Kåt på pikk, men ender opp med dame? Noen kvinner kan ikke dy seg for å hige etter pikk, men i løpet av jakten så ender de opp i seng med en annen dame i stedet. Kjenner du deg igjen?

Man må selvsagt verken være bifil eller homoseksuell får å ha sex med en person av samme kjønn. Sex er viktig for de fleste og noen velger nytelse og kjemi foran hvilket kjønn man tiltrekkes av.

Kvinner kan lett ha sex med en annen kvinne uten å legge for mange følelser i det. Det er tross alt kun sex for nytelsens skyld, for alle involverte, det er ikke et frieri eller, et bryllup eller annen binding å gå til sengs.

Menn derimot, har ikke like lett for å strekke grenser. Ihvertfall ikke åpent nok til å vise det for andre. I all hemmelighet er de fleste villig til å gjøre det meste. Også å ha sex med andre menn, av rent og skjær nysgjerrighet og nytelse. Mange vil nok ha nektet om det ble kjent i nabolaget eller på jobben.

Kåt på pikk, men ender opp med dame?

De fleste kvinner som fantaserer om store dryppende lem, vet å sette pris på en god orgasme, det henger selvsagt sammen. Allikevel kan kåtskapen endres til å oppleve helt andre eventyr som ikke engang engasjerer noen mann over hodet. Bare kvinner. Eller en annen kvinne. For de kvinner som er åpen, ærlig og villig til å åpne seg for sin egen seksualitet- vil en helt ny verden gi ny kunnskap og en helt annen nytelse.

Som sagt, må man ikke være lesbisk eller homofil for å lykkes i sexlivet eller med sitt følelsesliv.

– Noen kvinner vet hvordan de lett kan komme, bare tenning er der og den kan som kjent komme når som helst, hvor som helst. I et møte på jobben, på vei hjem fra trening, på kjøkkenet under en samtale med din partner, eller via bilder eller tekst du ser og leser via internett. Da er det bare to ting å gjøre. Enten ta saken i egne hender, eller vente til en gylden anledning slik at noen andre kan ta på seg ansvaret.

– Ved hjelp av tanker rundt sex, fantasier man selv har og gjerne prat rundt disse, kanskje strekke grenser for hva man snakker om til daglig, bruk gjerne ord man kun hører om i erotiske noveller eller kan forestille seg sagt av noen som er spreng-kåt. «Dirty-talk» kan være nøkkelen for anspente kvinner.

Dessverre er det fortsatt mange som mener at alt som har med anale gleder har med homofili å gjøre, så feil kan man altså ta. Det vitner om kunnskapsløshet og fordommer som hører fortiden til.

Sexleketøy for menn er ikke noen nyhet, det har vært i salg i flere år, men det er først i de siste årene gode nok produkter har blitt gjort tilgjengelig, og som kan gi de fleste menn nye opplevelser. Salget har økt markant de siste årene, spesielt artikler for menn er veldig populært, forståelig nok.

Er du kåt på kuse eller pikk- ikke la det alene ødelegge for dine følelser eller drifter. Kvinne eller mann, begge kan gi deg fantastiske orgasmer om du tør å ta sjansen. Tør du å leve ut drømmen om den ultimate orgasme, kan det nettopp være en av samme kjønn som gir deg det, når tiden er inne.

Vargas12.com skriver om det du ikke tør å snakke om – verken i dag eller i morgen, men som du leser om hver eneste dag på internett.

Kan du være villig til å prøve sex med samme kjønn, bare for nytelsens skyld? Selvsagt er du nysgjerrig på det.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tippekupongen- Å forutsi et fotballresultat

http://www.youtube.com/watch?v=x6pbW769db8 Tippekampen på NRK er historie, men fotballen ruller videre i langt mer kommersielle former på langt mer kommersielle kanaler....

22. september starter Norges mest populære reality-serie!

22. september starter Norges mest populære reality-serie! NRK skal nå prøve seg på reality-sjangeren, med serien ANNO- noe de tidligere...

Lukk