og menns enorme muligheter til å nå klimaks. Muligheter til å oppnå stormfulle høyder i sexlivet og bryte myten om at man aldri kan oppnå orgasme. Denne gir henne garantert orgasme – hver eneste gang. 

Lest denne? Naken – kåt og alene på Huk? 

Så hva er det med dette fantastiske vidundret som gir alle verdens kvinner orgasme på første forsøk? 

Orgasmegaranti - leker for voksne

Hemmeligheten som lenger ikke er en hemmelighet, men allmen kunnskap i de tusen hjem. Er at Womanizer er et sexleketøy som ‘suger’ henne til himmels. Ikke om du er oralsexens mester, med mange tiårs erfaring, vil du kunne gjøre det Womanizer gjør for henne. 

Womanizer benytter Pleasure Air Technologi, på godt norsk trykkbølger, helt uten fysisk berøring av leketøyet. Hun får altså klitoris og området rundt, stimulert av lufttrykk, som gjør at alle de erogene sonene i kvinnenes underliv stimuleres samtidig. Da går det bare én vei og det er mot stjernene. Tør du vedde i mot?

Leker

Han bør prøve seg fram på lik linje med henne. Hva tenner deg? Analkuler, lakk, lær, kommandoer, dildoer, vibratorer, BDSM, klitoris-massasje, g-punkt-stav, eller verdens mest solgte sexleketøy for kvinner, Womanizer. Det finnes faktisk leker for kvinner og menn i alle aldre. Ikke engang fantasien setter en stopper for hva som finnes på markedet nå.

Kanskje takket være bøkene og senere filmene om Anastasia Steel og Christian Grey? Som har gjort tau, håndjern, pisker og andre sadomasokistiske verktøy til bruk i millioner av soverom rundt om på kloden, dagligdags. Orgasmegaranti – leker for voksne er til for å tilfredstille dere begge.

Hva du liker å gjøre når du skal leke, enten alene, med en partner eller med flere elskere på én gang, er opp til deg. Jo, for det skjer i selv de best møblerte hjem, helt sikkert nær deg også. Gang bang, gruppesex, partnerbytte, you name it!

Folk knuller over en lav sko, også med andre kvinner og menn de knapt har snakket med før.

Det skal visst være en del av pirringen. Å ha sex med fremmede.

Prostata-kjertelen

Noe mange unge kvinner kanskje ikke er klar over, er at menn har sin egen “klitoris”, fire, fem cm inn i rumpa, ligger prostata-kjertelen. Når denne stimuleres forsiktig, kan det gi mannen en solid orgasme, men dette gjelder ikke for alle. 

Orgasmegaranti - leker for voksne

Du bør nesten spørre først, om han er interessert i å eksperimentere. Dessverre er det endel naive menn, som tror at alt som har med analsex å gjøre – er noe homo-greier. Det er selvsagt veldig feil. 

Det sexleketøyet som selges mest over disk eller på nett i Norge, bortsett fra Womanizer og Fleshlight, er anale-gleder, for menn. Noe å tenke på for alle par, eller single som er ute etter den perfekte orgasme og ekte nytelse. 

Les også: Kvinner tenner på å se menn suge hverandre

For et vellykket forhold over tid, er det viktig at også sexlivet fungerer. Derfor skal man forsøke å overraske, bruk fantasien, dra inn en venn eller venninne, for å krydre litt til hverdags eller fest. Det er “bare” sex. Har hun fantasier om trekant, la henne forsøke.

Elsker dere hverandre og er trygge i forholdet, vil ikke sjalusien ødelegge. Men for guds skyld, snakk sammen om dette tema, ellers kan det gå riktig galt for dere begge.

Sprutorgasme 

Denne gir henne garantert orgasme enten hun er i et forhold eller lever som singel med sporadiske sexpartnere. Kvinner er langt mer selvstendige individer enn menn. Hun vet hva hun vil ha, spesielt når det kommer til sex. Derfor har svært mange norske kvinner en eller flere Womanizer-produkt tilgjengelig. 

Orgasmegaranti – leker for voksne bør selvsagt være for henne, men også ham. La henne prøvene en Womanizer og la han prøve en butt-plug, og de levde lykkelig i alle sine dager. Eksempelvis.

Lest denne? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter

Det er ingen hemmelighet at de første modellene på markedet ikke holder det samme nivået som de aller siste utgavene. Den første utgaven av verdens viktigste sex-leketøy, kom allerede for flere år siden, men har utviklet seg i takt med tiden og blitt både bedre og langt mer effektiv. 

Om du som kvinne jakter sprutorgasme, slik du vet mange kvinner kan oppnå ved riktig “behandling” er ikke Womanizer riktig redskap. 

Da må hun bruke en G-punktstav, som treffer G-punktet hennes. Via filmsnutter og pornoens mange fallgruver, har mang en kvinne brukt timer på å oppnå sprutorgasme. Men ikke alle lykkes, dessverre. 

Vi som tør å skrive om det mange ikke engang tør å tenke på, lover å komme tilbake med nye innllegg om blant annet menn og kvinners mulighet til den perfekte orgasme. Om du vil motta disse og mange andre artikler, helt gratis – bør du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyt hverandre når dere og sommeren kommer.

Vargas

Knullet om bord i fly?

Knullet om bord i fly? Eller på offentlig toalett? Det er nemlig en helt egen interesse, dette. For ganske mange, å ha sex der man kanskje kan bil fersket, sett eller oppdaget. Kjenner du deg igjen? Har du hatt sex på steder du kan ha blitt oppdaget? I skogen, i båten, på en holme? Mulighetene er mange, er det rar vi gleder oss over våren?

Bergenet lesetid: 4 minutter

10.000 meters-klubben

Husk bare at det finnes strenge lover og regler for å nyte hverandre på offentlig sted. Til og med å nyte seg selv, ender med bot og forferdelse, hvis man blir tatt med buksene nede. Greit å tenke over når sevjen begynner å stige når solen kommer høyere på himmelen.

Knullet om bord i fly? Dette sære temaet har til og med sin egen klubb. 10.000 meters-klubben. Mile High Club, er en anerkjent klubb over hele verden. Eller for spesielt interessert, som vi kan kalle det her hjemme.

Kan hende det er spennende nok, der og da, men det kan også bli rimelig kleint om dere blir tatt for ugjerningen. Det vil vanke bot og kanskje en reprimande fra flyselskapet som gjør at du ikke får reise med samme selskap igjen. Kjedelig.

For mange nordmenn er det fortsatt kun ektefeller som har sex med hverandre. På soverommet. Med lyset slukket. Men noen har altså funnet ut at det pirrer en smule ekstra, å gjøre det helt andre steder, blant annet utendørs.

Knullet om bord i fly?

Orgasme

Å oppnå klimaks er ikke alle forunt. Både kvinner og menn har denne utfordringen, enten ofte eller sporadisk gjennom livet. Heldigvis finnes det hjelp å få, bare man har batterier nok, si. Knullet om bord i fly? Det handler om å øke risikoen for å bli tatt på fersken. Spenningen rundt dette pirrer både kvinner og menn.

Orgasmen er tabubelagt å snakke om, fortsatt. Men så finnes det bloggere som tar sine lesere på alvor og løfter fram de tabubelagte temaene, slik at du skjønner at dette er både normalt og ekte. Sex er kommet for å bli, heldigvis.

Noen kvinner får orgasme under fødselen, andre når de trener på ben-apparater på treningssentret, andre kan puste seg til orgasme. 

Felles for alle disse merkelige og uvante stedene å oppnå klimaks er at det selvsagt skjer svært sjeldent og med noen få kvinner.

Trening kan være mer enn bare gi fysisk form og fin figur, for en liten andel av kvinnene få litt mer ut av treningen enn gjennomsnittet.Det er kvinnene som har en såkalt “coregasm”, i tilfelle av en orgasme (dansk), utvinning av opplæringen av kjernemuskulaturen (inkludert kjernen) i mageregionen – de såkalte magemusklene.

  • 124 kvinner fortalte at de hadde fått orgasme under trening.
  • 246 kvinner fortalte at de hadde oppnådd seksuell tilfredsstillelse under trening, dog uten å få orgasme.
  • Rundt 40 prosent av kvinnene som hadde fått orgasme fortalte at de hadde opplevd det mer enn ti ganger.
  • Også Orgasme under fødsel kan forekomme, men svært sjeldent.

Søk hjelp

Om fantasiene tilsier at du ønsker å ta de våte drømmene et hakk lenger, forslår vi at du tar det opp med kjæresten din. Om ikke dere ender opp med å ha knullet på et fly, så kanskje gnistene kan komme om dere gjør det andre steder. Der dere ikke er til sjenanse for andre.

Det å ikke kunne få orgasme kan for mange vært svært problemfylt. Og til og med gå utover forholdet til partneren, både på kort og lang sikt. Derfor er det viktig å prøve å gjøre noe med det. Ofte sitter det i hodet, og man evner ikke til å sleppe seg nok løs.

Ofte kan det være nok å snakke godt sammen om de utfordringene man møter rundt jakten på orgasmen.

Er du en av de mange som ikke kan få orgasme av en eller annen grunn bør du snaret ta kontakt med din fastlege, løsningen kan være langt enklere enn du frykter. Det kan faktisk være nok med en samtale med en som forstår ditt problem.

I mellom tiden kan du gjøre en liten investering i et massasje-apparat som hjelper deg på gild.

Vargas

Våren kommer og det gjør du også

Våren kommer og det gjør du også. For mange nordmenn er årets høydepunkt at solen kommer høyere på himmelen. Når vi kan kjenne at blodet bruser i årene, sevjen stiger både her og der. Da er det greit å være menneske. Vi fortjener det kanskje mer enn noen gang – endelig er det snart vår.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Orgasmegaranti

Våren kommer og det gjør du også. Endelig skal vi kunne nyte felleskapet, hverandre, være sosiale, klemme, knulle og drikke oss fulle. Helt uten restriksjoner, munnbind og faenskap. Endelig skal vi kunne nyte livet. Kjenner du at du gleder deg? Gleder deg til å kaste all hemninger fordi det er vår?

Det er slik vi er skrudd sammen vi mennesker. Vi blir yre og litt gale når sollyset gir oss mer energi og livslyst. Kåtheten kommer til oss, snikende og pirrende.

Les også: Vårens første utepils

Det er nemlig slutt på den tiden at kvinner ikke lykkes med å få orgasme, heldigvis.

Nå finnes det så mye hjelpemidler og leketøy at du må være klinks død, eller ikke ha noen evne til å bruke fantasien. Alle kvinner i kjønnsmoden alder, bør og kan nå klimaks i dag. Og gjør du det ikke, så må du lese deg opp og ta ansvar.

For alle menn i sammem situasjon, må også ta seg kraftig sammen. Fordi det sitter mellom ørene. Du kan få orgasme på bestilling om du bare vet å trykke på de riktige knappene.

Våren kommer og det gjør du også

Vårkåt

Vårkåt og nøden – inne som ute? Kanskje er det umulig å bli vårkåt når man ikke får nok sol og varme på kroppen? Eller er det nok å sitte i vinduet eller på verandaen? Og ikke være ute blant folk slik vi er vant til på denne tiden av året?

Les også: Gravid og sprengkåt

Ifølge statistikker for salg av sexleketøy, fra posten og salgssteder – er det ikke noe feil på det norske folks yrhet.

Til tross for situasjonen vi har havnet i. Eller kanskje heller på grunn av situasjon de fleste av oss er i med pandemien og virus-trusselen hengende over oss? Våren har denne evnen til å gjøre noe med oss.

Aldri før har salget av dildoer og vibratorer, pisker, håndjern, Butt-plugs og annet snadder, som ikke tåler særlig oppmerksomhet, normalt. Sannheten er at Kari og Ola nordmann, dine venner, dine naboer, din søster og bror.

Til og med dine foreldre kan være av det mer kinky slaget som besøker Swingers-klubber så snart de får en sjanse. De snakker bare om det til sine aller nærmeste sex-venner.

Kjærlighet

Sex mellom mennesker, forelskelsens rus og det å finne den rette har vært noe av det viktigste for kvinner og menn, over landegrensene gjennom generasjoner. Slik vil det være i uoverskuelig framtid også. Heldigvis.

Lest også: Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum?

Måten å finne den rette på – har endret seg voldsomt de siste hundre år. Som de fleste vet, er det via internett – gjennom Tinder og strømlinjeformede nettportaler de fleste finner sin kjæreste nå.

For hundre år siden, måtte man få godkjent søknaden fra pikens far eller familie. Og slett ikke finne på noe tull før ringen var plassert på fingeren. Aldersforskjell, eller om han luktet vondt, eller var voldelig, spilte mindre rolle. Om familiens overhode hadde sagt ja til beileren – ble det slik. Og omvendt.

Heldigvis har tidene forandret seg. Kvinner kan velge selv, i hvert fall i Norge.

Hun kan i grunn ofte velge og vrake mellom flere og finne seg en mann som både er snill, vakker og begavet. Våren kommer og det gjør du også, og kjæresten din.

Du fortjener selvsagt å finne kjærlighet som varer. Livet ut. Det er nå du bør begynne å lete. Våren er jo rett rundt hjørnet, tross alt.

Vargas

Adventskalenderen til kvinner som har alt

Adventskalenderen til kvinner som har alt bør være litt over gjennomsnittet eksklusiv. Derfor har nettstedet Nytelse.no gjort jobben for ham, som vil imponere henne. Årets adventskalender har alt hun ønsker seg. Orgasmer på egne premisser. Derfor bør du bestille denne allerede i dag, enda det er noen dager til jul. Denne vil alle kvinner ha.

Estimated reading time: 4 minutter

Happy wife

Du som har en kvinne ved din side, som fortjener det lille ekstra, til glede for dere begge – nå har du sjansen til å overraske henne. Via denne linken, finner du Norges råeste adventskalender til glede for dere begge. Du som verdsetter din kjæreste og har tenkt å beholde henne lenge, skjem henne bort. Etter alle kunstens regler.

Lest denne? Derfor vinner du på dine Google-søk

Høsten går snart inn i vinteren, klokka er stilt til vintertid, snøen daler og julen nærmer seg med stormskritt. “The winter is coming” og det bør hun også. Happy wife is happy life. Husk det.

Kanskje på tide å ta grep? Når kjøpte du blomster sist? Alt for lenge siden sier du? Da bør du kjøpe tidenes råeste adventskalender til henne. Den kan du bestille her og nå. Trykk på linken eller på bildet under.

Hver dag i desember, gjennom den spennende adventstiden og helt fram, til jul. Kan hun være din lykkelige og sprengkåte kvinne. Hun fortjener det jo, ikke sant? Og det gjør jo du også.

Adventskalenderen til kvinner som har alt

Womanizer

Julen er til for barna sies det, men hvorfor skal ikke du og kona, kjæresten eller partneren oppleve litt ekstra spenning og forventning inn mot julen? Selvsagt bør du investere i framtiden ved å være litt vågal.

Hva betaler du for en middag med drikke på en bedre restaurant, for to? Men som er over i det øyeblikket dere reiser dere fra stolen. Sannsynligvis mer enn denne eventyrlig flotte adventskalenderen, som er en halv meter bred og 40 cm høy, og inneholder 24 silkeposer med én overraskelse i hver luke.

Sex er viktig for alle forhold. Overraskelsesmomentet er også en viktig del av vellykket sex og et godt forhold. Bestiller du i dag, vil du ha adventskalenderen i hende i god tid før 1. desember, men du bør være rask. For denne eksklusive godbiten vil “alle” bestille til seg selv og sin kjære.

Du tror det kanskje ikke, men denne kalenderen har en verdi på utrolige 5600 kroner, har 24 unike luker, som får henne til å føle seg helt spesiell. Og du betaler kun 1900 kroner. Det er utrolig, men faktisk også sant. Og adventskalenderen inneholder den revolusjonerende Womanizeren, som har fått kvinner til å komme igjen og igjen – over hele kloden. Men ikke si at vi har avslørt noe fra kalenderen, takk oss heller i desember.

Sex

Hva er vel mer hyggelig enn å dele en flaske rødt, med fyr på peisen, god mat, levende lys. Hun i sexy undertøy og fulladet leketøy? Hun blir neppe lykkelige enn akkurat den kvelden. Og det gjør neppe du heller. Sex er kommet for å bli og da er det viktig at begge kommer. Når det passer hver og én av dere. Alene eller sammen.

Adventskalenderen til kvinner som har alt, inneholder en rekke forskjellige julegaver. Både for han og henne. Sex er som kjent fint når begge kan nyte hverandre samtidig, med eller uten leketøy. Men endelig finnes det ulike leker som han også kan nyte. På tide.

Du vil alltid lete etter nye og kanskje enda bedre måter ‘å komme’ på. Heldigvis blir man aldri utlært når det kommer til sex, enda noen menn, med litt for stor selvtillit, tror de er Gudegave til kvinnen, når det kommer til sengehygge. Det er de ikke alltid. 

Vær selektiv når dere skal kose dere i julen, legg vekk lekene med jevne mellomrom. Da blir det mer spennende når de tas fram igjen. Og ikke glem å kjøpe inn nok batterier. De vil garantert bli brukt.

Gå inn og kjøp nå, vi vet at det er et begrenset antall av disse adventskalenderene.

Vargas

Drømmer du om en elsker på si?

Drømmer du om en elsker på si?, Da er du ikke alene. Mange velger å gjøre det, ha en elsker på si, uten ektefellens samtykke, bak kjæresten rygg. Eller lever til og med et dobbelt liv, der ingen vet om hvilken slask man deler seng med. Selvsagt er det også en av grunnene til at par skilles, når den ene er utro. Men i noen forhold er det faktisk det som skal til, for at man ikke går hvert til sitt. Å ha en elsker på si.

Estimated reading time: 4 minutter

Utro

Er man i en relasjon, gift, i partnerskap eller har en kjæreste, men velger å ha sex med andre enn den man deler seng med – er det utroskap. Alltid. Drømmer du om en elsker på si? Da bør du tenke deg godt om.

Lest denne? Gravid og sprengkåt

Om det er jakten på en ny partner som er i gang, før man har gjort det slutt eller er skilt, om det er higen etter bekreftelse som mangler hjemmefra, eller om det er ønsket om spenning, nytelse og tilfeldig sex. De fleste trenger bekreftelse, en flørt, en partner eller en kjæreste å dele livet med. Men å ha en elsker er noe annet.

Utroskap har skjedd siden tidenes morgen og vil utvilsomt skje i uoverskuelig framtid. Våre drifter, hos både kvinner og menn gjør det naturlig for oss. Vi er på jakt. Alltid. På jakt etter et bytte å legge ned.

Ingen forhold kan overleve om ikke sexlivet er bra for begge. Og ingen bør oppholde seg i en relasjon som ikke oppfyller disse viktige kriteriene. Man skal føle kjærlighet, lidenskap og bli verdsatt for den man er. Et forhold overlever aldri på gamle minner. Det er en tjuefire timers jobb, for alle involverte.

Sex

Sex i alle forhold er viktig. De som sier noe annet vil enten; la være å snakke om sex, de lyver, eller har et dårlig sexliv de selv undertrykker. Alle med god selvtillit forlanger å få det som de selv ønsker i senga. Om det er med egen partner eller andre, er av mindre betydning.

Selvsagt må man ikke ha nok tro på seg selv, for å få det som man vil, men det hjelper.

Både kvinner og menn kan finne på å velge seg en elsker eller en elskerinne, godkjent av partneren. Og er det noe for dere, tør dere i det hele tatt og ta den diskusjonen? Det bør det gjøre, for å unngå ubehagelig utroskap.

Drømmer du om en elsker på si?
Kan hver deres elsker – redde forholdet? Foto: Pixabay

At partneren skal akseptere det, kan bli kilde til krangel og sjalusi, derfor holder mange heller kjeft om det. Selvsagt vil man ikke innrømme noe så tabubelagt som å ha, eller ønske om å få en elsker, men mange tenker i de baner. Det er derfor vi har noe som kalles utroskap.

Lest denne? Utroskap gir deg mer sex?

For noen vil det være utenkelig å ha sex med andre enn den man faktisk er gift med, eller er i et forhold med. For andre er det helt naturlig, og akseptert av den andre i forholdet, å ha en elsker eller en elskerinne. På den måten får de forholdet til å vare. De elsker hverandre, men ønsker også å elske med én eller flere andre. 

Orgasmer

At samfunnet er i endring har vi notert oss for lenge siden. 

Faktisk er det mer normalt å høre om barn som har skilte foreldre i barneskolen, enn det er barn som har begge sine foreldre boende under samme tak, fortsatt. Dette betyr at man har valgt å skilles eller gå hvert til sitt, til tross for å ha felles barn.

Bør man ikke være ærlig for seg selv, først og fremst, dernest med sin partner og kalle en spade for en spade og begjær, lyst, kåtskap og higen etter noe nytt og spennende for det det er? Monogamiets tid er forbi. Enten vi liker det eller ikke. Drømmer du om en elsker på si? Kanskje er det med på å berge forholdet deres?

Når du sitter i en gyngestol på aldershjemmet og skal mimre om livet. Kan det være at du angrer bittert på alt du ikke fikk gjort, fordi et ikke-fungerende forhold holdt deg tilbake? Om du lar fantasien fare, og ser for deg dine villeste og våteste drømmer, er det dette livet du lever nå, som er nettopp den drømmen? Neppe.

Derfor bør du heve lista noen hakk. Sexlivet ditt fortjener kun den du begjærer, dine orgasmer kommer ikke av seg selv. Søk deg i riktig retning for din egen del og kun den. Er du ikke i det perfekte forhold – skaff deg en elsker, nå.

Vargas

Pin It on Pinterest