Sexy! Å føle seg vel med sitt eget utseende og egen kropp er viktig får både kvinner og menn, egentlig i alle aldre. Man blir kanskje mindre opptatt av det å være sexy med årene. Men med årene kommer en annen type selvtilfredshet – selvtilliten.

Det å være selvsikker, om det brukes riktig, kan være veldig sexy, hos begge kjønn. Er du enig? Når føler du deg mest sexy? Sexy!

Når du går i din nye dress, med en stram fin skjorte og slips, eller når du ligger på stranda og flekser six-packen? Alt til sin tid. Det som er den beste settingen for deg, kan være en helt annen for naboen.

Norske unge jenter og kvinner som kjenner på det evige kropps-presset der man skal være så lik “Barbie-dukken” som mulig, bør selvsagt få se ut som de selv vil. Men det er liten tvil om hva som er viktigst for de aller fleste unge gutter og jenter i tenårene – Utseende selvsagt.

Plus Size

Om du føler deg flott, til tross for at du er litt større, skal du ikke få gå på stranda og føle deg sexy i sommer? Fordi motebransjen fortsatt setter kvinner i bås? Selvsagt skal du kunne det, med aller beste samvittighet. Sexy!

Du finner neppe en kvinne som sier hun er stolt av å være Plus Size, en label skapt av motebransjen, som forteller at man er større enn gjennomsnittet. 

Plus Size er en størrelse brukt i motebransjen, på modeller som er litt frodigere enn de fleste andre. Altså en betegnelse brukt av mote-skapere, men også en betydning brukt i media på frodige kvinner. Men hva betyr ordet?

Jo det betyr åpenbart “pluss størrelse”. Så kan du spørre, hva er det og hvorfor skal det brukes som en betegnelse på litt større kvinner?

Sexy

Sexy!

Nå drar det seg kraftig mot en for mange, lang og etterlengtet sommerferie. Er du klar og godt nok forberedt? Er kontoen fylt opp, bikinien og bokser-shortsen pakket i bag og koffert. solkrem kjøpt inn og sommerkroppen ferdig trimmet? Da er det jo på tide å vise seg fram som sexy også.

Vel om flere av disse punktene treffer deg, så blir det kanskje en vellykket sommerferie på deg i år også. Du kan dessuten få en perfekt sommer om du verken har mye penger, ikke har six-pack, perfekt rumpe eller lår.

Hvem du skal tilbringe sommerferien sammen med og hvor dere skal er av langt større betydning. Skal du langt, er det selvsagt ok med litt ekstra penger. Ved å planlegge sommerferien så detaljert som mulig, jo større sjanse har du og ditt reisefølge for å få en vellykket reise.

Om det er den eneste rette, med storfamilien og svigermor på slep, på guttetur, jentetur eller flere par som reiser jorda rundt i din nye seilbåt. Sommerferien er endelig her, det er nå du bør benytte de lange sommerdagene, de svale sommerkveldene til å gjøre det du liker aller best.

Sommerferie

Ikke glem det viktigste som f.eks pass, penger, favoritt-leketøyet, gode sko og solbriller. De vanligste tingene du bruker hver eneste dag er ofte de du glemmer når du skal ut på tur. Skriv opp alt du vet du skal ha med, og kryss ut eller strek over etterhvert som du pakker ned i kofferten. På den måten får du i hvert fall med det du har husket å skrive opp.

Har dere skolebarn som har en betydelig lengre sommerferie enn mor og far, kan det være lurt å vente med reisen. Eller det hyggeliste som skal skje i ferien- til et stykke ut i august. På den måten slipper ungene å gå for lut og kaldt vann i mange uker før skolen begynner igjen.

Tidligere i skoleferien er flere barn hjemme, og de yngste kan ha noen å være sammen med før foreldrene endelig kan ta sommerferie.

Er man i et forhold som knirker i sammenføyningen og man egentlig har lyst til å reise med noen helt andre. Andre enn den man er sammen med, så bør man få «dritten» opp på bordet. Rens lufta og diskuter ferdig før ferien tar til både for deres egen del. Og ikke minst en uskyldig tredjepart, som må leve oppe i «vepsebolet» deres.

Syden

Er forholdet skjørt og dere er på vei til å gå fra hverandre, kast heller ikke bort tiden på å reise på tur sammen, det blir neppe noen suksess uansett. Er det en gnist som dere vil holde liv i, kan det være veldig smart å si nettopp det og diskutér ferdig før avreise.

Den norske sommeren kan være både lunefull og regntung. Vil du ha sol og varme er sjansen stor for at du må reise sørover. Siden den norske sommeren har vært ustabil, så kan man bestille sin reise til Syden uansett. Derfor bør du bestille så snart som mulig om du skal finne hotell på ditt favoritt-reisemål.

Det er jo i skoleferien man ofte vil reise, og den starter jo nå. Målsetningen for mange med en lang sommerferie er selvsagt å være så sexy at man finne seg en kjæreste å tilbringe høsten og vinteren sammen med.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vrien start for Solskjær – terminlisten er klar!

Vrien start for Solskjær – terminlisten er klar! Nye Manchester United, under ledelse av nordmannen, Ole Gunnar Solskjær, får en...

Lukk