Plus Size modellen som elsker å gå naken. Plus Size er et begrep mange ikke liker å bruke, men som likevel er godt betegnende for frodige kvinner, litt over gjennomsnittet.

Noen mener å påstå at mange menn ser på nettopp den kroppsfasongen som mest sexy. Har du en mening om tema, hører vi mer enn gjerne fra deg i kommentarfeltet.

At vi våger, tenker du kanskje å ytre oss om kvinner og kropp i samme setning, nå midt i Metoo-oppropet? Er det noen som tør å ta bladet fra munnen og skrive om det som passer oss – er det teamet bak Vargas12.com, som har skrevet om alt fra sprutorgasme til menns jubelorgasme. Vi vil heller aldri gå av veien for å skrive om det vi mener er viktig å publisere heller.

Enda det er noe så tabubelagt som en naken kvinne. Wæææ! Neida.

Hvem er kvinnen som er chubby og liker å gå naken da, tenker du kanskje nå. Jo, det er smellvakre Ashley Graham, som prydet selveste “Sports Illustrated” i 2016. I badedrakt. Sexy, frodig, selvsikker og blant de aller mest omtale modellene i verden.

Plus Size modellen som elsker å gå naken.

Plus Size modellen som elsker å gå naken

Heldigvis har de frodige kvinnene og modellene fått langt mer oppmerksomhet og anerkjennesle enn tidligere. Dette skyldes motemagasinenes bibel; Vogue, som i flere år har valgt å publisere sitt egne Plus Size-magazine, som igjen har fått fram de litt større, og etter manges mening – deiligere modellene. Ashley Graham er selvsagt en av disse.

Vi har intet annet valg enn å legge ved et par Twitter-meldinger, slik at våre lesere kan selv bedømme fantastiske Ashley i sitt rette element. Å hylle frodige kvinner, har vi fått kjeft for i mer enn åtte år, men det er bare flott.

Vargas12.com vil forsette å provosere, irritere og imponere våre lesere.

“Not every woman is like this, not every model is like this, but I’m a special case in that I would walk around butt-naked if I could, because it’s just more comfortable for me.”

Ashley Graham

Vi liker alle typer mennesker, både kvinner og menn, unge som gamle – tykke eller lave, men vi velger å heve fram én type kvinner som kanskje alt for lenge har levd i skyggen av de kvinnene, som har sklidd gratis gjennom livet – på grunn av sitt utseende.

Ifølge magasinet Maxim.com, er Ashley Graham og ektemannen, Justin Ervin, tilhengere av å gå rundt hjemme, splitter naken, bare for å holde tenningen oppe. Dessuten er det ifølge stjernemodellen, mye mer behagelig å være naken, så ofte hun kan.

30-åringen er født i Nebraska i USA, det ble oppdaget på barneskolen at hun hadde ADHD og dysleksi, men Ashley har klart seg overraskende bra, mye grunnet sitt utseende som har gjort henne styrtrik. Hun har også vært vertinne for Miss Universe USA i 2016, og for Miss Universe 2017. I fjor gav hun ut boken: “A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like”.

Her kan du finne flere bilder og videoer av en av de mest populære, mest omtalte og mest publiserte Plus Size-modellene i verden, Ashley Graham.

Vil du ha dine bilder publisert på denne bloggen?

Bør du være frodig, sexy og ha eierskap til bildene – da kan det hende du er blant de heldige utvalgte, som får sine sexy bilder publisert på denne bloggen. Vi behøver bilder til en lang rekke saker som omhandler sex, kvinner, menn, lyst og begjær. Du bør også tåle at teksten vi skriver er kontroversiell, men bildene må åpenbart ikke sensureres eller være i konflikt med norsk lovgivning.

Skriv til oss i kommentarfeltet, så tar vi direkte kontakt med deg.

I mellomtiden anbefaler vi våre lesere å nyte synet av fantastiske, Asley Graham. Menn bør ikke slutte å gi kvinner komplementer i fare for å bli tatt for å være drittsekk.

Er du ekte drittsekk – blir du garantert avslørt tidsnok.

Kilde: Maxim.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Typisk norsk å være best!

Typisk norsk å være best! De norske kvinnene og herrene innfridde så til de grader på stafetten i OL i...

Lukk