skjønnheter har en ting felles, og det er at de begge liker grillet lam:)!

Vel Ida har jo grillet et helt lam i helgen, så det er ingen tvil om at hun liker det. Men Beyoncé er nok mer kresen og er vel veggis kan jeg tenke meg! Men kjekk jente for det asså!

Neida, jeg vet ikke jeg, om de liker det, men om man ikke vet hva man skal ha til middag, så er det viktig å bruke fantasien. Hva med rømmegrøt? Det er godt det, med spekemat og øl til!

Jeg elsker grillmat, og pølser. Ostepølser!! Der osten bare pippler ut. Yummy!! Wienerpølser er også deilig!

Har du smakt baccalao? Klippfisk, poteter, olivenolje, tomatpurre i en stor kasserolle, det er bedre enn det høres ut!

Hva med kjøttkaker, i brunsaus, ertestuing og poteter. Poteter kan jo brukes til alt. Og stekte poteter i stekepannen med litt smør og salt og pepper.

PASTA! All pasta er godt Taglitelle, med skinke og bacon terninger, fløte og løk. spagetti med kjøttdeig, det tror jeg det blir på meg i dag!

Og dagen derpå mat, en skikkelig diger 330 grams burger med chips og en diger Cola, virker alltid!

Men det finnes hundrevis av deilige retter å velge i som det ofte tar mindre enn 30 min å lage. Og fisk er vel det beste man kan få. Grillet fisk er ofte undervurdert mat, lett kokte grønnsaker, i folie sammen med laksefilet, lett på grillen i 10 minutter på hver side, men vend ofte- nydelig!

Og siden det finnes så mye god mat, så er er det jo mye godt å finne på polet av diverse vin også, eller øl til grillmaten da!

Ikke glemme å kose dere masse i sommer, og da er mat viktig, for kosens skyld!

Pin It on Pinterest