Jakter du den perfekte orgasme? Kvinner og menn har sin egen måte å jakte orgasmen på. De fleste lykkes kanskje best alene, mens andre liker at ‘noen’ ser på. Andre igjen trives best med en håndlanger.

Sex er viktig gjennom store deler av livet; fra man er nysgjerrig tenåring, voksen og nygift, nyskilt og frustrert – til man er pensjonist. I flere av periodene gjennom livet har man partner, eller er singel. Felles for alle disse er at man har større eller mindre glede av sex.

Jakter du den perfekte orgasme?

Gjennom nitidig forskning har fagfolk kommet fram til at det er visse ‘ting’ som gjør det mer behagelig for noen å bruke sexleketøy i jakten på den perfekte orgasme. Her er det viktig å huske på det selvfølgelige – ingen plastdings erstatter kjæresten eller elskeren, men kan være med å pirre forholdet og gi en ekstra dimensjon til fantasien.

 Når du har funnet din dildo, vibrator, Butt-plugg, kostymer, undertøy eller dine foretrukne oljer og glidemidler, tar det bare få dager, før du mottar en herlig eske i posten – med alt dette fantastiske som er med på å gjøre sexlivet så mye mer spennende.

Visste du at Erotikknett.no alltid leverer sine produkter i anonyme esker for din ønsket diskresjon? Det skulle selvsagt bare mangle. Men det mange ikke er klar over – er de fantastiske prisene du finner i Norges mest spennende leketøysbutikk for voksne.

Siden Vargas12.com tar vare på sine lesere og har skrevet om orgasmer, sprutorgasmer og nytelse i 8 år – vil vi her og nå komme med tre anbefalinger for han, hun og dere.

  • Til det unge kjæresteparet, passer det alltid bra med oljer som begge kan bruke på hverandre, og lærer dermed å bruke tid på hverandre. Til de mer rutinerte og erfarne, passer det kanskje bedre med husker eller binde-leker? 
  • Sexleketøy for menn har blitt milliardindustri alene. Endelig har også menns seksualitet blitt tatt på største alvor av produsentene. Her kommer det litt an på erfaring alder, lyst og ønsker, men vi påstår bestemt at alle menn som ikke har forsøkt anale gleder – ikke vet hva ekte orgasmer handler om. Passer åpenbart ikke for alle, men du bør ha forsøkt
  • Alle kvinner fortjener sitt eget leketøy og de fleste har et også. Hva man setter pris på i jakten på den perfekte orgasme er svært individuelt. Noen kvinner tenner på det andre ikke finner opphissende i det hele tatt, andre må ha både i pose og sekk. Derfor vil vi anbefale ekspertenes tale, en Womanizer PRO40 skal være det produktet med størst orgasme-garanti – på vei inn i 2018

Alle forhold har sine perioder der sex er viktige enn ellers. Om man er småbarnsforeldre eller godt voksne, tenåringer eller pensjonister – er det ikke orden på sexen, vil det andre svikte også, sakte, men sikkert.

Derfor bør man alltid sette av nok tid til å snakke sammen, om ønsker, fantasier og gleder ved sexlivet som kan gjøre ting lettere i hverdagen. Oppnår man ikke orgasme i forholdet – er det smart å få utfordringen opp på bordet, eventuelt ta kontakt med fastlegen.

Alle fortjener å komme i blant, nå klimaks, få orgasme og nyte av sexlivets gleder. Har du først fått smaken på den perfekte orgasmen gjennom nye og spennende leker, vil du tilbake igjen og igjen. Et par tastetrykk unna ligger en verden av nytelse.

Erotikknett.no har tilfredstilt det norske folk siden 1999!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Krangler dere om barna i julen?

Skilte foreldre sliter mer i høytider som jul og nyttår ifølge familievernkontorene rundt om i landet. Mor har fått en...

Julegavehandel på kreditt?

I ukene og dagene rett før julaften; går bankterminalene varme, grunnet kjøpekåte nordmenn, som ønsker å glede og imponere sine...

Lukk