Vi gjør deg synlig, online og i sosiale medier fordi vi vet hva som skal til. Vargas12.com scorer høyt på søkemotoroptimalisering, som gjør at Google finner våre artikler. Det er selve nøkkelen for å bli sett og lest på nettet. vi gjør deg synlige, online for £99. Billigere blir det ikke, les videre og du vil forså.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Arkivet

Mulig vil du nå ut til flere lesere, om du betaler nettavisene for en annonse eller artikkel. Men da må du ut med mange tusen kroner. Det kan være penger rett ut av vinduet om du ikke treffer din målgruppe.

Les også: Europa brenner – mediene handler om Sophie Elise

For én artikkel med opp til tre lenker i artikkelen, som vi skriver for deg, betaler du altså drøyt tusen kroner. Og det beste med det hele – din artikkel vil bli liggende live, online, i all uoverskuelig framtid. Vi sletter aldri én eneste artikkel.

Vi anbefaler at du abonnerer på vårt nyhetsbrev, det er selvsagt gratis. Her finner du alle fremtidige innlegg som publiseres. Da vil du raskt forstå hvor lett det er for deg å bli lest av dine potensielle kunder. Selvsagt skreddersyr vi din tekst, slik at du får innholdet slik du ønsker.

Vargas12.com er en kompromisløs leverandør av gode blogginnlegg, det være seg våre egne eller andres. Vi har knapt gjort annet de siste 13 år, med visse unntak, som å skrive en krimroman.

På bloggens høyre side finner du en rekke menyer, blant annet et rikholdig arkiv med mer enn 8000 artikler. Siden starten i 2010 har vi publisert blogginnlegg om alt fra sex og samliv, relasjoner, forelskelse, og mat og livet, og døden. Men vi er også innom nyheter, økonomi, engelsk fotball og annen underholdning.

Mildred

Selvsagt skriver vi ofte om det å skrive. Admin for Vargas12.com, Øyvind Teige, har skrevet krimromanen “Mildred”, den kan du bestille online, her. Og vi har skrevet en rekke artikler om det å bli refusert og antatt av forlag.

Vi skriver for deg og vi tar alle våre kunder på aller største alvor.

Derfor vet vi at du alltid vil bli fornøyd og komme tilbake for enda flere avtaler. Jo flere innlegg du vil ha publisert på vår blogg, jo mer sett vil du bli, fordi vi publiserer alle artiklene på alle plattformer. Instagram, Twitter, Facebook, Digg.com og LinkedIn.

Mildred er den første boken forfatteren har utgitt, men det er meningen at bok to og tre skal komme ut på sikt. Den som venter i spenning får se. Ja, dette er en meget spennende trilogi, så det er bare å bestille den første hos Bookis.com, nå.

Vi gjør deg synlig, online – du må bare ta det første steget mot egen suksess ved å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Vi gjør deg synlig, online
Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay

Annonsering

Vi gjør deg synlig, online, fordi vi har gjort dette i snart 13 år og vet hva som skal til.

Er du ikke synlig på Google.com, er du heller ikke særlig populær hos annonsørene og omvendt. Våre kunder kommer tilbake, gang etter gang, fordi vi scorer høyt og leverer det de forventer av oss.

Pris bør være viktig. Fordi all reklame koster penger, mye penger. En hel-annonse i en riksdekkende avis kan komme på 50 papp. Da får du nesten femti artikler på Vargas12.com, som er neste like populær som en hvilken som helst nettavis. Her er det penger å spare, folkens.

Vi gjør deg synlig, online via sosiale medier. Og vi vet det virker.

Stadig flere forretninger, butikker, kjeder eller enkeltstående bedrifter, selger sine tjenester eller produkter på nettet. Det betyr at også kundene ferdes her, online. Da bør du som forretningsdrivende legge to og to sammen og få et riktig svar med to streker. Bruk hodet, spar penger – ta kontakt i dag.

Reklame er dyrt, men finner du riktige kanaler for din bedrifter, behøver det slett ikke koste mye. Hva får du får drøye tusen kroner i dag? Full tank på bilen, kanskje, så vidt.

Nå har du muligheten, gi oss et hint, spør oss om hva du vil og vi lover å gi deg de svarene du ønsker.

Privatøkonomi

Vargas12.com har skrevet noen hundre artikler om økonomi, finans, aksjer og penger generelt. Fordi privatøkonomien er viktig for folk flest, vi vet at dette er artikler som våre lesere liker. Dessuten har vi vår helt egen aksje-portefølje på Nordnet og er generelt opptatt av samfunnsøkonomi.

Det får våre lesere i store doser når vi har noe på hjertet som vi ønsker å dele med dere.

Derfor har det blitt mange artikler om hvordan du kan spare mye penger på kloke avgjørelser.

Og artikler som: “Slik blir du rik i en fei,” er et typisk Vargas12.com-innlegg.

Men vi kan også sjokkere og overraske våre lesere med innhold som knapt tåler dagslys. Vi elsker å bryte ned tabuer blant nordmenn flest. Derfor skriver vi også artikler som: “Gravid og sprengkåt“, “Nordmenn elsker å klage på alt” og “Fete hvite menn som pusher femti!”.

13 år med artikler og blogginnlegg har gitt oss noen gullkorn. Let og du vil finne fler i arkivet til høyre.

Vi gleder oss til å samarbeide med deg.

Vargas

Pin It on Pinterest