De fleste menn er stolte av sine kjærester og liker å se henne i sexy undertøy, så ofte som mulig. Derfor elger han kanskje nettopp den julegaven til henne. nylonstrømper, stay-ups og lekkert blondeundertøy.

Selvsagt blir de fleste kvinner glade for sexy undertøy, men det gjør åpenbart han som kjøper det til henne også. Noen menn tar en snarvei her, og lar henne kjøpe det hun liker selv, så betaler han gaven for henne.

En ærlig sak det. Og da vet han at hun får det hun liker og passer. Bare menn med stor selvtillit, tar sjansen på å kjøpe undertøy. Hva annet skal man velge til en kvinne som har det aller meste?

Billetter til Øyafestivalen i Oslo? Utvilsomt, men også det lekreste undertøyet du kan tenke deg. De sexy blondetrusene, de silkemyke Stay Ups, eller de hotteste BH-ene på markedet. Du vet hun elsker å være sexy for deg?

Les også: Harde pakker til jul!

 

Avec de beaux cadeaux

Patrick S. via Compfight

rp_Sex__undert_y___74471616x9.jpg

Du kjenner din partner bedre enn de fleste. Følg hjerte ditt, men du må bestille nå om du skal rekke det før jul.

Dags-pass til Øyafestivalen henger uansett fryktelig høyt for veldig mange. Mulig det synes som langt fram i tid, men faktum er at sommerens store musikk-begivenhet er ikke mer enn et skarve svangerskap unna. Fra 12-15 august 2015, vil Oslo igjen bli forvandlet til en orgie i musikk, fest og sommer-kåte mennesker fra hele Skandinavia.

Om ikke hele hovedstaden, så i hvert fall Tøyenparken og området rundt. Til glede for de fleste, til forargelse for alle andre som ikke kan forstå at noen ønsker å nyte sosialt samvær, sommer og musikk, som i et deilig «Kinderegg».

Hva du velger å gi din elsker, partner, ektefelle eller din aller første kjæreste, kommer an på hva vedkommende ønsker seg, målt opp i hva du er villig til å betale. Noen par blir enig i god tid før jul om å ikke kjøpe noe som helst. Det kan være smart om man velger å investere pengene i andre og kanskje viktigere ting senere.

Les også: Julekalenderen for begge!

Det aller viktigste for mange er å ha noen å være sammen med, aller helst sine aller nærmeste og kjære, den korte perioden man har litt ekstra fri i julehøytiden. Tid til å være sammen, bare dere to.

Å føle seg sexy og flott er en gave i seg selv, men å gi en gave som gleder begge er faktisk ganske unikt, derfor kan både billetter til de største og viktigste festivalene til sommeren som kommer, være minst like smart som sexy undertøy.

Om du har et romsligere budsjett klarer du kanskje å lirke et par billetter ned i en av de deilige nettingstrømpene hennes. Akkurat i det hun skal gjøre seg fin for deg?

Sexy undertøy kan være prikken over i en som får forholdet til å blomstre, og får tilbake gnisten mellom dere. Derfor kan det også være den perfekte julegave. Kvinner liker å være sexy og det gir henne en enorm selvtillit å vite at hun er vakker fra innerst til ytterst.

Hun du elsker fortjener kun det beste, derfor bør du legge inn litt ekstra akkurat i år, siden du ønsker å beholde henne i årene som kommer, helt til Øyafestivalen i august, og til neste jul med.

Myke julegaver er undervurdert …

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sild og Akevitt – enkelt og nydelig

Sild og Akevitt - enkelt og nydelig. En tur til tigerstaden endte, litt tilfeldig, på en bitteliten restaurant som serverte...

Farmen – «jævla drittkjerring»

TV2 påstår at at det blir krangling på Farmen, fordi storbonden Stine, tar et kontroversielt valg av førstekjempe. Da virker...

Lukk