Frodige kvinner kan være veldig sexy. Kvinner som er litt frodigere enn andre, kvinner med større rumpe, større lår og større rumpe enn mange andre kan være svært sexy.

Mulig du ikke er enig i det, smaken er jo som kjent forskjellig. Noen menn foretrekker heller kvinner som er frodig framfor andre. Ganske mange faktisk. 

Frodige kvinner kan være veldig sexy

Hadde blogg-lesere vært delt 50% menn og 50% kvinner så ville du raskt fått dette bekreftet av de menn som bekrefter denne påstanden. Det er det ikke, ca 80% av alle som leser bloggere er jenter og kvinner.

Frodige kvinner kan være veldig sexy.

– Kvinner som er tynne, og har en normal kroppsfasong kan selvsagt være både flotte og sexy på hver sin måte. Det er en selvfølge. De har en enklere hverdag- der de finner sine utvalgte, «outfits», skjørt, kjoler, jakker, drakter, bukser bluser og ikke minst undertøy som de måtte ønske i sin størrelser, der de velger å shoppe.

Problemet er for de som er så stor at de sliter med å finne noe de liker i sin størrelse. Heldigvis har det kommet flere og flere kjeder som tar kvinner på alvor- spesielt de som aldri kan finne noe som helst på de tradisjonsrike og litt kjedelige tekstilkjedene.

 – Selvtilliten sitter i hodet, men føler man seg vel, og ser ok ut når man ser seg selv i speilet så er det et viktig skritt på veien til å bli ny, selvsikker, sexy og flott på en gang. Du må stole først og fremst på deg selv og ha tro på at du er minst like bra som alle andre, til tross for at du veier mer, og sliter med å finne deg noe som passer.

– Dessverre så er det så alt for mange frodige og overvektige som ikke bruker dette tilbudet, enten fordi de ikke kjenner det eller fordi de ikke tør vise seg blant folk flest. Noen kan skamme seg over å vise seg- fordi de bli uglesett og pekt på av andre som ikke vet bedre, og som ikke kan oppføre seg blant andre mennesker. Det er dessverre mange slike.

carmakoma.com, pluss.model.mag.compinupgirlclothing.comNewlook.comYoursclothing.co.ukGreatglam.comHipsandcurves.com

– På alle disse nettstedene finnes noe for en hver sexy kvinne som er større og frodigere enn kvinner flest, du må bare tørre å ta første skritt. Første skritt er ikke å dra kortet for å handle det som måtte friste, men vise verden at du verdt det. Du er unik, du er sexy, og du er perfekt. Det må DU tro på, for da blomstrer du automatisk når tekstilene endelig er på deg.

Tør å være deg selv, tør å vise deg fram. Du er verdt det, og du er flott. Etter manges mening så er gravide kvinner på sitt absolutt vakreste når hun strutter av kvinnelige former under sitt svangerskap.

– For alle som følger godt med på hva som skjer i mote og modellbransjen så har det vært åpenbart lenge, at Plus Size kvinner er akseptert i bransjen, og blir derfor brukt i langt større grad enn for bare få år siden. Mulig har dette en sammenheng med at noen kjente artister og andre celebriteter er frodigere og større enn mange andre kvinner.

 -Noen kvinner sliter med å få mer former enn de har, og har det motsatte problemet enn de som er store. Kropp er pop, men hva som er perfekt og ikke bør ikke være så viktig- det er hvordan du føler deg, og at du klarer å aksepterer deg selv som den du er, og er stolt av deg selv som bør være det viktigste.

De kvinner som først og fremst er fornøyd med seg selv, og klarer å være selvsikker nok til å vise sine former på en naturlig måte, vil kanskje få mer positiv oppmerksomhet enn hun kan takle, til å begynne med.

Du er perfekt, uansett!

Vargas

(Til den det måtte angå, dette er IKKE et reklame-finansiert innlegg)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skrekkens hus i Cleveland- 3 kvinner holdt fanget i 10 år

I Seymour Avenue er det satt opp politisperringer foran det som nå bare blir kalt skrekkens hus der tre kvinner...

Hvis noen skader deg så ring- vi kan hjelpe deg!

150 millioner jenter og 73 millioner gutter i verden har opplevd seksuelle overgrep. – En stor del av disse overgrepene...

Lukk