Jeg har sett på damer så lenge jeg kan huske. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på smilet, glimtet og personligheten. 

Menns lidenskap etter vakre og sexy kvinner har eksistert så lenge  «Homo Sapiens»- Det tenkende mennesket- har formert seg.

Kvinner vet at menn ser på de, og gjør seg flid for å vise seg fram fra sin beste side oftest mulig. Men det er ikke bare for mennene kvinner pynter seg.Det er for å konkurrere med andre kvinner. Kanskje mest det.

Menn er så fiksert på vakre og sexy kvinner. Beviset på det ligger i eksempelvis dette. Noen har laget en nettside som heter http://pippasass.com/

Prinsesse Kates søster Pippa ble verdensberømt i sin søsters bryllup pga den stramme kjolen som fremhevet formene hennes.

Hva er det med menn og pupper? Vi menn elsker pupper punktum. Store eller litt mindre, aller helst en håndfull.

De yngste kjønnsmodne gutta synes silikonpupper er digg, så feil kan man ta. Pupper er flotte, men kun ekte vare.

Single menn svir gjerne av noen tusenlapper for å gjøre nok inntrykk på byen til å få med seg en dame hjem for kvelden. Av og til går det…

De fleste gangene har han møtt en «luremus» som kun ville ha litt spenning, oppmerksomhet og fri fyll. Menn mister fullstendig gangsynet og sunn fornuft når han øyner håp om et ligg. Og med øl-brillene på så senkes kravet for utseendet for hver time som går.

 – Jeg er en lykkelig forelsket person som elsker min kjæreste. Men jeg elsker også å se på damer. Jeg har som sakte ikke gjort annet, og kommer aldri til å slutte heller. Kvinner er vakre og sexy. Og det å se på en vakker kvinne bevege seg kan sammenlignes med en symfoni med strykere. Det er balsam for sjel og hjerte.

Strømstad i Sverige er en travel sommerby med masse vakre halvnakne damer sommerstid. Mine kamerater og jeg satt oss strategisk på en benk der de fleste måtte gå forbi. Da ble jeg knipset på nesen av en svensk vakker kvinne som sa: «Du måste inte titta så mycke»!

Du skal tro min venner fikk seg en god latter.

Norske kvinner er blant de mest sexy i verden, og den flotteste og vakreste heter Triana, etter min mening.

Hva er det første du legger merke til hos en sexy kvinne?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Carl I Hagen- dum og desperat?

Carl I. Hagen er en av de dyktigste og mest erfarne politikere i Norge, men kommer med oppsiktsvekkende påstander etter...

US Navy SEALs soldater drept i Afghanistan

  - 6. august ble et amerikansk helikopter skutt ned i Afghanistan. Ombord var det 30 soldater og av disse var 17...

Lukk