Hva tenner deg, menn eller kvinner? Vil du ha din sex-partner liten eller stor, tykk, frodig eller tynn? Stemmer det at størrelsen på penis ikke har noen betydning, eller er den ultimate drømmen på 23 cm? Tenner du kanskje på samme kjønn som deg selv?

– Om man er singel eller i et forhold, fantasien setter alltid i sving for de fleste når man finner det rette humøret og den rette settingen. Lysten er så forskjellig. Noen elsker å elske tidlig om morgenen. Andre bare “må ha seg” før man sovner. Mens noen synes det bør planlegges ned til minste detalj, med levende lys, romantisk middag og hele pakka. Hva tenner deg, menn eller kvinner?

Jakter bytte

– Mange menn ser på kvinner som et sex-objekt.

Slik er de fleste menn skrudd sammen. De skal jakte på bytte, legge det ned for så å føre sine gener videre. Hadde ikke menn hatt disse driftene, men heller ville bare gått på pub med gutta for å se på fotball, ville det før eller siden bli tomt på fødestuene rundt om i verden.

Hva tenner deg, menn eller kvinner?

Simon via Compfight

Hva tenner deg, menn eller kvinner?
Hva tenner deg, menn eller kvinner?

Simon Ingram via Compfight

Heldigvis har de fleste menn driftene i orden og vel så det, noen blir så yre og kåte når våren kommer at de får litt problemer med å sitte rolig bare de får øye på en damesykkel. Om du trodde kvinner ikke er i besittelse av disse følelsene – tar du åpenbart feil.

Også kvinner har dyriske drifter og det er ikke fritt for at kvinnenes fantasier på mange måter overgår mennenes.

Swingers

Mange kvinners våte drøm er også å få oppleve fler menn på en gang, for de aller fleste blir det med drømmen. At menn tenner på menn har ofte med legning å gjøre, men noen menn er også fri-seksuelle. De har sex med begge kjønn, gjerne samtidig der kjønnet er uvesentlig. De treffer likesinnede i swingers-klubber og sex-klubber rundt om i landet, men også hjemme hos likesinnede. Hva tenner deg, menn eller kvinner? Eller kanskje begge?

– Modne kvinner i rett alder, med voksne barn og et havarert ekteskap som eksisterte bare av gammel vane, har funnet sitt paradis blant langt yngre menn i den afrikanske delen av verden. Om det skyldes bare en våt drøm og svære neger pikker, eller om det er higen etter å endelig bli begjært på en annen måte i en annen kultur; er det bare de modne kvinnene selv som kan svare på.

– Mange menn synes at kvinner skal ha timeglassfigur, noen kvinner liker menn med six-pack og velplasserte store muskler ellers på kroppen. Om man tar en titt i referansene hos kvinner som søker etter partner, vil svært mange ha en mann som er høyere enn seg selv, eller minst 1.80 helst 1.90 høy. Har Colgate-smil og V-form. En svigermors drøm, uten garanti for et vellykket forhold.

Mye former

Menn liker alle former hos kvinner, både de med kraftige lår, store pupper og en frodig rumpe. Mye former er populært hos mange. Andre menn liker den andre motsetningen  kvinner som ligner mest på Noomi Rapace. Liten, tander med små pupper. Andre igjen ønsker seg heller de kvinnene som er midt i mellom. Smaken er som kjent delt. Hva tenner deg, menn eller kvinner?

Uansett hvilken favoritt sex-partner man har, kan man oppleve flere partnere gjennom et liv, og det er ikke sikkert at det er som man tror, kanskje vil man oppdage andre drifter man ikke trodde kunne finnes.

Det er det opp til deg selv å finne ut av. Kanskje tiltrekkes du heller av samme kjønn etterhvert som du får mer erfaring i livet? Eller kanskje nettopp kjønnet blir sekundært, fordi det er personen og personligheten du faller for?

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com