Tenner det deg? Lesbisk sex? I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. Ikke for alle.

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo. Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt.

Ihvertfall var det slik før.

– Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

Kåte norske kvinner vet hva de vil ha, og de fleste tar det. De vil ha begge deler når det passer dem. Kvinner får de på fest og på jente-tur, pikk får de når som helst hvor som helst. Norske menn tenner på å se to kvinner ha sex, ikke alle, men mange menn ser på det som den ultimate sex-fantasien. Å ha sex med to kvinner samtidig.

Tenner det deg? Lesbisk sex?

For de aller fleste menn, forblir det med fantasien. Det ikke mange er klar over, er at også mange kvinner tenner på tanken om å forsøke jente-sex. Bli slikket, kysset, fingerpult og begjært av en annen kvinne. Noen er i et heterofilt forhold, men forsøkt sex med samme kjønn, bare for å få tilfredsstilt fantasien.

– Menn er enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg. Pikk er pikk og kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

Også kvinner kan være interessert i et knull, eller sex med en fremmed og sjansen bød seg, uten å kjenne vedkommende. Faktisk er det en fetisj som ligger høyt på ønskelista på for mange – å ha sex med helt fremmede mennesker. Dette er kanskje ikke utbredt i Norge, men i storbyer som New York, London og Bejing, finnes det parker der fremmede møtes med et mål for øyet- å ha sex med andre.

– Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær og egne fantasier. Menn har sex med menn av samme årsak, de fleste er homofile, men også noen heterofile menn velger å forsøke, fordi de har en dragning i den retning.

Svært få kvinner, enda færre menn står fram som bifile, spesielt få er det i Norge. Her er det grunn til å tro at mørketallene er enorme. Noen kvinner tenner av å se menn suge hverandre, men langt flere menn ser på lesbisk-sex som et forspill for egen nytelse.

– Stadig flere kvinner og menn tenner på personligheten, og legger mindre vekk på kjønn. Det er en av grunnene til at man ser at begge kjønn kan “bytte fil” i løpet av livet. Man kan ikke si at hemmelige forhold – der en partner er utro med både kvinner og menn florerer, men det er utvilsomt en realitet at det skjer.

Noen velger å være åpen med sin partner om det. At man tenner på begge kjønn. Ære være dem for det.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Steven Gerrard – En hyllest til nummer 8!

Steven Gerrard - En hyllest til nummer 8! En av verdens største og viktigste fotballklubber, mister en av verdens beste...

Lukk