Frodige kvinner som tør å vise sine former og itillegg er stolt av kroppen sin, blir heldigvis flere og flere. Kanskje mye på grunn av kjente kvinner som oser av selvtillit der de stolt viser fram sine yppige former. 

– Norske kvinner er kjent for å ha tro på seg selv, men de som har litt mer enn alle andre, kan ha en tendens til å pakke seg selv vekk, og skjule seg for andre, for de de ikke tør å vise seg fram.

Nylig ble et innlegg av kjæresten til en som tror han kjenner en toppblogger publisert i media, der budskapet var: «Alle som var 50 kg eller mer, ikke burde kle av seg på stranda»! Hahahaha!! Så morsomt kan det være, å være dust på de normales bekostning.

Innlegget var selvsagt skrevet for å skape overskrifter og debatt, vellykket i så måte, men så platt og patetisk at det ikke er verdt å gi vedkommende noe kudos eller reklame. En jente eller kvinne på 50 kg er aldri større enn hva normalt er, punktum.

Det er forresten en deilig figur på den Sara. Hoftene skjelver når hun går, det er akkurat likesom lendene på en riktig smellfet hoppe. Det er alldeles storartet.

Knut Hamsun

10717657_10204956230844725_557068283_n VikenFoto: Copyright Terje Viken

– Kvinner som blant andre Kim Kardashian, Kate Winslet og Adele, er forbilder for millioner av mennesker verden over, forbilder for kvinner som har litt ekstra kjøtt på kroppen og som kanskje sliter med sitt selvbilde. Dessverre er det ikke så mange norske kvinner som tør å stå fram som sexy, frodig og stolt, det bør norske kjente kvinner bli bedre på, nettopp fordi det hjelper for andre.

Kjendiser er og blir forbilder på godt og vondt, derfor er det så viktig at de som har en posisjon i samfunnet tør å vise seg fram, for å få med seg andre som ikke har samme nedslagsfelt som artister, skuespillere eller andre kjendiser har.

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte. Da er det mye å være stolt over også. 

– Hvis de populære magasinene som leses av jenter og unge kvinner kan “godkjenne” frodige kvinner som modeller, vil det kunne hjelpe mange som har problemer med vekten, eller gi etter for et utidig slankepress.

Det er ok med rumper og lår.

– Hva menn foretrekker er selvsagt svært individuelt, men det er vel ikke akkurat noen bombe at noen menn synes det er topp med pupper og lår. De fleste jeg kjenner, og som jeg har vært innom tema med- har vært svært tydelige i sine meninger.

Frodige kvinner med en stor og naturlig rumpe får «høyest score».

Synes du det er på tide at også norske mote og fashion magasiner setter fokus på at «plus-size» modeller kan pryde førstesider?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trening- Planken virker bare om du gjør den riktig!

Slik er det selvsagt med all trening, men det er faktisk skremmende mange som gjør mange øvelser feil. Derfor setter...

Big Brother – Philip og John ble kastet ut, ber om unnskyldning!

https://www.youtube.com/watch?v=Yk81lIYKJc8 De to mest populære deltagerne ble litt vel ivrig da de stenge en av de kvinnelige deltagerne inn i...

Lukk