Duracell-kaninen, best kjent som flotte Therese Johaug (25) er i gang med årets viktige skisesong. Den vant hun som hun selv ville på enkelt vis. 10 km klassisk stil på Beitostølen. Å være god i november har ikke så stor betydning, men å vise verden hva hun kan er ikke feil.

– En av de viktigste sesongen på mange år, med viktige renn og mesterskap på rekke og rad er i gang. Den starter med utklassing av Therese Johaug. Dette kan bli hennes største sesong som skiløper, alt tyder på at hun er i skremmende god form. Hvor god får man ikke svar på før verdenseliten møtes til dyst i finske Kuusamo med 5 km klassisk og 10 km friteknikk, henholdsvis 29. november og 1. desember.

Noen av Johaugs konkurrenter gruer seg sikkert allerede.

Therese Johaug (25) Foto: Jarle Nyttingnes

Årets målsetning for 25 åringen er delt i to. Hun vil forsøke å vinne Tour de Ski og de viktigste rennene hun skal gå i OL i Russland i februar.

Marit Bjørgen (33), selveste skidronninga er ikke med på åpningsrennet grunnet sykdom. Selv har Bjørgen innrømt frykt for at Johaug har tatt det viktige steget opp og fram og kanskje forbi den suverent beste skiløperen på kvinnesiden de seneste sesongene.

De aller fleste som har fulgt litt med på skisport, husker selvsagt da Therese viste sine konkurrenter ryggen på 3 mila i VM i Oslo i 2011.

Therese Johaug er blant de aller beste i sporet i en alder av 25 år. Med lite skader, topp motivasjon og treningsiver kan hun være i verdenstoppen i ti år til. Da vil 25 åringen være den rikeste kvinnelige idrettsutøver i Norge. Allerede nå tjener vakre Johaug mye penger på sin idrett.

Dalsbygdas stolte representant har levert et selvstendig bud på å få lov til å være offisiell leverandør av hansker, truser og sokker til den norske troppen som skal tapetsere pallen i OL 2014.

Fra før har Johaug en avtale om å levere hansker via et samarbeid ski-esset gjør med Panorama Design og Small Nordic AS. Her er det snakk om fire forskjellig hanske-modeller.

– En jente fra bygde-Norge som er oppvokst på en gård og som vet hva hardt arbeide er. En fantastisk representant for unge norske idrettsutøvere som alle jenter og gutter bør ha som sitt forbilde.

Marit Bjørgen, Justyna Kowalczyk og de andre konkurrentene til Therese skal gå styggfort for å holde «Duracell- kaninen» bak seg denne sesongen. Therese Johaug er favoritt til de fleste renn hun stiller opp i, inkludert i OL. Hun kan vinne verdenscupen sammenlagt. Tour de Ski og vinne flere OL medaljer i Sotsji i februar.

Spiller du på oddsen, bør du sette penger på Johaug der det lar seg gjøre. Hun er utvilsomt i sitt livs beste form, måtte det bare vare.

Endelig er skisesongen i gang!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Warning to every bloger!

If you get any e-mails from the company Webpals.com you have to be very careful. They offer you a deal...

Nå skal rumpa endelig se slik ut

Endelig ser det ut til at den sexy frodige og veltrente rumpa er blitt populær, for mange er det på...

Lukk