Dette gjør mange damer kåte og våte. Du tror det ikke før du leser det, og kanskje ikke da heller, men svettelukt er faktisk noe av det som tenner flest kvinner mest.

  • Arr. En mann med arr er en modig mann, en som tørr å gå i kamp og er sterk nok til å over­leve. Det er sexy, synes damene i følge tidsskriftet Science Daily.
  • Å fantasere om å ha sex med en annen kvinne er altså en voksende trend, hevdes det i en nyere studie utført ved «The Centers for Disease Control and Prevention» i USA.
  • Husplanter, menn med briller og grått hår, og menn med et langt rulleblad der han har begått svært alvorlige lovbrudd er også noe som gjør kvinner både kåte og våte.
  • Uansett alder på kvinner, alle som en  verdsetter ambisjon, status og finansielle resurser, og har det høyt oppe på listen av hva de tenner på.
  • Det er ingen hemmelighet at kvinner liker å fantasere om hemmelige og tabubelagte seksuelle aktiviteter. I boken «Hemmelige Rom» av psykolog  Kristin Spitznogle, avdekkes norske kvinners ærlige drømmer, fantasier og våte drømmer. De fleste vil nok bli overrasket, eller kanskje ikke. Fantasi er jo bare drømmer…

Noen kvinner fantaserer faktisk om alt fra dyresex til gruppevoldtekt og jo grovere jo bedre- Også kvinners kåthet under graviditet kommer tydelig fram i boken. Det onaneres fra morgen til kveld, med eller uten partner.

Også menn har oppdaget at det finnes muligheter som gjør sex-livet mer beriket. Flere og flere herreprodukter har funnet veien til et økende antall butikker. Eksponeringen alene har bidratt til å gi herreproduktene en bredere aksept og gjort det lettere for menn å finne noe de liker og eller tør å prøve.

Dette gjør mange damer kåte og våte…

Dette gjør mange damer kåte og våte...

Hos Erotikknet.no får du orgasmegaranti Nr 005020 Aneros MGX

– Selvsagt klarer kvinner flest seg godt alene for å få sin daglige orgasme. Med riktig «verktøy» kommer hun tett og ofte, men ingenting erstatter en ekte mann. Menns orgasme er kanskje ikke så mye omtalt som kvinnens, men på noen blogger i Norge får man i både pose og sekk. vargas12.com går ikke av veien for å skrive om tema som du tenker på, men som få tør å snakke om.

Menn snakker sjeldent eller aldri om egen orgasme eller sexliv med kompiser eller kolleger, det er i så fall bare på overfladisk nivå.

– Mange menn har oppdaget at den beste orgasmen kommer ved å stimulere G-punktet det sitter noen få cm inn i endetarmsåpningen, best kjent som rumpa. Da kan det være smart å ha et hjelpemiddel som f.eks en «But Plug». Dette virker ikke for alle, men stadig flere menn har oppdaget sitt livs orgasme via denne måten å leke på.

Mange kvinner vet å kunne tilfredstille sin mann, på den måten han ønsker, hun vet også at han blir enklere å ha med å gjøre, om han får ‘tømt seg’ regelmessig. Et triks de fleste kvinner bør ha på minnet.

– Par som er trygge på hverandre og snakker sammen under akten, har lettere for å kunne nyte nye måter å komme på. Hun kan hjelpe han og omvendt- det er ikke alltid like enkelt alene med bare tå hender. forteller man hverandre hva som er best for den enkelte, kan man oppdage svært mange måter å nye hverandre på.

– Husk at ingen leketøy kan erstatte partneren. Legg vekk lekene med jevne mellomrom, får så ta de fram når man vil ha det ekstra gøy, gjerne med flere partnere på en gang. Nordmenn og svensker spesielt, går ikke av veien for å benytte andre partnere til felles glede og nytelse, for de spesielt interesserte.

Har du spørsmål eller egne meninger om tema så må du mer enn gjerne komme med disse i kommentarfeltet.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest leste blogger med valgkampanje-video

Norges mest leste blogger heter Sarah, og hun har bloggen "Sistepalss.blogg.no", og hun bruker sin meget populære blogg til å...

«The Voice» Sesong to har skyhøyt nivå!

Lene Nystrøm er en av fire mentorer i årets "The Voice", og hun er overrasket over det svært høye nivå...

Lukk