Sexy antrekk og undertøy for pluss size kvinner. Har du noen kilo for mange og sliter med å finne deg antrekk, outfits eller sexy undertøy i din størrelse? Da er du ikke alene.

Hva er egentlig plus size? Er det fra størrelse 38 og oppover? Ja det er mulig det. Men jeg har tenkt så enkelt, finner du ikke det du vil ha pga størrelsen din, i de vanligste butikk-kjedene. Er du sannsynligvis i den nevnte kategori. Hva så? Vær stolt av hvem du er og hvordan du ser ut. Uansett.

Sexy antrekk og undertøy for pluss size kvinner
Foto: Copyright Morten Pettersen

Det er både kvinner og menn som sliter med å finne noe de i trives i. Særlig i de tradisjonelle og kjedelige kjedene, du finner i de fleste norske butikker og kjøpesenter. Det skal være klær som passer almuen, de som det finnes flest av, altså ikke de som skiller seg ut som tynn, smal, liten eller frodig.

Kvinnen er som kjent først og jeg skal prøve å guide deg litt på vei. Uten at du skal få noen som helst formening om at www.vargas12.com skal kaste seg på “outfit” og mote-trenden. Her handler det først og fremst om å hjelpe alle de som sliter med å finne noe de trives i når man er litt større enn gjennomsnittet.

En frodig kvinne har kurver det ikke lar seg gjøre å flette, og menn siklende etter seg på grunn av dem. Alle kvinne pynter seg like ofte for å konkurrere med andre kvinne som for sin partner.

– Selvtilliten sitter i hodet, men føler man seg vel, og ser ok ut når man ser seg selv i speilet. Er det et viktig skritt på veien til å bli ny, selvsikker, sexy og flott på en gang. Du må stole først og fremst på deg selv og ha tro på at du er minst like bra som alle andre. Til tross for at du veier litt mer, og sliter med å finne deg noe som passer.

Sexy antrekk og undertøy for pluss size kvinner.

Her kommer noen nettbutikker som har godt rykte for å levere gode produkter til riktig pris, om du ikke finner noe på H&M og KappAhl.

Carmakoma.com, pluss.model.mag.com, pinupgirlclothing.com, Newlook.com, Yoursclothing.co.uk, Greatglam.com, Hipsandcurves.com

– Dette er selvsagt bare et lite knippe av hva man kan finne på nettet. Men den som leter finner helt sikkert. Om du har gode forslag som du ønsker å dele med andre, setter jeg og mange andre stor pris på om du kommer med disse i kommentarfeltet.

Moteverden

– I dagens moteverden, hvor de fleste catwalk-modeller er i en amerikansk størrelse 0 eller 2 (tilsvarer norsk str. 30 eller 32),det betyr at de fleste kjeder tar inn kreasjoner som ikke passer for folk flest. Heldigvis finnes det avdelinger for de som er litt større- i de fleste kjeder, men utvalget da menneske!

Alle kvinner liker å se bra ut fra innerst til ytterst, alt hadde vært så mye enklere om det gikk an å få tak i noe lekkert, sexy og helt spesielt i en hvilken som helst butikk,  i en hvilken som helst by i hvilket som helst kjøpesenter.

Intet unntak uten regler, i noen få spesial-butikker i de største byene er det mulig å få tak i noe man liker, men da skal man lete lenge og i tillegg være heldig.

Det er en skam at det er slik, derfor bør alle frodige kvinner gå sammen og si klart i fra, dette holder ikke. Få inn størrelser man kan bruke, og få inn et langt bedre utvalg.

Er DU en frodig kvinne som sliter med å finne det du trenger av tekstiler og antrekk, fra innerst til ytterst- så vil vi gjerne høre din historie om hvordan du opplever å finne klær som du blir fornøyd med.

Vargas

Pin It on Pinterest