Ung Manchester United-stjerne banket kjæresten. Karrieren kan være over for en av Englands største unge stjerner. Mason Greenwood er tatt med buskene nede. Fordi kjæresten, Harriet Robson publiserte bilder av et blodig ansikt og blåmerker på sosiale medier.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Voldtekt

Det som er enda litt verre for fotballstjernen er at kjæresten, eller snarere eks-kjæresten publisert live-opptak av at han skal ha truet seg til sex med henne. Hvor det tydelig kommer fram at hun ikke ønsker å ha sex med ham. Harriet skal ha tatt lydopptak av trusler om vold og sex.

Lest denne? Treningssentrenes sære personligheter

En av Manchester Uniteds beste spillere, landslagsspiller for England og sett på om et spiss/ving-talent av de sjeldne. Kan ha ødelagt sin egen framtid av at han gjentatte ganger – skal ha vært voldelig mot Harriet Robson. Ung Manchester United-stjerne banket kjæresten til blods, ifølge sosiale medier.

Manchester United starMason Greenwood’s girlfriend has shared horrific photographs and videos of injuries she claims the footballer inflicted on her. Harriet Robson posted a series of gory images on Instagram, showing cuts and bruises she said the England striker, 20, caused.

DailyMail

Stemplet

Britiske medier er nådeløse mot den slags oppførsel, men fansen av andre lag og fotballfans generelt, hater kvinne-mishandling, mer enn noe annet. Og vil bruke det mot ham – om han kommer tilbake på fotballbanen igjen.

Mason Greenwood vil nå i mange år, bli stemplet som en drittsekk som fortjener fengsel for sine handlinger. Om bildene og opptaket stemmer å være Manchester United-spilleren. Men man skal være forsiktig med å dømme for tidlig. Vi vet ikke mer enn det som deles i sosiale medier i dag.

Man bør huske på at det er en 20-åring som har vært et forbilde og gjort mye bra i livet som fotballspiller for Manchester United. Og som sannsynligvis nå, har gjort ting han angrer på – resten av livet. Men vi vet ikke sikkert hva som faktisk har skjedd, selv om det ligner på voldtekt.

Om det blir tatt ut tiltalte, og Mason Greenwood blir funnet skyldig i vold og voldtekt, vil fotballkarrieren være over. Men han er allerede stemplet som et monster.

Ung Manchester United-stjerne banket kjæresten, uten at vi vet hans side av historien.

Forhåndsdømt

Det går rykter om at flere av Manchester United-spillerne har valgt å avfølge Mason Greenwood på sosiale medier. Dermed er han også forhåndsdømt av sine egne, noe som er ganske trist.

Mason Greenwood slo gjennom som Manchester United-spiller under Ole Gunnar Solskjærs-ledelse. Unggutten fikk sjansen som innbytter mot PSG-seieren i Champions League, da var han 17 år og 156 dager. Siden har det bare gått oppover for unge Mason. Helt til denne sesongen, hvor ting har gått fra vondt til verre.

Formen har ikke vært særlig god under den nye manageren Ralf Rangnick, og Greenwood har fått mindre spilletid. Om det har skyld i at 20-åringen har vært frustrert og kanskje forbanna, vet vi for lite om.

Som ung og styrtrik, med en månedslønn på et par millioner kroner, men med et konstant krav om å holde seg i skinnet. Både hva trening og kosthold angår, men også være klubbens ansikt utad, og opprettholde en lav profil i media – kan være for krevende for noen.

Vi unnskylder på ingen måte vold og voldtekt mot kvinner. Vi bare formaner fans og lesere, kvinner som menn, om ikke å dømme Mason Greenwood før fakta ligger på bordet. Har han faktisk gjort det han nå beskyldes for – er både karrieren og livet ødelagt for 20-åringen.

Vargas

Pin It on Pinterest