Norske bestemødre kjøper sex i Gambia

Modne norske kvinner som har fått nok av kjøkkenbenken og en storforlangende og misfornøyd ektemann i Norge. De bruker mye penger på seksuelle tjenester i f.eks Gambia i Afrika. 

Gambia finner norske kvinner som har voksne barn, og mulig barnebarn i Norge, fred, frihet og menn som gir de den sexen de har drømt om, men aldri fått. Det er sjeldent følelser innblandet i møtene med aldrende, rike, kåte bestemødre og unge afrikanske menn.

Det er ren business, hun får pikk, han får mat, klær, og tak over hodet. Det er ok for begge parter.

Det er slett ikke bare Gambia som har besøk av virile modne nordiske kvinner.


Land som Senegal, Kenya, Jamaica, Barbados, Den dominikanske republikk, Bali, Indonesia, Thailand, Egypt, Tunisia, Marokko, Fiji, Ecuador og Costa Rica er alle godt besøkt av kvinner som ikke finner det de drømmer om i hjemlandet.

Sex-turisme har pågått lenge, også der kvinner er den betalende part.

– På turiststrender i mange av disse landene er det fattige, ofte analfabete gutter og menn som gjør så å si alt for penger. Ofte kan nordiske og europeiske kvinner ha flere sex-partnere på en og samme feriereise.

– For mange er det veldig feil at fattige mennesker blir utnyttet på det groveste. Prostitusjon er et nødvendig onde for de absolutt fattigste. De kan velge om de vil selge kroppen sin til ei gammel tante fra Dalarna i Sverige, eller Lødingen i Nord-Norge- eller å gå sulten.

– Rike bestemødre med apetitt på livet og staute, unge gutter, men de bryter loven hver eneste gang de betaler for seksuelle tjenester. Prostitusjon er forbudt både i Norge og i utlandet for alle norske borgere.

Er det ok at bestemor reiser til Barbados og får seg et skikkelig nummer, eller bør hun holde seg hjemme til mann, barn og barnebarn og bake kromkaker? Man kan selvsagt ikke oppfordre til lovbrudd, men om hun forelsker seg og kommer hjem med en 22 åring fra Marokko så er det vel greit?

Vargas

2 thoughts on “Norske bestemødre kjøper sex i Gambia

  1. Hei Victoria

   Jeg skjønner hva du mener, men en bestemor kan være så mangt.
   Den tradisjonelle på 70 år med skaut og forkle. Og den moderne bestemor som
   så vidt har fylt 50 år, men som ser ut som 45 år, og som fortsatt draget.

   Verden er rar, men tema kjøp av og salg av sex er jo verdens eldste yrke.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.