Abu har drept 173 IS-soldater, foreløpig. Abu Tahseen (63) sluttet seg til de lokale folkelige mobiliseringsenheter som frivillig, til å forsvare Irak fra ISIS, den Islamske Stat, som vi stort sett kaller IS her hjemme. Han er født i 1953 og vil forsvare sitt land mot terroristene.

Han er en snikskytter-veteran av hele fem væpnede konflikter. Yom-Kippur krigen, Iran-Irak-krigen, invasjon av Kuwait, Gulf-krigen og i dag kjemper den eldre mannen mot ISIS. Han er for tiden stasjonert på Makhoul fjellene i Nord Baiji. Siden mai 2015 har han drept 173 IS-soldater.

Heldigvis er den fryktede terrorgruppen på vikende front flere steder i Irak.

Amerikanske styrker er også med på å hjelpe nasjonalstyrken med å tvinge IS tilbake fra den beleirede byen Mosul. Den nest største etter hovedstaden Bagdad. Men mye kan tyde på at det er de lokale frivillige, Som Abu og han venner, som kjenner til IS hemmelige holdepunkter, som er den største årsaken til at IS går mot et større nederlag.

Abu har drept 173 IS-soldater, foreløpig …

En rekke av terror-gruppens øverste leder skal være tatt ut av amerikanske styrker den siste tiden.

ISIS har skapt frykt med sin brutale terror over hele verden. I Iran, Syria, Pakistan og Afghanistan er gruppen aktive fortsatt, men det er all grunn til å tro at verdens stormakter skal makte å styrte IS. Til tross for at soldater, frivillige, kvinner og menn fra vesten – også har funnet det verdig å knytte seg til terroristene. De såkalte fremmedkrigerne.

IS er spesielt kjent for sin brutalitet der de har publisert videoer via sosiale medier; brenning av levende mennesker, halshugging, massedrap, filmet homofile som kastes ned fra tak og voldtekt av uskyldige kvinner.

Abu Thaseen, sees på som en helt blant sine venner for sin evne til å plukke ut IS-soldater med sitt automatvåpen.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Utro? Sex med andre enn din partner?

Utro? Sex med andre enn din partner? De giftet seg og levde lykkelig i alle sine dager. I eventyret, kanskje,...

Manchester United + Mourinho = Trøbbel?

Mange mener at Manchester United opptrer som en amatørklubb, etter å ha unngått å kommentere Louis van Gaal's avgang. Fansen...

Lukk