Den norske sommeren er like rundt hjørnet. Gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre har et lite håp om at den kan bli like bra som i fjor. Været snakker vi mye om, men lite får vi gjort. Blir det norsk, dansk, svensk eller kanskje spansk sommer i år også?

Norsk sommer er best

Uansett hvor du skal tilbringe dine late dager, noen sommerdager får du. Da er det selvsagt viktig å være riktig kledd både til strandlivet, shoppingen og bylivet på kvelden. For de single er kanskje det å ta seg best ut på stranda, ved sjøen eller ved bassenget det viktigste?

De fleste menn liker nok å se sin kjære i det hun kler best, uansett hvor det måtte være. Også på stranda.

Med mer nedbør enn sol gjennom store deler av sommerferien i Norge, er det viktig å benytte de få soldagene man får. Ved å være godt forberedt, ved å ha baggen allerede pakket med alt man trenger til de første deilige late dagene, får man mest ut av tiden.

Norske jordbær, grønt gress, fuglekvitter og bølgeskvulp. Det er ikke så mye som kan sammenligne seg med den norske sommeren når den viser seg fra sin beste, varme og solrike side. Det er lov til å glede seg nå.

Snakk godt sammen før ferien

Om du er i Norge, i Syden på sjøen eller i fjellet midt på sommeren. Pass deg for sola. Den kan skade huden og i verste fall ødelegge hele sommeren. Ved å smøre deg ofte og bruke høy nok solfaktor kan du være trygg på å ikke ble solbrent.

– Nesten uansett hvilke planer du og familien har, så skal dere reise litt når sommeren endelig er her. Du tror kanskje du har god tid til å bestille billetter til fergen til Danmark, til flyturen om dere skal til varmere strøk, eller booke hotell til en av de flottere storbyene i Europa? Bestill nå, det er mange som har sommerferie.

– Etter sommerferien øker antall par som søker familierådgivning og samlivsbruddene. Årsaken kan være svært forskjellig, men det er helt åpenbart at terskelen for å velge samlivsbrudd har aldri vært lavere blant nordmenn. 

– Ofte er det ikke ferien alene som resulterer i konflikten som igjen gir et resultat av et brudd. Det er mange hendelser i tiden før ferien som til sammen ender i en konflikt, som er årsaken.Er man opprørt eller sur for konkrete ting, så er det ikke nødvendig å si at man må snakke sammen for å løse utfordringene som er vanskelig for den ene eller begge i forholdet.

Ta drømmeferien i år

– Vi nordmenn får mye penger mellom hendene denne sommeren. Feriepenger og skattepengene utbetales i juni, det gir mange store muligheter til å få drømmereisen oppfylt. Om du er forelsket og aller helst vil være sammen med kjæresten og kun denne, da bør du planlegge godt. Det kan fort bli vanskelig å lykkes med ferie-sexen hvis man reiser med et helt reisefølge, med slekt, venner og svigermor på slep.

Er du så heldig å få oppleve din andre ungdom, der barna har flyttet hjemmefra så er dette kanskje din mest perfekte sommer.

– Du er fortsatt sammen med den personen du elsker mer enn livet selv. Den personene du har bodd sammen med i så mange år, den personen som fortsatt står som en bauta ved din side. Endelig skal dere få oppleve den reisen dere har snakket om og gledet dere til så lenge. Nå har dere endelig tid til å dyrke kjærligheten og hverandre. Drømmereisen står for døren.

Husk endelig bikinien!

Vargas

Foto: Flickr/ Images by LaszloHyderabadhangover.com

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silly Season- perioden i mellom sesongene interessant nok

I England er det en kort sommerferie for alle spillere før sesong-forberedelsene er i gang. Enda verre er det i...

Lukk