Det var da 21-åringen vokste opp et par mil utenfor Göteborg at hun opplevde en tøff tid i oppveksten.

– Jeg ble mobbet. Det var personer som syntes at jeg var tykk. Det var knalltøft. Jeg ville ikke fortelle noen hvorfor jeg følte meg så dårlig, sier Gulldén.

I dag avslører hun også at en brutalt ærlig samtale med landslagssjef Per Johansson ble et vendepunkt. Han mente forandringer måtte til, dersom Bella skulle ta det siste steget.

Håndballspilleren hadde helt fra hun var liten hørt at hun var et av Sveriges største talenter. Det tynget henne til slutt.

Bella spiller nå sitt fjerde mesterskap og omtales ofte som motoren i det svenske landslaget.

På spørsmål om hvordan hun vil beskrive seg selv, svarer playmakeren:

– Jeg er veldig sjenert. Spesielt overfor fremmede. Men ellers er jeg lett å være sammen med. Jeg elsker å le og by på meg selv. Jeg er faktisk veldig snill, noen ganger for snill. Men det er veldig mange oppfatter meg motsatt. Mange tror jeg er bitchy, sier svensken – som også tilbringer timer foran PC-en for å se Paradise Hotell under håndball-EM.

Følte seg ikke god nok

Under håndball-EM i Kina i fjor, var det opplest og vedtatt i Sverige, at Gulldén ville forlate landet til fordel for dansk topphåndball. Slik gikk det ikke.

Ifølge 21-åringen var det hun selv som satte ned foten.

Den smellvakre svenske playmakeren gjorde en strålende innsats og var svært sentral under kampen mot Norge-

Vi ble tent av pratet på forhånd. Hun kanten – Herrem – sa at de skulle «pisse på» oss. Sånne greier trigger oss, sier Isabelle Gulldén.

– Det var journalisten som spurte meg, og jeg bare sa ja, svarer Herrem – som ikke ville ta hele skylden for den.

Ikke tapt siden 2002

De svenske jentene strutter av selvtillit etter sjokkseieren, som ble Norges første EM-tap siden 2002.

– Dette er riktig stort. Noen hjemme i Sverige sa vi skulle legge oss i denne kampen, og at vi heller skulle fokusere på de to neste. De sa at Norge var umulige, men vi bestemte oss for at uansett om vi vant eller tapte i kveld skulle vi gå herfra med en herlig følelse, sier hun.

Og noen enklere følelse å fremkalle etter en femmålsseier over Norge er vel knappest mulig.

Det er klart det er gøy å bryte seiersrekken til Norge. Vi holder oss til alt vi hadde sagt på forhånd, og jeg synes det er vi som styrer fra start, sier Gulldén, som bedyrer at hun trodde det skulle bli en jevn kamp.

Det er en sjanse for at Sverige møter Norge en gang til i dette EM.

I finalen!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Mulla Krekar en kvise på samfunnets rumpe

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjQdJ0U5k5Q[/youtube] Det er denne mannen som snylter på skattebetalerne, hvordan kan det være mulig? HVORFOR BLIR HAN IKKE SENDT...

VIDEO- Halshogging vanlig avstraffelse i Saudia Arabia

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lKyU6dqrbWE[/youtube] ADVARSEL- STERKE BILDER!!! Hva skal til for å hugge hodet av et annet menneske? I rus er en...

Lukk