Astrid Smeplass (16) og Steffen Jakobsen (22) er de to neste som er klare for den store IDOL- finalen. Fra før er Martine Rygvold (25) og Georg Lipai (17) allerede videre. 

Semifinale nr to hadde enda høyere nivå enn den forrige. Men for mange var det nok overraskende at en av favorittene Ken André Karlsen (19) ikke nådde opp. Alle fire dommerne valgte likt på spørsmål om hvem de trodde gikk videre, og det ble som de spådde, Astrid og Steffen gikk videre til finalen.

Det er som kjent 40 del-finalister som skal bli til 10 finalister, nå er det kun 6 plasser igjen.

– Det er kanskje verdt å nevne at tre av de fire som nå har gått videre, har valgt å spille gitar. Bare flotte Martine har gått videre uten å spille instrument, men hun var fantastisk bak pianoet/orglet på sin siste adution før del-finalene.

Vi kan derfor regne med å se flere finalister med instrument videre i finalen, når direkte sendingene blir sendt fra Chateau Neuf senere i vår.

Bestill billetter allerede nå.

Playroom Music er Jan Fredrik Karlsens plateselskap innunder Nice Entertainment-gruppen der også Idols produksjonsselskap Monster ligger.

Med Sony Music i distribusjonsleddet er det en treenighet med lang og tung Idol-erfaring som nå overtar ansvaret for å sørge for suksess for «Idol»-vinneren etter at tv-lampene skrus av.

Ved å nå til en finale og stå igjen som vinner av IDOL, vil man automatisk ha en helt unik sjanse ingen andre artister får. Alt ligger til rette, det er bare opp til vinneren selv å bli stjerne. Det selvsagt lettere sagt enn gjort.

Etter IDOLs 10 år lange historie i Norge, er det kanskje kun en håndfull artister som kan skryte på seg suksess. Allikevel står unge sultne artist-spirer i kø for å ta sjansen på en karriere som artist.

IDOL kan du se på TV2 onsdag og fredag kl 20:00

Kilde TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
And the Oscar goes to…

Kon-Tiki! Tenk om den fantastiske norske filmen vinner Oscar, det hadde vært magisk, dessverre så gjør den neppe det. "Amour"...

Skråblikk på VM i Val di Femme 2013

VM på ski er viktig for oss nordmenn, det er da vi kan feire våre helter som går fortest på...

Lukk