MILDRED er endelig tilgjengelig! Bor du i Fredrikstad, finner du krimromanen “Mildred” på de aller fleste bok-forretningen, men du kan også få en signert utgave. Slik går du fram:

Du tar kontakt via denne artikkelen, så signerer forfatteren boka den teksten du måtte ønske, og du kan sikre alle julegave-innkjøpene på et øyeblikk. MILDRED er endelig tilgjengelig!

Du får boken signert, og sendt direkte til din postkasse for 250 kroner. Billigere blir det ikke! Om vi tar VIPPS? 41274786 selvsagt tar vi VIPPS, betal gjer med det samme og vi sender boken umiddelbart, ferdig signert.

Dette er hentet fra handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen. En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet. Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

Mildred – krim fra Nordmøre

Om folk som liker å lese får bøker til jul, på våren eller sommeren, blir vel alle glade for en gave? Krim er den sjanger de fleste liker å lese, ikke alle, men veldig mange foretrekker krim. Bøker er som kjent dyrt, nettopp derfor er det flott å få i gave.

Og det er alltid stas og få nye ferske romaner signert av forfatteren som står bask verket. I hvert fall om forfatteren er lokalt forankret som i dette tilfelle.

MILDRED er endelig tilgjengelig!

Du kan kommentere i kommentarfeltet under her, anonymt om du vil, så tar jeg kontakt. Eller du kan skrive en mail på vargas12.com@gmail.com, eller du kan få lov til å sende en direkte sms på telefon: 41274786. Signerte bøker på ordre på 5 eller mer, vil til og med bli kjørt hjem til deg, av forfatteren selv.

MILDRED er endelig tilgjengelig!

Du hørte riktig. Du vil få signerte bøker, kjørt til døra om du bor i Fredrikstad. Sliter du med å komme deg til Østfold, men ønsker å lese Mildred, da kan du bestille den via Kolofon.no

Et bedre tilbud får du garantert ikke noe sted. Det eneste jeg ønsker av deg, er at du sprer det gode budskapet til så mange som mulig. Hvorfor ikke bruke sommer-månedene til å lese bøker – enn å reise rundt på travle kjøpesenter?

Du som kjøper signerte krimromaner, slipper jo å tenke på dyre julegaver. Vi sender så mange bøker du ønsker.

Med vennlig hilsen

Øyvind Teige

Forfatter av Mildred

Pin It on Pinterest