Formfulle kvinner mer populær enn mange tror? Kropp er det populært å ha en mening om. Enten man er tykk eller tynn, smal, liten eller stor.

Frodig rumpe

Man skal aldri ta alle over en kam, men svært mange menn liker kvinner som har litt former. Timeglassfiguren var ofte den optimale for noen generasjoner siden.

Formfulle kvinner som har mye av det meste, kan veldig ofte vrake og velge i menn som ligger langflate etter dem. Hvorfor det? Det er vel slett ikke noe nytt, det? Formfulle kvinner mer populær enn mange tror, fortatt?

Fordi noen menn ser på kvinner med former, store pupper og en frodig rumpe som kvinne med stor H. Selvsagt er andre kvinner som slett ikke har de store størrelsene, også populær hos menn. Men det lite skrevet om at menn liker formfulle kvinner.

Jeg er helt sikker på at jeg snakker for svært mange menn når jeg påstår at dette er ideal-kvinnen i mange menns øyne.

Plus Size

Mitt poeng i dette innlegget er å synlig gjøre menns lidenskap for frodige damer. Ofte kommer det masse kritikk om hva som er feil med vanlige og tynne jenter etter et slikt innlegg.

– For å gjøre det helt klart, det er ikke noe galt med normale jenter, jeg tiltrekkes av store, formfulle, sexy damer med litt kjøtt på beina. Jeg har en mistanke om at mange andre menn er enige med meg i den beskrivelsen.

Dessverre så har mange frodige kvinner problemer med å vise seg fram, om de er noen kilo for mye. Heldigvis har motebransjen i mange land, også i Norge begynt å endre syn på Plus Size-modeller som aktuelle i motebransjen og på “Catwalken”.

En av de mest kjente og kanskje den flotteste er Tara Lynn fra Vancouver i Canada. Hun har også jobbet som skuespiller.

Formfulle kvinner mer populær enn mange tror?
Tara Lynn (30) Foto: H&M

Formfulle kvinner mer populær enn mange tror? Menn gjennom generasjoner har snudd seg etter de frodige kvinnene, men også mange kvinner ser på kvinner med en solid rumpe og runde lår.

Formfulle kvinner

Tara Lynn er selvsikker, stor og sexy, hun bærer sin kropp med stolthet og liker å vise seg fram. Hun har all grunn til å ha selvtillit også, med sitt utseende. En av verdens mest kjente Plus Size-modeller.

Hvis norske jenter hadde akseptert seg selv, vært stolt av det de så i speilet, og nektet å ta til seg kritikk fra fjern og nær -ville verden sett bedre ut. Alt for mange mennesker gjør alt de kan for å tjene penger på mennesker som ikke er fornøyd med eget utseendet.

Lavkarbo, slankepulver, “Atkins” og slankepiller , samt masse annet som bare må prøves fordi det står i et ukeblad. Etter at du har gått ned ti kilo, går du 5 kg opp igjen på kort tid. Du er bare litt blakkere.

Vi lever i en verden hvor livsstil og slanking er milliardindustri.

Mange tjener fett på at andre vil bli tynne, og i kampen om flest mulig kunder smører “massemedia-bransjen for slankehysteri” som presenterer store mirakelkurer. Åpenbart ren svindel.

Stor og tykk

Ikke ha en hobby eller livsstil på slankekur eller gå på Grete Roede-kurs. Det koster mer penger enn det er verdt. Bruk pengene til å reise, klær eller andre ting som gjør deg lykkelig i dag.

– Første bud for et bedre liv uten slanking og Lavkarbo-dietter, er å akseptere seg selv som man er. Ikke la deg lure til å tro at du ikke er flott om du er litt større enn gjennomsnittet, om du er kvinne eller mann.

Du er unik og fantastisk, bare husk å si det til deg selv neste gang du står i speilet. Er du singel og redd for å møte en partner fordi du tror du er for stor og tykk? Formfulle kvinner mer populær enn mange tror?

Jeg er sikker på at du finner en kjæreste om du bare prøver. Det er en der ute for deg også, helt sikkert.

Bare lik deg selv først av alt. Uansett størrelse.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet blir perfekt om bare…

Livet blir perfekt om bare, du vinner i lotto, får tak i den rette partneren – ikke den du har...

Lukk