Det er ikke så veldig uforståelig. Hun er blond, hun er blid og en del av det norskeste som finnes- Hun er allerede en del av Norges idretts-sjel.

Hun er på en måte Oddvar Brås datter opp av dage. Men vinner World cup løp. Therese Johaug vil kunne vinne det meste. Skiløp, og folkets hjerter, akkurat på samme måte somMarit Bjørgen har gjort.

Her er det lite sponsorbråk, media klaging, primadonnanykker og sykdom- som rammer de største mannlige skiløperene …

Johaug er i ferd med å bli det Petter Northug prøver å bli …

Jeg er ikke alene om å synes at Northug er ei kjerring og en sytpave- er du sjuk så holder du senga.

Therese Johaug kommer til å vinne det hun vil vinne. Det vil også Petter Northug, når han legger bort «tullfaktan»!

Det er ikke så vanskelig å bli glad i Johaug, når hun i tilleg blir verdensmester på hjemmebane om kort tid.

FOR EI DAME!

Under åpningsrennet forrige fredag utklasset Johaug alle og vant med hele 40 sekunder. I Gällivare håper hun å få beviset på at oppkjøringen har vært en suksess-

Mye handler om Marit Bjørgen og Charlotte Kalla foran verdenscupåpningen i Gällivare, men en Johaug i form kan fort blande seg inn i kampen om pallplassene.

Selv ønsker ikke 22-åringen å spekulere i om rennet på Beitostølen ville holdt til en plass blant de beste i verdenscupåpningen, men trener Egil Kristiansen har uttalt at et liknende nivå bør sende Johaug på pallen.

Therese har tusenvis av jenter som ser opp til seg, hun har tusenvis av gutter som både ser opp til henne og liker det de ser.

Johaug er så norsk som det går ann å bli! En erke norsk tøff jente som elsker å gå fort på ski, uten » Red Bull » , «Hairspray» og annet som hun lett kunne tjent en slant på. Johaug er er en ekte helt- på riktige premisser. Etter min mening …

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner trenger ikke menn

Et spansk ungdomsparti satser på orgasme for å dra velgere til urnene. Nå kan AUF gå til samme skritt. Det...

Filmenes Konge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I7YllAOqpF4[/youtube] Skal du se en film i år så anbefaler jeg denne: Atter en Konge! 11 Oscar sier sitt! Den...

Lukk