Verdens beste ZLATAN med boken om sitt liv

 

 

 

Zlatan Ibrahimovic´ (30) Foto: VG.no

“Ibra”, eller Zlatan Ibrahimovic´ som han heter. Er den mest kjente svenske og den desidert beste fotballspiller våre naboer har fostret. Som Ajax spiller kom han med følgende utsagn: ” Det John Carew gjør med en ball, kan jeg gjøre med en appelsin”.

En arrogant person med selvtillit bare en bosnier kan være. For svensken er ikke av en ekte svensk familie. Han er født i Malmø, men foreldrene er fra Bosnia og Kroatia.

– Sverige bør være stolt av sin verdensstjerne og til tross for at Zlatan ble 30 år i oktober så tyder alt på at han har mange gode år igjen, på et av verdens beste fotball lag, enten i Italia eller en annen sterk liga.

Nå er giganten ute med sin selvbiografi, «Jeg er Zlatan».

Men det er ikke bare fotball som står Ibrahimovic nær. Ifølge seg selv er han feiende flink med en kontroller i lankene også, og spiller gjerne Xbox 360 til de tidlige morgentimer.

– På grunn av sin stjernestatus spiller Milan-spissen under et dekknavn på Xbox Live, men har kommet i kontakt med en del mennesker som vet hvem han er. En av disse, bare kjent i boka som «D», ble en så god venn med fotballspilleren at de ved flere anledninger har møttes.

Verdens mest kjente svenske er god for mer enn 70 millioner svenske kroner pr år. Men det var ikke slik i Malmø når «Ibra» var liten. Hans familie hadde vært dårlig råd.

I selvbiografien forteller mannen og stjernen Zlatan detaljert om den vanskelige oppveksten, årene som gjorde ham til den han er. Midt i alt det ubehagelige finnes også humor, varme og kjærlighet.

– Boken skildrer mer av spillvanene til goalgetteren, og at han er en ivrig spillentusiast går tydeligvis ut over nattesøvnen også. I boka skriver han at han en gang i blant sitter til klokka er tre-fire på morgenen, selv når han skal på trening bare timer etter.

Ett av Zlatans mest kjente sitater – iallfall i Norge – var at «det John Carew kan gjøre med en ball, kan jeg gjøre med en appelsin».

Boken selger bedre enn alle andre bøker i Sverige, og det er grunn til å tro at den også vil selge godt i Norge.

Kjenner du noen som har sans for fotball på øverste hylle, og samtidig klarer å takle at vedkommende er en svenske- så har du et genialt julegavetips her.

 

Foto: rb.no

Vargas

Kilde

Pressfire.no

http://fotboll.expressen.se/landslaget/1.2618082/en-hade-respekt-och-en-hade-inte-respekt

8 thoughts on “Verdens beste ZLATAN med boken om sitt liv

  1. Kan du noe som helst? Annet enn å spamme seriøse bloggere med drittpratet ditt?

   Jeg ser du kaller deg ronny@ronny og har IP: 62.16.208.196

   Hvor vanskelig tror du det å spore opp deg?

   Jeg skulle lært deg litt om folkeskikk i løpet av noen få sekunder ditt mentalt tilbakestående krek!

 1. seriøse bloggere? Please… du er en vits, vargas… du spammer ned diskusjonforum, kun for å få leserere.. du har 0-4 kommentarer på hvert innlegg.. «ingen» gidder å lese det du skriver..

  1. HEHE hvordan vet du det? Du er åpenbart innom å leser samtlige innlegg ser jeg, hva sier det om deg som brukere hele lørdagskvelden med å spamme min elendige blogg?

   Du har jo selvsagt ikke noen liv i det hele tatt, stakkar deg. Du må være ensom.

 2. Hei Vargas!

  Dette er en spiller som selvfølgelig skulle spilt på Wolverhampton.
  Etter å ha lest boken, sitter jeg med en følelse at dette er et gigantisk førsøk på historieforfalksning.
  Zlatan har jo alltid vært en kødd, og med denne boken prøver han å framstille seg som ett offer for griske klubbledere og sleipe journalister.
  For å være helt ærlig tror jeg ikke på det som står i boka.
  Men at han er en fantastisk fotballspiller er det ingen tvil om.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.