Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren. Jeg er stor fan av Kate Winslet, hovedsakelig som skuespiller, men jeg synes også at hun er blant de vakreste kvinner i verden. Hun er frodig, sexy og stolt av det. Og frodige kvinner er vakrere, mer sexy og mer populære blant de fleste menn enn tynne kvinner som tror de er sexy.

Kvinner har alltid blitt begjært av menn, og frodige kvinner med litt større attributter enn gjennomsnittskvinnen er nok den kvinne de fleste menn ser på som sin favoritt og fantasi kvinne. Rumper og lår er mannens første viktige punkter som blir iakttatt når han skal finne sin kvinne.

Møkkamann lokker etter sin kvinne med fløyta i skogen- et godt bilde av mannens higen etter den perfekte kvinne som kanskje ikke finnes.

Det er kanskje smart å senke kravene for begge kjønn, for å unngå å være alene for lenge. Mange kvinner venter på at en høy mørk prins skal ri inn i livet hennes. Det skjer dessverre svært sjeldent.

– Jeg har forøvrig stor sans for det mystiske og det alternative. Man må ikke være overtroisk for å ha en livlig fantasi, tro på det man ikke ser eller være rar for å tro at det finnes mennesker med overnaturlige evner. Det er faktisk langt mer mellom himmel og jord enn det den menneskelige hjerne kan oppfatte.

Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren.

Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren
Foto: fanpop.com

Kate Winslet (35)- kanskje verdens vakreste og kanskje verdens beste kvinnelige skuespiller. Elsket av en hel filmverden for rollen i Titanic som rikmanns-datteren «Rose», som ikke var så rik allikevel.

Den som ikke har tørket en eneste tåre i løpet av den legendariske og bejublede klassikeren kan gå og kaste seg i fossen. Muligens filmverdens vakreste kjærlighets fortelling. Et smykke av en film.

Har du ikke sett den? Selvsagt har alle sett Titanic.

Kate Winslet er en verdenskjent skuespiller, født 5. oktober 1975 i Reading, Berkshire, England. Hun er skuespiller og sanger. 

Hun er kjent for sine roller som Marianne Dashwood i «Fornuft og følelse», Rose Bukater i «Titanic», som Hanna Schmitz i the «Reader» og som April Wheeler i «Revolutionary Road».

Sin unge alder til tross, smellvakre Winslet blir sett på som en av de viktigste, mest glamorøse og mektigste kvinnene i moderne mote og filmindustri.

I en alder av 22 år var hun den yngste skuespillerinnen med to Oscarnominasjoner; i en alder av 33 er hun den yngste skuespilleren med seks nominasjoner.

Den britiske skuespilleren har i alle år vært en sterk motstander av kroppshysteriet i bransjen, og hun har alltid insistert på å fremstå uretusjert på bladforsidene. De bladene som har forsøkt å gjøre henne smalere enn hun i virkeligheten er, har fått passet påskrevet.

– Jeg har ikke kroppen til en modell, jeg har ekte former, uttalte filmstjernen i et intervju nylig.

Et viktig og klokt signal til alle verdens unge kvinner.

Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren
Kate Winslet (35) Foto: AFP/ VG.no

Vargas

Kilde

VG.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trening på tredemølle- oppdrag mislykket

En av mine beste venner skulle løpe noen km på tredemølle. Det burde hun ikke ha gjort. Det gikk nesten...

Sorte norske perler- Color of Magic

Når du hører ordet nordmann så vil du kanskje se for deg en Jostein Flo type, utenpå en stor plate...

Lukk