Sjef-redaktøren i verdens mest innflytelsesrike motemagasin, selveste Vogue, Anna Wintour (64) sjokkrer en hel moteverden med å velge den vovete reality-stjernen  Kim Kardashian (33) som framsidemodell i sitt april nummer. Det er nok mange som setter kanapeene og Champagnen i vrangstrupen av mindre. 

– For alle som kjenner Vogues strenge regime på hvem som skal prytde førstesiden på mote-bibelen, ville det ha vært utenkelig for bare få år siden å ha en frodige kvinne på førstesiden. I april-nummeret er det altså Kim Kardashian, kvinnen som er mest kjent for å ha en av verdens mest fotograferte rumpe.

Den kjente timeglassfiguren, er hentet fra Kims fantastiske kurver skulle man nesten tro.

– Ikke nok med at Kim er på førstesiden, hun har itillegg fått med seg kjæresten og den kommende ektemann, rapperen Kanye West. I ført en hvit stroppeløs brudekjole fra Lanvin, og en 15 karat diamant forlovelsesring er det altså en liten revolusjon man er vitne til. Et steg i riktig retning for alle som vil ha aksept for frodige damer generelt i motebildet, og mer normale modeller spesielt.

Kim Kardashian er utvilsomt en sexy kvinne som blir lagt merke til, å bli publisert Vogue er hun definitivt en stjerne på motehimmelen også.

Anna Wintour er blant de mektigste mote-redaktørene i verden og hun har lagt sin elsk på Kim Kardashian også tidligere. Da Kim var gravid i syvende måned skulle hun egentlig pryde magasinet Vogue, men dette ble endret i siste liten.

«Keeping up with the Kardashians» var Kim og hennes søstres gjennombrudd som kjendis i USA. En reality-serie om søstrene Kardashians liv, gjøren og laden. Kim har også medvirket i en pornofilm som sirkulerer på Internett, der hun sammen med sin tidligere kjæreste Ray J viser sin vel-dreide kropp.

Forøvrig er Kim Kardashian forretningskvinne, modell og skuespiller. I tillegg er hun også en av de mest fotograferte kvinner i verden. I mai 2014 skal hun gifte seg med elskede Kanye. Sammen har de en liten datter som de har valgt å kalle North som nå er  ni måneder gammel.

Det er liten tvil om at det meste går riktig vei for flotte Kim Kardashian.

– Modell- og motebransjen har i alle år fått kritikk for å ha for tynne modeller, nå kan denne trenden endelig endres. Dette er utvilsomt et skritt i riktig retning med tanke på hvordan unge jenter over hele verden ser på seg selv, sin kropp og sitt selvbilde. Når frodige og flotte Kim kan komme på Vogues førsteside, er det et signal til verdens jenter og kvinner at det helt ok å ha former.

Hurra for Vogue, Kim Kardashian og Anna Wintour!

 

Foto: Flickr/ MllsDeMode

Kilde: Thelegraph.co.uk

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- Manchester United vs Bayern München

Kvartfinale trekningen i Champions League er gjort, og det måtte bare bli mange godbiter når man visste hvilke 8 som...

Selfies trend- Bilder publiseres med rangering

En ny trend har spredt seg i sosiale medier og spesielt på bilde-delingstjenesten Instagram har vagt oppsikt blant de som...

Lukk