Kvinner vil alltid bli sett på som sex-objekt

Så lenge det finnes menn og kvinner som begjærer kvinnekroppen, så vil kvinner i all overskuelig framtid være sex-objekt. Kvinner skal behandles med respekt og med ømhet. Likefullt vil de være offer for menns begjær slik det har vært gjennom mange tusen år. 

For lenge siden var det ikke så mange som brydde seg om hva kvinner sa. Heldigvis har det blitt flere. Kvinner var kun til for menns glede da vi bodde i huler og jaktet på maten med spyd. Den sterkeste tok seg til rette og valgte den kvinnen han fant fristende nok, gjerne flere på en gang.

Kvinner vil ikke være sex-objekt, de vil være selvstendige individer som har makt til å gjøre hva hun selv vil, både med kropp og karrière. Norske kvinner er som kjent både kloke, sexy, selvstendige og de styrer det meste selv. Faktisk mer enn hva mange menn gjør i et forhold.

Det gjør ikke kvinner mindre verdt som sex-objekt for det.

Foto: Copyright Morten Pettersen


Alle heterofile menn ser på kvinner som en potensiell sex-partner om han finner henne attraktiv nok. Ikke hele tiden og hver gang, men ofte nok til at han satser på å komme ned i trusene hennes så snart sjansen byr seg.

– Hva hadde skjedd om menn sluttet å se på og begjære kvinnen? Menneskehetens eksistens ville bli satt på prøve innen kort tid. Vi formerer oss, vi velger å få barn, men slutter vi å ha sex stopper alt opp. Kvinner som begjærer kvinner kan selvsagt ikke oppnå å gjøre hverandre gravid, ikke i akten, men på papiret. Heldigvis.

Kvinner må finne seg i å være sex-objekt i mange generasjoner. Kvinner legger an på menn, en sjelden gang. Menn liker ikke å bli sjekket opp, fordi det er mannen som er jegeren, det er han som skal jage «bytte» slik menn jaget etter sin kvinne for veldig lenge siden.

Selvsagt blir ikke kvinner anno 2013 klubbet i hodet, dradd etter håret inn i nærmeste hule for å bli voldtatt i flere dager, slik de ble den gang. Men de blir jaktet på, sett på og begjært etter alle kunstens regler. Menn gjør det bare på litt forskjellig måte.

Kvinner som føler seg som et sex-objekt burde heller ha vært stolt enn forbanna, men det kommer av at de vil bestemme det meste selv. Også når hun skal få pikk. Det er i hennes fulle rett, men hun bør la menn få begjære henne så ofte som mulig.

Slik at slekt kan følge slekters gang…

 

Vargas

 

 

7 thoughts on “Kvinner vil alltid bli sett på som sex-objekt

 1. Jag vill vara kvinna och stolt över det , jag jobbar på en mansdominerad arbetsplats. Det har alldrig varit svårt , till nu

  Denna plats är verkligen annorlunda och man är ett byte, utan hjälp

  Jag blev utnyttjad och misshandlad, hotad till livet men ingen hjälp . Jag fick skador för livet

  Det är otroligt tungt att gå vidare , det finns män med hjärta och hjärna men de är få

  Med vänlig hälsning,

 2. Faktisk så ble kvinner sett på som likeverd med venn fram til jordbruket. Da ble det mer logisk at kvinnene passet på barna og hjemmet, mens mannen gikk ut å jaktet. Etter hvert har det blitt større og større skille mellom menn og kvinner. Også må jeg spørre deg, ser ikke kvinner på menn som «sex-objekt»? Vi og ser jo etter mulige seksuelle partnere, eller? Det som er problemet at noen men ser kvinner kun som et objekt, og ikke som et menneske.

  1. Hei Kaia

   Selvsagt ser kvinner på menn som sex-objekt. Poenget med dette innlegget er å poengtere at kvinner ikke har noe valg.
   De vil uansett i alle tilfeller i uoverskuelig framtid være et sex-objekt for både kvinner og menn. Både som menneske, venn, partner,
   ektefelle, men også som sex-objekt.

   Samfunnet er seksualisert og det er det kvinnene som i all hovedsak som får lide av.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 3. Okei, så når menn snakker vulgært til meg, griper håndleddet mitt og kommer alt for nærme så skal jeg bli stolt i steden for å bli forbanna siden «slekt kan følge slekters gang…» …? Hvis jeg havner i en situasjon hvor jeg blir lagt an på og det føles helt jævlig ut så har jeg all rett til å bli forbanna. Jeg er vandt med at kvinner er et sexobjekt, men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg og ikke kommer til å sparke til en fyr hvis han kommer for nærme.

  1. Hei Richard

   Objekter ja, enig, sex-objekter. Ikke alltid, men veldig ofte ser også du litt ekstra på en fin jente du liker, du ser på henne som et sex-objekt.

   Menneskesynet, det er noe helt annet.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.