29-åring blir tatt for å være tenåring- spiser bare rå grønnsaker! På en spartansk diett lever den flotte skotske jenta av nøtter, frø, frukt og grønnsaker som slett ikke høres særlig appetittvekkende ut, men Susan Reynolds (29), påstår at dette holder henne så ung – at hun jevnlig blir tatt for å være en 16-åring.

– Susan fra Edinburgh har ikke spist stekt mat sju år, og nå bruker hun ikke noe annet enn rå frukt, grønnsaker, korn, frø, nøtter og bønner. Hadde du ofret flint-steken, burger´n og julreribba for fortsatt å kunne se ut som en tenåring. Ikke jeg heller, men dette er helt sikkert interessant for noen.

29-åring blir tatt for å være tenåring- spiser bare rå grønnsaker!

Spesielt jenter og kvinner som er litt mer opptatt av vekt og kropp enn alle andre, bør merke seg denne dietten og det faktum at Susans diett stanser aldringsprosessen helt. Kan vi nå finne spinatsaft og sitronvann i flere av Norges skolekantiner i framtiden?

29-åring blir tatt for å være tenåring- spiser bare rå grønnsaker!
Susan Reynolds spiser bare kaninfôr Foto: Cascade News

Den slanke 29-åringen spiser flere porsjoner av frukt og grønnsaker hver dag, og har til og med laget en rekke oppskrifter, inkludert en kald suppe laget av en pose med spinat, en stor haug med urter og en hel salat, for å gjøre måltidene mer interessante.

Her er Susans meny for en dag:

Kl 0500- drikke 750ml sitron vann,

Kl 1000- En liter grønn juice laget av blanding av en hel salat, en posespinat og masse urter.

Kl 1100-1600 Snacks, inkludert hel frukt (fiken, mango, bær etc.), rå sjokolade, grønn juice, og supermat som nøtter og bær.

Kl 1800 – Stor salat og / eller grønne supper, eller en annen rå matrett laget av frukt og grønnsaker, gjennomtrukket nøtter og frø, avhengig av hva hun føler hun trenger den dagen. Ikke så mye å bli fet av med andre ord.

Fordelene inkluderer mental klarhet, positivitet, god helse, energi, utstråling og evne til å foreta vanskelige valg.

Lest? Du trenger mindre mat enn du tror!

– Andre ting folk har kommentert inkluderer at hun lukter godt, har god hud og ungdommelighet. Folk sier jeg ser bra for min alder. Jeg er også følelsesmessig balansert og lykkelig sier Susan til Daily Mail.
Og Susan har nå slått sin lidenskap opp for rå mat inn i en bedrift som heter «Twist og Sprout», som tilbyr sunne steder hvor deltakerne lærer å lage den rå mat-diettene for sine egne liv.

Susans mor Marion hadde den fryktede sykdommen ME for 14 år siden. Hun gjorde seg selv frisk ved å kutte ut sukker fra sine måltider 100%. Det alene gjorde henne helt frisk.

Har du kunne levd på gress og sitronvann i 7 år?

Kilde: Daily Mail

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Statsbudsjettet klart- Slik får DU bedre privatøkonomi

Finansminister Sigbjørn Johnsen legger snart fram sitt siste statsbudsjett før Siv Jensen tar over Norges enorme pengebinge. En setning finansministeren...

Norges beste blogger?

Hvor mange bloggere som skriver sin internett-dagbok for en hel verden via "World Wide Web", best kjent som nettet eller...

Lukk