Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Slik gjør du sexlivet ditt spennende! Du gjør alt du fantaserer om til virkelighet. Neida, det kan du ikke gjøre. Det skulle ha tatt seg ut. Tenk om du la an på sønnen sin bestekompis? Du har jo våte fantasier om ham, ikke sant? Visste vi det ikke, you naughty. Du må følge hjertet og hjerne.

Rett og slett finne din indre stemme og gå for det som er riktig for deg. Kjedelig, men sant. Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Husk at du som er singel, har like mye forpliktelser som den som er i et forhold. Om du møter en gift mann. Da ligger du unna, ikke sant? Ikke det? Nei vel, hva gjør du da? du ligger med ham i stedet. Ok. Ja, sånn er det med modne damer.

Lest: Slik opplever du perfekt sex!

De kan ikke få nok. Derfor er det faktisk noe i dette rykte. At yngre menn tenner på modne, gjerne eldre – elegante og sexy damer.

Modne damer reiser til Afrika for å få pikk

Visse du at modne damer reiser til Afrika for å få drømme-knullet oppfylt? Jo, det er sant.

Etter at Erna Solberg stengte Norge, tømte kåte norske husmødre nettbutikkene for sexleketøy. Det er ikke som du kanskje tror, tenåringene som er unge og kåte. De får jo uansett så mye pikk de bare ønsker, fra jevngamle unge menn, som blir kåte bare de ser en damesykkel.

Det er den tradisjonelle husmoren, altså kvinner midt i livet, som kanskje har blitt bestemor, som handler på nettet. Hun har pengene og hun har driftene. Og hun hun vil fylles til randen. Dermed bestilte hun alt hun ønsket seg.

Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Livet er for kort il å leve med et lite spennende sexliv. Der er de fleste enige med oss. Derfor er vi best i bloggosfæren, i hvert fall i Norge, på å gi single, par, kvinner og menn – gode råd om sex og lyst. Vi har skrevet artikler om sex i mer enn ti år og vi har så vidt begynt. Vil du være med Vargas12.com på reisen? Følg vårt nyhetsbrev – det er selvsagt gratis og uforpliktende, alltid.

Har du nok spennende sex?

Vi forventer ikke at du skal svare på om ditt sexliv er spennende nok. Vi ønsker at du skal tenke over det, om ditt sexliv er bra nok for deg, slik det er i dag. Om det ikke er spennende nok, er det faktisk bare du og partneren din som kan endre det. Kanskje faktisk bare du, det kommer litt an på deg og dine behov. Kanskje er det på tide å gjøre døra til virkelighet?

Har du nok spennende sex? Sannsynligvis ikke. Verken på egen hånd eller med en partner. Ville du vært utro om ingen fikk vite det? Svaret er sannsynligvis ja, vi fristes alltid av mennesker rundt oss. Av begge kjønn. Fantaserer du om andre enn partneren din?

Fantasi eller virkelighet?

Fantasiene vi har til hvordan den fullkomne sexen burde ha vært, tåler neppe dagens lyst fordi vi har vågale, på grensen til perverse drifter, enten det er kvinner eller menn, er våre tanker og våte drømmer private. De aller fleste, kvinner og menn tar fantasien bli en uoppnåelig drøm som ikke kan nås. Fordi det vil få så enorme konsekvenser å foreslå gruppesex for ektefellen. Eller gutte-sex for kona.

Tenner du på begge kjønn så er du kanskje fri-seksuell, det er langt mer vanlig enn mange tror. Det betyr at dine drifter styres ikke av hvem du har sex med eller av kjønn, men av personlighet. Det finnes nordmenn som liker sex med flere enn sin partner også. Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Eller par som tenner på tanken å se sin egen partner ha sex med en fremmed? Eller med en av samme kjønn? Eller kanskje flere på engang. Hva med partnerbytte? Tåler forholdet deres den settingen? Da er vi inne på kjernen av utfordringene. Hva det er mulig å snakke om dere i mellom – avgjør hvor langt dere er villige til å gå for hverandre.

Perfekt sex

Hva er spennende og perfekt sex for deg? Du oppnår det ved å ta dine seksuelle fantasier på alvor, ved å tenke på egen nytelse framfor andres. Dine sexleker er viktigere enn alle andres og dine orgasmer er gull verdt. Kun på den måten vil du oppnå fullkommen sex og evige orgasmer – ved å ta deg selv høytidelig. Du er selvsagt verdt hver eneste hyrdestund.

For å få bedre tid til vellykket sex, må man rett og slett prioritere riktig. Døgnet har kun 24 timer, om hun er kåt om morgenene, bør hun få sex tidlig på dagen. Tenner han lettere til rett etter middag, bør hun legge forholdene til rette for det. Enten at hun slipper ham til, eller at hun tar initiativet selv.

Begge bør si ja til sex de gangen partneren tar initiativet. Enda det var noe annet man skulle ha gjort.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste siHandlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. Men lar fantasien bli værende som en drøm han ikke kan få leve ut – før kanskje hun tar initiativet til å realisere sin.

Vargas

Norske kåte kvinner handler digre dildoer

Norske kåte kvinner handler digre dildoer på internett. Jo større jo bedre, sier mange kvinner. Som om det plutselig var størrelsen – god sex kommer an på. Det gjør det jo heldigvis ikke. Det er jo begrenset hvor mye av den enorme dildoen hun får plass til av gangen, ikke sant?

Derfor er det overraskende at norske kvinner, av alle de skandinaviske, bestiller de største dildoene. Vi snakker ikke om noen gyllen halvmeter, men det er ikke langt unna heller. Hestepikk størrelse, faktisk.

Lest? Her er de beste orgasme-triksene!

Noen store dildoer er ifølge TV2.no, populære hos alle de skandinaviske landede, de på 19 centimeter. Men norske kåte kvinner handler digre dildoer, helst de på 23,5 centimeter. Usikkert av hvilken grunn.

Ok at det er viktig å fylles skikkelig opp, når kåtskapen rir dem, men de siste syv, åtte centimeterne er det vel strengt tatt ikke bruk for? Vi bare spør.

Er du klar over hvor langt 23,5 centimeter er?

70-80 prosent av alle kvinner trenger stimuli av klitoris for å komme. En dildo eller en penis stimulerer ikke klitoris, da trenger man å bruke fingre eller en vibrator i tillegg.

Kjersti Antonsen – Sexolog

Sexleketøy-salget eksploderte

Så langt, på de fire første månedene i 2020, har sexleketøy-salget eksplodert i Norge. Nitti prosent økning sammenlignet med i fjor. Og det er selvsagt Coronakrisen som er årsaken. Allikevel er det overraskende høye tall. Gjør ikke folk annet enn å har sex med seg selv og sin(e) partner(e)?

Salgstallene beviser at det flommer over av sprengkåte kvinner som elsker å bli fylt til randen.

Det er jo litt vakkert også. I hvert fall veldig deilig å vite at norske kvinner endelig har tatt mot til seg. Mot til å ta ansvar for egne drifter. Nå er ikke norske menn bra nok lengre, eller i hvert fall ikke stor nok.

Og tror du det finnes noen øvre aldersgrense for kjøp av sexleketøy? Selvsagt gjør det ikke det. Kvinner og menn i svært høy alder, kan være både friske og ha lyst fortsatt. Og dermed være en potensiell kunde for seriøse nettbutikker – som vet hva de godt voksne kan like.

Det er ingen hemmelighet at friske pensjonister har et aktivt sexliv. Det skulle vel bare mangle!

Norske kåte kvinner handler digre dildoer

Når man har bedre tid enn ellers, er det selvsagt lett å bli kåtere enn når tidsklemme herjer. En kjapp liten orgasme, når man egentlig har hjemmekontor, har aldri skadet noen. Men at kåte norske kvinner må ha hele 23,5 centimeter å leke seg med, er smått sjokkerende.

Faktum er at de fleste kvinner, uansett nasjonalitet, må ha klitorisstimuli, for å nå de aller største høyder.

Det er ingen hemmelighet, og slik har det vært siden de første sexleketøy så dagens lys på syttitallet. Da må en vibrator gjøre jobben, eventuelt kjæresten – med munn eller tunge.

Det har vært mye diskusjon om hva som kan fremkalle orgasme, spesielt i kvinnekroppen. Grunnleggeren av psykoanalysen, Sigmund Freud uttalte tidlig på 1900-tallet at orgasme som var fremkalt ved stimulering av klitoris, var en umoden orgasme, mens det var den vaginale orgasmen som var uttrykk for en moden seksuell respons. 

Store norske leksikon

Vaginal- eller klitoris-orgasme

Mange kvinner elsker å variere dette, ved å kombinere sexlektøyene når de holder på med slikt. En diger dildo som fyller henne helt, en vibrator på klitten og en butt plug bak, da er det ikke mye som stopper henne fra å komme. Kun et fåtall av norske kvinner får vaginal orgasme uten stimulering av klitoris.

Du leser dette på Vargas12.com fordi vi er med å dra lasset i sosiale medier. Vi elsker å rive ned de tabubelagte temaene. Om det finnes tabuer om kvinner, sex og sexlektøy, og orgasmer og sprutorgasmer? Ja, dessverre. I stor grad – fortsatt.

Men hva er mer naturlig enn å ha sex med seg selv og partneren sin? Vi kommer ikke på noe annet enn det å puste kanskje?

Norske kåte kvinner handler digre dildoer

Norske kåte kvinner handler digre dildoer, men behøver altså stimuli andre steder – enn det dildoen kan gi. Derfor er det overraskende at ikke vibratorer er mer populært, all den tid det er leker som vibrer som gir kvinner størst lykke. Skal hun lykkes med en sprutorgasme, er det en g-punkt stav hun behøver.

Også menn handler mer på nett når det kommer til sexleketøy, nå enn før. Også her er årsaken bedre tid, grunnet viruset, karantener og mye innetid. Hva er det menn kan leke med, tenker du kanskje? Anale gleder er ikke lenger forbeholdt homofile menn. Det er en myte, som har gått ut på dato for lenge siden.

Menn bestiller også sexleketøy

Fleshlight (en kunstig vagina) er verdens mest populære og mest solgte sexleketøy. Alle menn med respekt for egen seksualitet, vet at det finnes et mannlig g-punkt, og når dette stimuleres – blir det fyr i teltet, ganske raskt.

Det skulle forresten bare mangle. I disse turbulente Coronatider, er det fint vi kan bruke tiden på noe sunt og deilig. Man burde ha så god til alltid, synes vi, til minst et par orgasmer per dag. Enten man er kvinne eller mann, med eller uten sexleketøy.

Det har vi jaggu fortjent.

Vil du leser mer om sex, orgasme, og sprutorgasme? Om det å ha en elsker, om det å være i et forhold eller finne den rette? Bør du søke i mer enn 6500 artikler i vårt rikholdige arkiv på høyre side. Eller søke i søkefeltet oppe til høyre.

Vargas12.com har skrev om nytelse og sex i mer enn ti år. Og vi vil fortsette å publisere nye artikler i framtiden også – spesielt blogginnlegg som kan bryte ned tabubelagte tema – det er vår spesialitet.

Vi skriver for deg!

Kilde: TV2.no

Vargas

Slik opplever du perfekt sex!

Slik opplever du perfekt sex! Bare når du vet hva som skal til, hva som tenner deg nok, som gjør deg sprengkåt og villig, og du tør å kjenne på det – vil du kunne oppnå perfekt klimaks. Vargas12.com løfter på tabuene og er nå villig til å fortelle deg de våteste eventyrene. Slik opplever du perfekt sex.

På 10 år har denne bloggen gått betydelig lengre enn alle andre bloggere og nettsider som skriver om dette kontroversielle temaet som vi nordmenn nesten aldri tør snakke om. Slik opplever du perfekt sex!

Sex som er like vanlig som å puste, er vanskelig for mange. Særlig den eldre garde, la oss si de fleste over femti. De rundt 25 år, vet mye mer enn sine foreldre om sex og de har langt mer liberale grenser for hva som er tillatt og ikke.

Lest? Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum?

Unge mennesker har knullekompiser, kan ha sex med eget kjønn, gruppesex og partnerbytte ut at det lages så mye fuss om det. Internett og porno-tilgangen må ta deler av skylden for at det er slik. Myten om at alle unge gutter og menn som er kommet i kjønnsmoden alder, onanerer etter porno er selvsagt feil. Kvinner i alle aldre, gjør nemlig det samme. Enten sammen med kjæresten, alene på privaten, eller alene som singel.

Hva som er perfekt sex er selvsagt individuelt for hvem man spør. Kvinner og menn liker ikke nødvendigvis det samme, noen takker ja til analsex, vil kanskje faktisk heller ha analsex enn vaginal-sex.

Andre tenner på lakk, fetisjer som er ukjente for andre, mens andre igjen kan tenne på å se partneren ha sex med andre. Det er faktisk en utbredt fetisj blant godt voksne mennesker – som kun fantaserer og ikke tør leve ut drømmen.

Slik opplever du perfekt sex!

Slik opplever du perfekt sex!

Det er altså selve nøkkelen til vellykket og fullkommen nytelse. Å tørre å kjenne etter hva man tenner på, uansett hvor kinky eller pinlig det er å måtte innrømme det. Å hige etter perfekt sex, kan være problematisk i seg selv. Særlig om jakten på orgasmen er viktigere enn forspillet og nytelsen på veien til klimaks. Prestasjonsangst for menn som ikke kommer, om fokuset blir bare på ham – er veldig kjent.

I det øyeblikket hun ‘snur ryggen til’, later som om hun er opptatt av noe annet, setter rumpa til, og “vasker gulv” eller lignende, forsvinner fokuset på hans person, og han kan veldig mye enklere oppnå de aller største høyder. Som oftest er det hun som sliter med for lite “lyst”, men menns evne til solid ereksjon har blitt et stort problem – også for tusenvis av nordmenn.

Mange menn vil kanskje kjenne seg igjen i dette, men ikke vite hvordan de skal håndtere problemet.

Ereksjonssvikt er en lidelse som medfører et alvorlig problem for den det rammer. Problemet skaper forstyrrelser i forholdet til seksualpartner og til muligheten for selvstimulering. Tilstanden kan påvirke både selvtillit og livskvalitet.

Helsenett.no

Hva gjør deg kåt?

Hva tenner du på og hva gjør deg kåt? For mange kan det være vanskelig å svare på fordi det er dagsformen som avgjør, og det er forskjell på kvinner og menn også her. Menn kan tenne lettere på visuelle objekter, en pen rumpe eller ett sexy smil, porno eller en frodig rumpe. Kvinner tenner nok lettere på fysisk berøring, men også porno og fantasier på lik linje som menn.

Det er ikke uvanlig å være kåt på fremmede, venner eller nære kjente. Jo mer forbudt, jo bedre – særlig i fantasien. Noen tar våte drømme til virkelighet og har faktisk sex med konas beste venninne, en fremmed man møter for et ‘one night stand‘, eller en kollega. 

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende. Pornoens hovedfokus av filmer som er mest populær har til og med ‘familie relasjoner’, ‘svigermor’, ‘svigerfar’, eller ‘stemor’ og ‘stefar’ – alt etter som. Det holdes med andre ord i familien, uansett hvor tabubelagt det enn er.

Menn fascineres av pikk

Ensformig og fryktelig trist at verden ikke har kommet lengre.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste siHandlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Slik opplever du perfekt sex!

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. 

Menn har også homo-erotiske fantasier som de holder for seg selv, i all hovedsak fordi de er usikker på reaksjonene fra omverdenen om det ble kjent. Dette bunner dessverre ut i noe kunnskapsløshet og fordommer som bør fjernes, vi skriver da tross alt 2020.

Forelskelsens rus

Sex mellom mennesker, forelskelsens rus og det å finne den rette har vært noe av det viktigste for kvinner og menn, over landegrensene gjennom generasjoner. Slik vil det være i uoverskuelig framtid også.

Måten å finne den rette på – har endret seg voldsomt de siste hundre år. Som de fleste vet, er det via internett – gjennom Tinder og strømlinjeformede nettportaler de fleste finner sin kjæreste nå.

For hundre år siden, måtte man få godkjent søknaden fra pikens far eller familie, og slett ikke finne på noe tull før ringen var plassert på fingeren. Aldersforskjell, eller om han luktet vondt, eller var voldelig spilte mindre rolle om familiens overhode hadde sagt ja til beileren – ble det slik.

Heldigvis har tidene forandret seg. Kvinner kan velge selv, i hvert fall i Norge. Hun kan i grunn ofte velge og vrake mellom flere og finne seg en mann som både er snill, vakker og begavet.

Elsker deg

Noen velger et liv som singel, for å være sin egen herre og styre det meste i sitt eget liv. De aller fleste velger et å være to. I et forhold. En å se dager som kommer og går sammen med, en å legge seg og våkne sammen med. En som elsker deg, med alle de skavanker du har og din illeluktende ånde, hver morgen. Betingelsesløst og ekte.

Innrøm gjerne for deg selv at din seksuelle lykke er langt viktigere enn ha andre måtte mene om deg og dine fetisjer. Selvsagt skal du leve ut drømmen og gå etter evig lykke, selvsagt bør du stå fram om du fortsetter sitter inne i bunnen av skapet og lure på hvordan din verden ville se ut om du visste hvem du egentlig var.

I 10 år har Vargas12.com hatt det samme slagordet, You Are Perfect – fordi vi vil at mennesker skal bryte med norske, tullete fordommer, og heller vise hvem de er på ordentlig – leve livet på ekte. I det øyeblikket du tar deg selv høytidelig nok og sexlivet ditt på alvor, kan du oppleve perfekt sex.

Har du spørsmål? Bruk gjerne kommentarfeltet nedfor, du kan være anonym.

Vargas

Rollespill gjør deg kåt?

Rollespill gjør deg kåt? Om du kjøper en lateks-drakt eller sykepleieruniform til kjæresten, merker du at det rykker litt ekstra i laksen, gjør du ikke? Det er faktisk vanlig å ha denne fetisjen – der rollespill gjør deg kåt.

BDSM, spanking, underdanig, bondage, lær, lakk, tiss og dominant kontroll. Kanskje er det greit at vi ikke vet hva Kari og Ola Nordmann driver med bak hjemmets lune hi. Det ville nok ha slått lufta ut av mange av oss.

Lest? Kåt og bakfull, igjen?

Men det er nok i diverse klubber, ofte lukkede kun for medlemmer i swingers miljøet, rundt om i landet at de fleste får levd ut sine våteste drømmer og sterkeste fantasier. God sex og hemmelige fetisjer er viktig for folk flest.

Mange er villig til å strekke seg veldig langt for å få den perfekte orgasmen via sine fantasier og drifter, kanskje utenfor normalen. For det finnes heldigvis ikke noe fasit på hva som er normalt, unormalt, vanlig eller uvanlig, når det kommer til menneskelig tenning.

Rollespill gjør deg kåt?

Vargas12.com har heldigvis store nok baller til å skrive om det du ikke tør å snakke om med særlig mange. Vi tar debatten rundt det som sees på som tabubelagt og fremmed for mange – vi ønsker å hjelpe deg som har interesse eller er nysgjerrig på det som ikke publiseres ofte nok.

Derfor er det viktig at noen tør å skrive om det. Meld deg på nyhetsbrevet først som sist, for aller siste nytt – hver gang det publiseres nye artikler.

Rollespill gjør deg kåt?

Når snakket du sist om at du tenner på at noen tisser på deg? Selvsagt snakker man ikke om slikt, med andre enn sin partner eller ektefelle. Kanskje tør du ikke fortelle det over hode. Det er faktisk ikke uvanlig å ha som en fetisj i seg selv.

Rollespille kan gjøre begge kåt, men det er ingen garanti. Man må være innstilt på settingen.

Fetisjer

Fetisjer er i mange kretser forbundet med noe forbudt og skammelig, men heldigvis har verden gått litt framover på dette feltet også i Norge. Nå er det akseptert å ta opp tema, si hvordan man vil ha det, fortelle hva man liker og tenner på. Ihvertfall er det langt mer åpenhet rundt tema fetisjisme.

Noen tenner på moren andre på broren, sex er best når man får det som man vil, men gå aldri med på ting du selv ikke er klar for. Nyt dine fetisjer i lange drag og fortell din partner hva som tenner deg, uansett.

Du og din partner har kanskje leste suksess-bøkene “Fifty Shades of Grey” som har revolusjonert verden hva BDSM angår. Der vi gjennom tre bøker kan lese hvordan Christian «behandler» sin Anastasia – på sin helt spesielle måte til begges fornøyelse.

BDSM er et rollespill, basert på en dominant og underdanig person der sex, smerte og maktforskjeller utgjør innholdet, til stor nytelse for deltagerne. Det handler om god sex, det handler om jakten på den perfekte orgasmen.

Alene eller sammen med likesinnede.

Nordmenns fetisjer er nok ikke mer spesielle eller sære enn andre land vi liker å sammenligne oss med. I følge undersøkelser har nordmenn og svensker stor glede av sex i guds frie natur.

Svenskene trekker det enda litt lengre og har en stor økning med mennesker som søker etter «Dogging» som er sex med fremmede etter avtale.

Rollespill gjør deg kåt?

Møte med mennesker på Internett, som de møter på offentlig sted, parker, parkeringsplasser eller i skogen, utelukkende for å ha sex. Dette er også godt kjent i Norge.

Rollespill og BDSM er to ting av samme sak, men også litt forskjellig.

Rollespill

Rollespill er litt mer uskyldig moro, der han, hun eller begge kler seg ut, eller går inn i hver sin rolle som i et skuespill som tenner hverandre. For hva kan egentlig skje i din skitne fantasi, på legekontoret eksempelvis?

BDSM står for bondage, disiplin, sadisme, masochisme. Som kan bli litt voldsomt for noen og enhver, men det tenner altså såpass mange at det er en egen disiplin i fetisjens vidunderlig verden.

Vi anbefaler på det sterkeste at du forsøker å åpne opp, lev ut driftene dine, la fantasien og fetisjene dine bli endel av deg, bare da er du fullkommen i din higen etter best mulig sex. Det fortjener du.

Vargas

Pikk eller dildo?

Kvinner i alle samfunnslag har evnen til å bli kåt med jevne mellomrom, heldigvis, hadde man nær sagt. Pikk eller dildo? Noen må ha ekte saker, altså en mann til å tilfredstille seg, andre kan ta til takke med en dildo, vibrator eller annen form for sex-leketøy.

Holder det med dildo – eller må du bare ha pikk?

Vargas12.com tør å ta debatten, vi skriver om de tabubelagte temaene som mange ikke engang diskuterer eller snakker om med sine venner eller venninner engang. Vi gjør det for at du skal tørre å åpne deg og får å fjerne tabuene om de vanskelige temaene.

Sex, orgasme, fantasier og lyst er særlig vi nordmenn, lite flink til å snakke om. Derfor forsøker vi å hjelpe deg på glid. Kvinner som menn.

Pikk er ikke bare pikk

Pikk er ikke bare pikk, det kan være så mye mer, fordi det finnes i så mange forskjellige former og fasonger, i glass, silikon, plast og lateks, for ikke å snakke om i original utgave.

Mange unge er usikre på om det er greit å bruke noen “fremmed” der nede, selvsagt kan man altså det, men det bør være så sterilt som mulig, derfor bør man alltid bruke kondom.

Single og enslige kvinner kan få ekte pikk om de ønsker det, men foretrekker kvinner heller dildo? Slik at man slipper å snakke med vedkommende eller bruke unødig tid på elendige forspillet?

Jakten på den perfekte orgasme har fått mange til å eksperimentere for å finne ut hva man liker best. Sex med samme kjønn, leketøy i alle farger og fasonger og besøk i klubber av det lugubre slaget, det mest forsøkt og prøvd ut i jakten på livets største «bonus».

Lest? Fyllesjuk og higen på pikk?

Pikk eller dildo?

Sex med flere enn bare en partner er også langt mer vanlig nå enn for bare få år siden. Nordmenn har ikke lett for å dele det med venner og kjente, men mange har faktisk «en mørkere side» der de lever ut sine innerste fantasier og våte drømmer.

Gruppe-sex og swingers-grupper er velkjente blant mange av dagens nordmenn.

Pikk eller dildo?

Får du deg deilig pikk når nøden kaller så er det velfortjent, gjør du det ikke så er det på tide å ta saken i egne hender bokstavelig talt og på alle måter. Det er opp til deg. Du fortjener ikke å være alene og som sagt, det er en der ute for deg også.

Alle kvinner blir altså kåte med jevne mellomrom, men er man ikke i et forhold kan det være vanskelig å få seg et nummer. Dvs, det er vell hakket verre for single menn. Spørsmålet er dog, får du deg pikk når du er kåt?

– For moderne kvinner med stor apetitt på god sex er det kanskje ikke så vanskelig å få stilt de “verste” behovene. Noen har knulle-kompiser, venner man har for å kunne tilkalle når nøden blir for stor. Sex uten følelser for annet enn nettopp knullet. Passer for noen, men ikke for alle.

Store dryppende lem

Andre har sex-leketøy i alle fasonger nettopp til å kunne hjelpe seg selv, men kan like godt brukes sammen med en partner. Ingenting kan erstatte ekte vare, selvsagt. Allikevel er noe i glass, latex, gummi eller i andre materialer til god støtte for de som er kåte, men for ofte alene.

De fleste kvinner som fantaserer om store dryppende lem, vet å sette pris på en god orgasme, det henger selvsagt sammen. Allikevel kan kåtskapen endres til å oppleve helt andre eventyr som ikke engang engasjerer noen mann over hodet. Bare kvinner. Eller en annen kvinne.

For de kvinner som er åpen, ærlig og villig til å åpne seg for sin egen seksualitet- vil en helt ny verden gi ny kunnskap og en helt annen nytelse. Som sagt, må man ikke være lesbisk eller homofil for å lykkes i sexlivet eller med sitt følelsesliv.

Noen kvinner vet hvordan de lett kan komme, bare tenning er der og den kan som kjent komme når som helst, hvor som helst. I et møte på jobben, på vei hjem fra trening, på kjøkkenet under en samtale med din partner, eller via bilder eller tekst du ser og leser via internett.

Da er det bare to ting å gjøre. Enten ta saken i egne hender, eller vente til en gylden anledning slik at noen andre kan ta på seg ansvaret for at du får din velfortjente omgang deilig sex.

Seksuelle fantasier

En seksuell fantasi, kan få lov til å bare være det. Man må ikke på liv og død få denne ut i livet heller. Men det er en grunn til at du fantaserer om dette, og da kan det være med på å berike ditt seksualliv i årene som kommer, om du greier å få utløp for din drøm.

Pikk eller dildo?

Kvinner fantaserer om å bli voldtatt av flere velutstyrte menn på en gang. Ikke voldelig voldtekt fra virkeligheten, men en het akt der hun får være i sentrum. Mange menn gir fantasien liv og gir henne sitt livs orgasme(r). For de aller fleste blir det med den våte drømmen, men noen velger å gjøre fantasi til virkelighet.

Modne norske kvinner velger å gjøre en lang våt drøm til virkelighet, ved å reise verden rundt for å finne store bankende lem, som de har fantasert om opp gjennom årene. Tør du?

Dirty talk?

Ved hjelp av tanker rundt sex, fantasier man selv har og gjerne prat rundt disse, kanskje strekke grenser for hva man snakker om til daglig, bruk gjerne ord man kun hører om i erotiske noveller eller kan forestille seg sagt av noen som er spreng-kåte.

«Dirty-talk» kan være nøkkelen for anspente kvinner. Å fortelle henne hva som kan skje med henne, kan sette fantasien i sving som gjør henne gal på et øyeblikk.

Kanskje er det ord som får henne vill etter pikk som gjør deg spennelen for henne? I så fall legger hun vekk favoritt-dildoen, en stakket stund.

Ikke glem å beskytte deg selv, bruk kondom hver gang, uansett.

Husk at du kan bruke kommentarfeltet til spørsmål, meninger, ris eller ros. Vi svarer på alle henvendelser så lenge det er seriøst ment.

Vi etter stor pris på om du melder deg på vårt nyhetsbrev – for siste oppdateringer fra Vargas12.com. Det er selvsagt både gratis og uforpliktende.

Vargas

Husmor og pornostjerne …

Pornoen er nok kommet for å bli, også blant staute nordmenn. Husmor og pornostjerne, er det mulig? Selvsagt, men det har skjedd en endring de siste ti årene. Nå ser det ut til at husmoren er den nye pornostjernen. Altså, det er vanlig folk som din nabo og moren til en venn av deg – som har tatt over denne noe omdiskuterte bransjen.

Kanskje har du gjort det selv også? Publisert en video av deg selv og din elsker på videonettstedet, PornHub. Tusenvis av nordmenn gjør dette stadig vekk og får kanskje et kick av det selv. Å vite at ‘alle’ kan se scenene. Og selvsagt er det ikke bare kvinner, men også vanlige norske menn som deltar.

Tabubelagt så det holder, men det er derfor du leser om det her. Fordi Vargas12.com er den bloggen i Norge som tør å skrive det du tenker på, i dag og i morgen, men som sjeldent blir belyst i hverdagen.

De mest populære “stjernene” i pornobransjen ser ut til å bli folk flest, altså vanlige folk med alle skavanker, overvekt, kviser og uren hud, som har tatt over for blondinen med silikonpuppene. Kanskje er det like greit.

PornHub

At mennesker som har sex på film, ser ut som vanlige folk i stedet for en kjedelig og dustete utgave av Barbie og Ken? At det er normale mennesker med normale kropper det søkes mest etter, bør vel være et sunnhetstegn?

Lest? Kåt på pikk, men ender opp med dame?

Om folk fortsatt ser porno? Vel, ifølge giganten PornHub, ser nordmenn mer porno på søndager, enn noen andre land det finnes slik statistikk over. Internettet lyver ikke, her er det harde fakta som ligger til grunn og vi nordmenn surfer er sakene damer og kåte menn, mer enn noen gang.

Husmor og pornostjerne ...

Husmor og pornostjerne …

Fredag spiser vi Taco og ser gullrekka på NRK, vi surfer i hvert fall betydelig mindre etter kjønn i bevegelse på nettet, igjen i følge PornHub.

Og hvor bor det flest kåtinger i dette landet, tenker du sikkert nå, når det først finnes en slik finurlig statistikk man ikke snakker om hver dag. Jo det er selvsagt i Oslo, hvor befolkningstettheten også er størst.

Tabubelagt

I hovedstaden bor 21,6% av alle nordmenn som søker etter porno via nettgiganten PornHub, etterfulgt av Hordaland og Rogaland med drøyt 9%.

Så tenker du helt sikkert videre, hva er det folk søker etter?

Selvsagt finnes det statistikk for det også. I USA søkes det mest på “tenåringer”, altså ordet ‘teen’, men i andre land søkes det etter nasjonale aktører, som eksempelvis: “Norwegian” i Norge og “Swedes” i Sverige.

Derav også husmorens store inntog i pornobransjen.

Nordmenn vil se folk de kan identifisere seg med, framfor en blondine med falske pupper, sprettrumpe og ett eller annet drit i leppene sine, både her og der. Er behovet å heller se mennesker som ligner på folk flest – nyte hverandre.

Nummer to på listen over hva nordmenn ønsker å se mer av, er MILF, altså “Mother I like Fu**.” Om du forstår, og det gjør du jo siden ‘halve Norge’ søker etter nettopp dette ordet. Vi er noen skikkelige kåtinger, men gjerne altså bak lukkede gardiner, etter mørkets frambrudd.

Husmoren

Kan en norsk kvinne og en pornostjerne være en og samme person? Ja, om man bruker pornostjerne i tødler. Hun kan lage sine egne filmer, andre kvinner og menn onanerer etter og har sex etter. Ergo er hun stjerne for de som tenner på henne.

Lest? Hevnporno ditt største mareritt?

Mellom klokken 22:00 og midnatt, runkes det over hele landet. I følge PornHub. Ja, for du er klar over at din IP-adresse legger igjen spor, uansett hva du søker på, på nettet?

Vi snakker ikke ofte om det, fordi det er i den private sfære at dette foregår, vi deler ikke intime øyeblikk mellom oss, enten det er vi alene eller sammen med kjæresten eller ektefellen – vi søker etter snusk på nettet. Vi holder det så privat vi kan.

Husmoren, den nye pornostjernen. Da internettet ble tilgjengelig, var det pornoen som fikk den første sjangeren som folk-flest søkte mest på, verden over.

BDSM og Fifty Shades

Pornoen ble allemannseie, ungdom fikk all info om hvordan man hadde sex via World, Wide, Web. Seksualundervisningen i skolen ble aldri den samme.

Med pornoen i hus, har nordmenn utvilsomt blitt langt mer liberal – hva sex angår. Mye kan skyldes bøkene og kanskje filmene om Anastasia og Christian Grey, først ført i pennen av E. L. James og senere altså filmatisert gjennom “Fify Shades of Grey– filmene.

Det forbudte, BDSM, tvang, underdanelse, underkastelse, en dominant og kåthet på tvers av de vanlige normene, pirret mange nordmenn. Og gjør det i aller høyeste grad fortsatt.

Husmor og pornostjerne ...

Nysgjerrig

Det pules over en lav sko over hele landet. Særlig på søndager.

Sexleketøy, dildoer, vibratorer, håndjern, butt plugs og tettsittende drakter i latex. Hva som skjuler seg i de mørkeste kriker og kroker i de norske hjem kan man bare gjette seg til. Scenene fra norske soverom, ville blitt sensurert av Pornhub – på flekken

Ola og Kari Nordmann er nysgjerrig, vi liker sex og porno, vi liker å se andre har sex og vi deltar også – der muligheten byr seg. Ikke alle selvsagt, men stadig flere ser ut til å akseptere en endring i sexlivet.

Husmor og pornostjerne er to ord vi normalt ikker ser sammen. Men nye krav innen genren pornofilm krever ofte endringer. Men dette har også med at husmødre har egne drifter, og de har egen smarttelefon. Med glimrende kamera. Det er utvilsomt en av grunnene.

Porno – I framtiden, er du deltager i egen virtuell pornofilm. I framtidens teknologiske verden, vil det meste vi kjenner som nyheter i dag, gammeldags. Om få år, kan du oppleve å din egen virtuelle elsker eller elskerinne. 

Virkeligheten vil overgå dine villeste fantasier. Morgendagens sex-bombe er et luftslott.

VR-Porno

Synes du det er greit? At vi lurer hjernen til orgasme, lyst og velvære, gjennom fiksjon og 3D-modeller? Intet nytt under solen tenker du kanskje, 3D finnes jo i stort monn allerede sier du?

Jada, vi er klar over dette, men å delta i sin egen fantasi, i en ren virtuell film der du har sex med din drømmemodell, er helt nytt. Men ikke lengre unna at du kan begynne å glede deg – eller grue deg, alt etter som.

For de aller fleste single eller par, er sex viktig. I alle perioder av livets faser. Fra tenåring til pensjonist. Nå kan fantasi bli til virkelighet, med noen dyre og avanserte 3D-briller, og noen få tastetrykk.

Det offisielle navnet, som du bør legge på minnet først som sist er VR-Porn.

Noe annet som er nytt er at brukerne, også i Norge, bruker mobiltelefonen i stedet for PC eller iPad når det søkes etter nakenhet, sex og porno på nett.

Du kjenner deg kanskje igjen?

Vargas

Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Perfekt sex? Du oppnår det ved å ta dine seksuelle fantasier på alvor, ved å tenke båe egen nytelse framfor andres. Dine sexleker er viktigere enn alle andres og dine orgasmer er gull verdt. Kun på den måten vil du oppnå fullkommen sex og evige orgasmer – ved å ta deg selv høytidelig. Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Det er det mange unge gutter og jenter, eller skal vi heller alle kalle dem unge kvinner og menn slik at vi ikke havner i fella for å skape aldersdebatt rundt våre artikler. Når det er sagt, vet de fleste at gutter og jenter er nysgjerrige på at som har å gjøre om kropp i svært ung alder. Den debatten sparer vi til et annet innlegg.

Lest? Her er de beste orgasme triksene!

Perfekt sex er oppnåelig for alle friske og kjønnsmodne mennesker, så lenge de selv vet hva de tenner på og ønsker å oppnå. Som vi har vært inne på tidligere, det å faktisk jakte på klimaks og sprutorgasme, kan være årsaken til at man ikke oppnår verken nytelse eller orgasme. Man bruker for mye energi og fokus på det som skal komme til slutt, at man glemmer det som er i mellom.

Perfekt sex? Du oppnår det slik ...
Perfekt sex? Du oppnår det slik ...
Perfekt sex? Du oppnår det slik ...

Menns orgasme og nytelse er selvsagt minst like viktig som kvinners lykke og velvære. Det vet alle, at man bør være likestilt i den anledning. Hver mann sin høne, for å putte det i politikkens formuleringer.

Men, og dette er viktig for begge parter, menn har ikke en større evne til å oppnå klimaks flere ganger etter hverandre, men de har evnen til å bli kåt, flere ganger per dag, til tross for allerede oppnås klimaks og orgasme et par timer tidligere.

Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Er det rart menn gjør mye rart i jakten på ny orgasme? De er ikke kåte hele tiden, disse norske utskjelte menneskene, disse mennene, som blir beskyldt for alt mulig rart. Som om det å være ofte kåt, var en forbrytelse. Det er jo ikke det, det er først og fremst en menneskerett. Dessverre blir noen menn misforstått som en grisete bølle, fordi de håndtere saken klønete.

Bør ikke orgasme-jakten være over nå? Når du kjenner det bobler i hele kroppen, og du blir så kåt at du bare må ha sex, utløsning eller orgasme, aller helst alt på én gang – kan gode råd være dyre.

Det er ikke alltid at det passer seg, tid og sted har en direkte innvirkning på hvordan du skal lykkes med å få til en kjappis, alene eller sammen med en partner, elsker eller tilfeldig likesinnede. Du vet det er mange kvinners våte drøm eller fantasi? Å ha tilfeldig sex med en fremmed?

Heldigvis er det helt ok å innrømme og langt vanligere; til og med for trauste nordmenn å onanere. Fortsatt snakkes det lite om tema, det skrives også for lite om sex, onani og orgasme i norske medier. Noen hårete bloggere tør og gjør det veldig bra.

Heldigvis er sex, orgasme og onani kommet for å bli. For noen blir det for mye av det gode, for andre blir det aldri nok. Nordmenn har en fetish som overgår alt annet – det er sex i det fri. Sommeren er her og tusenvis av nordmenn bruker naturen for å hygge seg.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Våre menneskelige drifter er sterke for at vi skal formere oss og føre verden videre. Slekt skal følge slekters gang osv. Men vi har mye mer sex enn det som skal til for å lage barn. Heldigvis finnes det god prevensjon for begge kjønn. Det frigir muligheter. Sex og orgasmen er i fokus, enten man har sex med seg selv, kvinner, menn eller begge.

Perfekt sex? Du oppnår det slik ...

Solen som varmer vinterblek hud frigir lyster og drifter i sinnet som gjør det så enkelt å begynne å tenke vovede tanker. Forbudte fantasier og som lar saftene renne, både for han og henne. 

Kåtheten som herjer i kroppen er fin for de fleste. Selv single, som ikke har umiddelbar tilgang til sex – gleder seg over årstiden. Både kvinner og menn, runker i skogen.

Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Å sprute

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden, er nemlig stor stas for noen. Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

En G-punkt stav vil kunne gjøre jobben langt lettere. Både om du er singel og alene under akten, eller får hjelp av elskeren din. Selvsagt er all informasjon om tema sprutorgasme svært tabubelagt.

Du vil nette oppnå perfekt sex og dundrende orgasmer om du ikke begynner å ta deg selv, din kropp, din seksualitet og dine behov, på største alvor. La oss gi deg et eksempel fra virkeligheten, kanskje fra en du vet godt hvem er: Smellvakre Ulrikke Falck.

Ulrikke Falck

Smellvakre Ulrikke Falck, som du husker fra braksuksessen, SKAM, innrømmet nylig at hun hadde investert i sin første vibrator, via sin populære Instagram-konto, hvor hun ærlig forklarte hva det gjorde med henne, alle disse orgasmene.

Hva tror du det gjør med omsetningen for norske nettbutikker som selger vibratorer, dildoer, butt plugg m.m? At en så viktig sosiale stemme, forteller ærlig og ekte at hun endelig vet hva nytelse er?

Vargas12.com skriver om det du tenker ofte på, det mange tør å tenke på i enerom, men som ikke er aktuelt å snakke om i plenum når man er bare ung og kåt, når man kanskje onanerer oftere enn noen gang, men ser på det som både skammelig og ulovlig.

Det er der det stopper opp, derfor lykkes mange aldri, fordi de tror de gjør noe ingen andre driver med, noen tror de er seksuelle avvikere, men har heller en fetisj som slett ikke er verken unormal eller spesiell.

Vargas12.com

Derfor finner du denne informasjonen på denne bloggen. Vargas12.com går som kjent lengre enn de fleste for å normalisere det mange tenker, men ikke tør å diskutere eller snakke om i plenum. Bare fantasere om i enerom.

Heldigvis, tør vi å skrive om det du tør å snakke om i morgen. Benytt muligheten til å få vårt nyhetsbrev, hver dag, gratis og uforpliktende. Vi skriver om det mange vil diskutere – når tabuene er brutt.

Vargas

Porno brukes som forspill …

Porno brukes som forspill til noe mer. Par, kvinner og menn, unge som voksne til de eldre, bruker pornografiske videoklipp eller filmer, for å finne fram til kåtskapen som skal til.

Sexologen Bianca Schmidt, bekrefter det de fleste vet, at kvinner trenger mer tid enn menn for å komme i stemning bli kåt og klar. Menn blir raskt i stemning og liker ofte bare å peise på, så snart det lar seg gjøre. Noen ganger kan det ta noen få sekunder, så er det over.

For kvinner derimot, skal det litt mer følelser og litt mer fokus på ømhet, stryking, et lengre forspill som gjør at hun føler seg verdsatt og viktig, før hun er klar for noe mer. Derfor bruker mange pornografiske filmer, for å komme raskt i stemning.

Onani er kommet for å bli

Onani blir sett på som noe av det mest private man kan gjøre alene. Alle gjør det, noen oftere enn andre. De fleste gjør det alene, noen velger å gjøre det sammen med egen partner.

Stadig fler par bruker porno som forspill for egen sex, men det er ikke kjent at kvinner bruker dette så ofte som virkemiddel for egen orgasme alene.

Onani er sannsynligvis kommet for å bli, det er menneskets bonus for å leve. En orgasme varer ikke lenge, men er i følge fagfolk sunt og godt for både kropp og sjel.

Privat seksualitet defineres ofte som «den personlige seksuelle virksomhet som du utfører for å ivareta dine egne seksuelle behov, ønsker og lyster». Dette kan omfatte onani, seksuelle fantasier, bruk av porno, nett-sex eller sex med andre enn din partner.

Du bestemmer og har valget mellom når du ønsker god og vellykket sex, enten med deg selv, kjæresten, ektefellen, en elsker eller sammen med flere.

Porno brukes som forspill ...

Porno brukes som forspill …

Heldigvis for deg, finnes det altså nettsider som denne, Vargas12.com, tar tabubelagte temaer opp i dagslys, for at du skal tåle å diskutere slike temaer med kjæresten eller din potensielle partner. Vi tør å skrive om det du snakker om i morgen. Følg vårt nyhetsbrev du også, for å føle deg oppdatert om de mest tabubelagte temaene.

Lest? Husmoren, den nye pornostjernen …

Ifølge en britisk undersøkelse gjort i 2017, økte pornoen som var produsert for kvinner, med 1400 prosent. “Porn for women” på det populære kanadiske nettstedet Pornhub, men det er like populært for par å se porno sammen, som at man ser seksuell aktivitet av andre mennesker, alene.

Pornoens popularitet er stigende, men det er lenge siden den blonde kvinnen, med de digre silikonpuppene, altså den tradisjonelle pornostjernen, ble byttet ut med vanlige kvinner som kåte husmødre, ‘lærer og elev’ eller ‘en fremmed’ man plutselig møter i en spesiell setting.

Mye tyder på at vanlige mennesker med all de skavanker man måtte ha, er langt mer populær i kategorien porno, enn noen gang.

Jo vanligere, jo bedre.

Hvorfor søker du etter hijab-sex på nettet? Bortsett fra Kim Kardashian, som også har spilt inn sex-tape, er det kvinner med hijab som tenner nordmenn aller mest. Og får nordmenn det som de vil, er det nemlig smellvakre, Mia Khalifa det klikkes aller mest på.

Jakten på orgasmen kan ødelegge sexlivet

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel, så er sex viktig. Enten man er i et forhold, eller bor som singel. Faktisk er det fortsatt populært å leve i et forhold, men å bo alene. Mange forhold overlever lenge, nettopp av den grunn.

Når det kommer til mangelen på seksuell nytelse, kan det være fysiske eller psykiske utfordringer som ligger til grunn for ett manglende klimaks. Orgasmen er viktig for de fleste, men den kommer ikke av selv. Kanskje det viktigste punktet, mange glemmer i jakten på den perfekte nytelse – er kåthet.

Les også: Sprutorgasme? De fleste lykkes …

Er man ikke nok tent, skal man ikke bruke tide på orgasmen heller. Det sitter mellom ørene. Du må være avslappet, ha nok lyst og kjenne at kåtheten herjer i kroppen. Først da bør du begynne å jobbe mot klimaks. Som jente, bør du glemme vaginal orgasme, det er det kun få jenter som oppnår, forsøk å lykkes med klitoris-orgasme først.

Porno brukes som forspill ...

Du har lest bøkene og sett filmene om Christian Grey og Anastasia, ‘Fifty Shades‘ skapte en ny kultur blant kvinner og menn. Håndjern, pisk, rep og ‘blindfolds’ ble allemannseie. Det var plutselig greit å daske henne på rumpa og ta henne så hardt at hun skrek etter mer.

Brått ble husmorpornoen som tidligere var noe som skjedde bak lukkede gardiner etter mørkets frambrudd akseptert og til og med spennende. Plutselig var BDSM endel av helgeunderholdningen etter gullrekka. ‘Fifty Shades‘, bøkene av E. L. James, gjorde mennesker over hele kloden kåte og vovete, og det var helt ok.

Misbruk av porno skaper voldtekt-kultur

Porno-bruk, kan være årsak til mange overgrep. De siste årene har man sett en skremmende utvikling blant unge gutter og jenter, når det kommer til seksuell adferd. Metoo-kampanjen, som fortsatt pågår, er et annet bevis på at også voksne kvinner og menn har sitt å slite med. 

Vi påstår hardnakket at bruk og misbruk av porno må ta mye av årsaken til at ungdomskulturen er ødelagt for mange. Internett flommer over av grov porno, mange unge har kunnet klikke seg inn på analsex, gruppesex og fiktive voldtekter siden de hadde sin egen PC, dvs. siden barneskolen.

Med grov sex, bare et par tastetrykk unna, ser det ut til at samfunnet har fått en langt mer liberal holdning til hva som er innafor og ikke. En voldtekts-kultur er skapt grunnet den enkle tilgangen til mye porno. Unge gutter tror at jenter skal bli sprutet i ansiktet og elske all sex med mange fler enn bare én elsker eller kjæreste – nettopp slik pornoen framstilles.

Bruker man porno som oppvarming eller forspill, bør man kanskje vite hva det er først. En kynisk industri, hvor produsentene og filmskaperne ikke behandler skuespillerne og de som deltar på innspillingen – som de alltid burde.

Å tro at sex mellom kvinner og menn foregår på den måten som framstilles i de tradisjonelle, mainstream porno-nettsidene er naivt. Når to mennesker har sex, er det ofte masse følelser, kjærlighet og ømhet inkludert mellom dem. Ikke som tøm, røm og gløm – som vist på film.

Pornoen er kommet for å bli, hvorfor ikke bruke den positivt en gang i blant, for å krydre sexlivet, men der du og din partner er bedre på det meste, enn det som vises på skjermen. Ingen bør gjøre noe de ikke har lyst til, og det bør være en selvfølge, både for ham og for henne.

Legg vekk pornoen og vær din egen pornostjerne i ditt eget sexliv – uten kamra.

Vargas

Kåt på fremmede?

Det er ikke uvanlig å være kåt på fremmede, venner eller nære kjente. Jo mer forbudt, jo bedre – særlig i fantasien. Kåt på fremmede? Et krydder i din tilværelse? Noen tar våte drømme til virkelighet og har faktisk sex med konas beste venninne, en fremmed man møter for et ‘one night stand‘, eller en kollega.

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende. Pornoens hovedfokus av filmer som er mest populær har til og med ‘familie relasjoner’, ‘svigermor’, ‘svigerfar’, eller ‘stemor’ og ‘stefar’ – alt etter som.

Det holdes med andre ord i familien, uansett hvor tabubelagt det enn er. Tenker du på det fordi du ofte er kåt på fremmede?

Pikk er pop hos begge

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste si. Handlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. 

Menn har også homo-erotiske fantasier som de holder for seg selv, i all hovedsak fordi de er usikker på reaksjonene fra omverdenen om det ble kjent. Dette bunner dessverre ut i noe kunnskapsløshet og fordommer som bør fjernes, vi skriver da tross alt snart 2020.

Dessverre har vi en lang vei å gå når det kommer til den bifile-legningen og homofile menn.

Sannsynligvis er det mennene selv som ikke ønsker å være åpen om sin legning, og at det er forbundet med skam, usikkerhet, og et lite omtalt tema i media. De gangene du kan lese om homo-erotisk sex der to kjønn er i bevegelse samtidig, er det svært ofte en kvinne som har forfattet teksten.

Om det er fordi kvinner fantaserer om og tenner på at menn suger hverandre ligger vel litt i kortene. Det er kanskje også litt «kinky», forbudt og hemmeligstemplet sex. Få kvinner vil nok innrømme sin kåthet over to menn som har sex, og ønsker å ta henne sammen etterpå.

Kåt på fremmede?

At kvinner tenner på å skrive om to menn er ikke så rart. To menn, det blir dobbelt så maskulint, dobbelt så sexy og gjerne mer aggressivt seksuelt enn i en hetero-relasjon. Kanskje drømmer også en del av kvinnene om å være mer aktive i senga.

Kåt på fremmede?

Mange kvinners våte drøm er også å få oppleve fler menn på en gang, for de aller fleste blir det med drømmen. At menn tenner på menn har med legning å gjøre, men noen menn er også fri seksuelle. De har sex med begge kjønn, gjerne samtidig der kjønnet er uvesentlig. De treffer likesinnede i swingers-klubber og sex-klubber rundt om i landet.

Noen finner hverandre på nett via forum for de med slike preferanser, og møtes i privat regi, eller på offentlige sted for å måle kjemi den første gangen.

Menn burde i langt større grad vært tøffere i tryne og vært stolt av egen pikk på alle menns vegne, det ville ha fått tabugrensene til å falle for mange som sliter med å komme ut av «jeg tenner på menn som suger pikk skapet». Det mannlige kjønnsorgan er jo utvilsomt et undervurdert og fantastisk flott lem.

Ikke så rart at både kvinner og menn tenner på å se det i giv akt. Ikke la fordommene ødelegge for deg og ditt sexliv. Kall en spade for en spade og pikk for en pikk og du skal få leve lenge i landet, i harmoni med deg selv.

Kvinne-sex tenner alle

Tenner det deg? Lesbisk sex? I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. Ikke for alle.

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo. Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt.

I hvert fall var det slik før.

Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

For de aller fleste menn, forblir det med fantasien. Det ikke mange er klar over, er at også mange kvinner tenner på tanken om å forsøke jente-sex. Bli slikket, kysset, fingerpult og begjært av en annen kvinne. Noen er i et heterofilt forhold, men forsøkt sex med samme kjønn, bare for å få tilfredsstilt fantasien.

Fremmede er med i fantasien

Menn er kanskje enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg. Pikk er pikk og kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

Også kvinner kan være interessert i et knull, eller sex med en fremmed og sjansen bød seg, uten å kjenne vedkommende. Faktisk er det en fetisj som ligger høyt på ønskelista på for mange – å ha sex med helt fremmede mennesker.

Dette er kanskje ikke utbredt i Norge, men i storbyer som New York, London og Bejing, finnes det parker der fremmede møtes med et mål for øyet- å ha sex med andre.

Kåt på fremmede?
Sexy kvinne i nylonstrømper Foto: Igor Link

Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær og egne fantasier. 

Menn har sex med menn av samme årsak, de fleste er homofile, men også noen heterofile menn velger å forsøke, fordi de har en dragning i den retning.

Bifile fortsatt i skapet

Svært få kvinner, enda færre menn står fram som bifile, spesielt få er det i Norge. Her er det grunn til å tro at mørketallene er enorme. Noen kvinner tenner av å se menn suge hverandre, men langt flere menn ser på lesbisk-sex som et forspill for egen nytelse.

Stadig flere kvinner og menn tenner på personligheten, og legger mindre vekk på kjønn. Det er en av grunnene til at man ser at begge kjønn kan «bytte fil» i løpet av livet.

Man kan ikke si at hemmelige forhold – der en partner er utro med både kvinner og menn florerer, men det er utvilsomt en realitet at det skjer.

Noen velger å være åpen med sin partner om det. At man tenner på begge kjønn. Ære være dem for det.

Det å ha tabubelagte fantasier er ikke spesielt på noen måte- mange norske kvinner har i følge sexologen, Kristin Spitznogle fantasier om å bli slikket av familiens firbente venn. Kåt på fremmede? På tide å gjøre noe med det?

Dette kommer fram i boken “Hemmelige Rom” som er en bok vi ønsker å anbefale, om du er nysgjerrig på hva som foregår i diverse rom, bak lukkede gardiner i et gjennomsnittshjem.

Når det kommer til kolleger så er det nok mange flere som velger å ta skrittet fullt ut, og faktisk finner sin nye partner blant de man jobber sammen med til daglig. Svigermor er og blir svigermor for de aller fleste.

Det er kanskje greit for husfredens og familiens skyld også. Ellers kunne det lett ha blitt en noe beklemmende julemiddag julaften om nyheten allerede hadde sprunget.

Sex mellom mennesker er med stor sannsynlighet kommet for å bli i uoverskuelig framtid, heldigvis. Mye tyder på at grenser er til for å sprenges.

Vennesex

Mange unge har egne knulle-kompiser som de benytter seg av ved behov. Felles nytelse uten andre følelser enn vennskap. Om det er mulig? Spør en 20 åring i din nærhet, det er langt mer vanlig enn du tror.

Uansett hvem du tenner på, hvis respekt og ta nei for et nei. Sex skal være ok for begge. Lar du fantasien fare så er det et krydder for deg og din partner.

Ikke la fordomsfulle og naive mennesker legge en demper på deg og din seksualitet. Er du tent og får samtykke – er det faktisk bare å kjøre på.

Les Norges frekkeste blogg som tør å skrive om det du snakker om i morgen, følg vårt nyhetsbrev og få oppdateringer daglig, både om sex og samliv, men også livet og døden, forelskelse og kampen mot mennesker med fordommer og hat.

Vi skriver for deg. Alltid.

Vargas

Her er de beste orgasme-triksene!

Her er de beste orgasme-triksene! Du vil alltid lete etter nye og kanskje enda bedre måter å komme på. Heldigvis blir man aldri utlært når det kommer til sex, enda noen menn, med litt for stor selvtillit, tror de er Gudegave til kvinnen, når det kommer til sengehygge. Det er de ikke alltid.

Derfor er det så fantastisk at det finnes så mye forskjellig å velge mellom. I butikken. G-punktstav for sprutorgasmer, gjerne flere etter hverandre, vibratorer som fillerister deg til de største høyder, analkuler, brystvorte-klemmer, but-plugs, you name it.

Her er de beste orgasme-triksene! Som kan være viktig for deg, både som singel og i ett forhold.

Mange kvinner elsker digre dildoer, men vibratoren, som vet hvor det gjør best, er utvilsomt mange kvinners beste venn. En rabbit, som masserer klitoris ømt og forsiktig, eller hardt og lenge, som kan kombineres med ekte sex samtidig.

Du har sannsynligvis ikke fantasi til å utfylle alle de muligheter som finnes i latex, glass, silikon, Jelly, cyberskin, real feel super skin, alt dette er altså elsastomer-baserte materialer – for at du skal føle fullkommen nytelse. Fint skal det være.

Du finner annonser og artikler for sexleketøy og orgasme-tips over alt på nettet. Dessverre for de fleste forbrukere, er disse med pluss-abonnement, som betyr at du må betale for å lese. Kjedelig!

Vargas12.com, er blant de bloggerne i Norge som skriver oftest om sex og sex-relaterte artikler, disse vil alltid være gratis, hver dag, alt vi ønsker oss, er at du melder deg på vårt nyhetsbrev, slik at du får våre ferske artikler, samme dag som de publiseres. Uten å betale et øre, selvsagt.

Her er de beste orgasme-triksene!

Her er de beste orgasme-triksene!

Når det kommer til sex, er det mange par, eller som singel, som jakter orgasmen og kun den. Man bør heller sette fokuset på nytelsen og la orgasmen være endel av det hele. La nytelse, velvære, fantasi og lek få størst fokus og la orgasmen være en konsekvens av hvor deilig du til slutt får det.

Mange par sliter med å lykkes i sexlivet av nevnte årsak. Man har rett og slett feil fokus, de har kanskje sett for mange filmer, hvor digre menn, med enda større pikk, spruter litervis med sæd på minutter, der blondinen med silikonpuppene kommer bare han knipser henne på rumpa.

Det er på film, folkens. Ta sexen og orgasmen på største alvor. Det er én ting mange overser, nemlig tid nok til nytelse.

Første orgasme

Ja da, en kjappis, kan ha sin misjon den. For hektiske småbarnsforeldre, er det kanskje kun noen minutter man har til rådighet, mens Barne-TV pågår, at man rekker å få seg et nummer i våken tilstand.

Da må man åpenbart bruke tiden godt nok. Ofte kan det være nøkkelen til lykke for begge, men da bør an være “påtent” i forkant. Det er kanskje kun han som lykkes i en slik setting.

Unge jenter eller kvinner som nylig har fått sin aller første orgasme, kan få problemer med å lykkes, sammen med kjæresten sin. Det er rimelig vanlig, men det skal ikke mye teknikk til, før alt sitter som det skal.

Nok engang skal man bruke tid, la han få lov til å forske å hjelpe på sin måte, der hennes nytelse bør komme foran alt i dette øyeblikket. Klarer hun å slappe av og la seg føre hen, bør det bli full klaff.

Her er de beste orgasme-triksene!

Metoo- bevegelsen har hatt negativ effekt på særlig menn og har kanskje satt flørten litt tilbake i tid. Menn er redde for konsekvensene om man sier noe feil, tar initiativ som oppfattes negativt og man er nervøs for å bli stemplet som ufin. Det bør man rydde av veien snarest.

Oppfører man seg greit, spør om lov, før man berøre andre og har positive og ærlige hensikter – er det ingen fare.

Her kommer noen enkle råd som kan passe for deg som ønsker ekte nytelse:

 • Bruk tid alene og på hverandre, unngå å jakte orgasmen
 • Vær generøs med hverandre, bruk tunga
 • Bruk fantasien
 • Strekk grenser
 • Har du forsøkt butt-plugg på ham?
 • Har hun oppnådd sprutorgasme med G-punktstav?
 • På tide med trekant?
 • Kle dere ut
 • Hva med ute-sex?
 • Tenner hun på dirty-talk?
 • Tenner han på å være underdanig?
 • Hvilke fetisjer har du som du kan dele?
 • Legg vekk leketøyene og nyt kroppene til hverandre
 • Se på hverandre når dere onanerer, snakk underveis
 • De fleste kvinner behøver klitoris-stimulering for å oppnå orgasme slikk hene, lenge og grundig

I en hektisk hverdag, kanskje aller mest for småbarnsforeldre, er det ofte mannen i forholdet, den ferske pappaen, som får minst fokus. Da bør han ta ansvar for seg selv, og ta saken i egne hender. Det er vel fortjent, viktig, sunt og nødvendig.

Det bør hun være klar over, og gi ham den nødvendige hjelpen, suge ham av, la ham få tømme seg – han er en viktig del av familien, med langt større behov for orgasme, enn kvinnen i mange tilfeller. Ikke alltid.

Prostata-kjertelen

Noe mange unge kvinner kanskje ikke er klar over, er at menn har sin egen “klitoris”, fire, fem cm inn i rumpa, ligger prostata-kjertelen. Når denne stimuleres forsiktig, kan det gi mannen en solid orgasme, men dette gjelder ikke for alle.

Du bør nesten spørre først, om han er interessert i å eksperimentere. Dessverre er det endel naive menn, som tror at alt som har med analsex å gjøre – er noe homo-greier. Det er selvsagt veldig feil.

Det sexleketøyet som selges mest over disk eller på nett i Norge, bortsett fra Fleshlight, er anale-gleder, for menn. Noe å tenke på for alle par, eller single som er ute etter den perfekte orgasme og ekte nytelse.

For et vellykket forhold over tid, er det viktig at også sexlivet fungerer. Derfor skal man forsøke å overraske, bruk fantasien, dra inn en venn eller venninne, for å krydre litt til hverdags eller fest. Det er “bare” sex. Har hun fantasier om trekant, la henne forsøke. Elskere dere hverandre og er trygge i forholdet, vil ikke sjalusien ødelegge.

Har du tips, råd eller vink vi har utelatt, er du velkommen til å utfylle vår artikkel.

Bruk kommentarfeltet for ris, ros og kommentarer. Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev. Det vil komme mengder med spennende artikler i framtiden, langt flere enn de 6300 du finner i vårt velfylte arkiv, i høyre kolonne.

God sexy sommer!

Vargas

Pin It on Pinterest