Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha. Kåte norske kvinner vet hvordan de ønsker å bli tilfredsstilt. Mange tenner på å bli behandlet med makt, være underdanig og ha en ‘mester’ som befaler henne.

Det finnes en rekke navn og kategorier på slike måter å bli tilfredsstilt på. 

Sadomasochisme Sadomasochisme (SM, S/M, S&M) er en seksuell legning som i hovedsak dreier seg om å dominere andre eller selv å bli dominert, og/eller å gi eller bli påført smerte. 

Det seksuelle ligger som basis, men alle aktivitetene innenfor SM trenger ikke nødvendigvis å gi seksuell nytelse. Det er grunnleggende i SM at dette foregår frivillig.

Norske kvinner er blant de som er mest oppdatert rundt sin egen selvtilfredshet rundt seksualitet og de vet hva som skal til for å lykkes i sengen, enten alene, med sin partner eller med sine elskere. En del kvinner velger å ha både kvinner og menn som elskere uten å være lesbisk av den grunn.

Å ha sex med samme kjønn er populært både blant kvinner og menn. Du kan godt kalle det for å være fri-seksuell der sex er viktigst, ikke mellom hvilke kjønn sexen foregår.Grensen for å flørte og gå til sengs med av samme kjønn er langt derifra så streng i Norge nå som for bare få år siden.

Seksuell fetisjisme er seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt seksuell tiltrekningskraft. Slike seksualiserte objekter og personlige, seksuelle særinteresser kalles seksuelle fetisjer. 

Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha.

Noen kvinner tenner på å bli sett når hun vet hun er sexy med trangt skjørt og rød leppestift, det kan gjøre henne kåt og våt- nok til at hun bare må kjenne noe oppe i seg snarest mulig. Uansett hvor hun befinner seg. Da er gode råd dyre. Nettopp derfor velger hun å ha en dildo for hånden, eller enda bedre en liten vibrator som får plass i håndveska.

Visste du at norske kåte kvinner, kan komme nesten over alt?

– Hun kan komme på bussen, på kafé, på offentlige toaletter eller på jobb. Norske kvinner er kjent for å være dyktige i arbeidslivet, de er limet i forholdet, de tar seg av økonomi, hus, barn og gir mannen den orgasmen han krever flere ganger pr uke.

Men først og fremst tar hun også ansvar for egne behov, på sin egen måte.

Ikke nødvendigvis jakten på orgasmen, men spenningen, bekreftelsen, fantasien og å få lov til å bli underdanig om det er det som tenner henne.

– Noen velger å leve et dobbeltliv sammen med sin partner der de et par ganger i måneden reiser på sex-treff der de får utløp for sine innerste fantasier der de har sex med en rekke ukjente mennesker, gjerne med samme kjønn om nødvendig og det er ønskelig.

Slike steder finnes åpenbart i Norge, men i Danmark, Tyskland og Nederland er slik klubber svært utbredt.

Kåte norske kvinner lever sine helt normale liv, men de vet å passe på sine egne behov ved å gjøre fantasi til virkelighet.

Det er ikke stuerent å fortelle venner å bekjente at de tenner på å gå i bleie, bli pisket, “voldtatt” av en rekke fremmede menn som tar henne i alle hull eller bli tisset på av en annen kvinne eller et par. Bare fantasien setter en stopper for hva man kan forestille seg hva folk tenner på.

Fetisjer er tabubelagte temaer som ikke tåler dagens lys i Norge, verken nå eller i uoverskuelig framtid.

Vargas12.com jobber på spreng med å rive ned de vanskeligste tabubelagte tema for å få belyst den mørkeste siden av samfunnet. Å tenne på fetisjer som anses som perverse eller ekstreme er verken forbudt eller farlig, så lenge man ikke forbryter seg på noen med makt.

Like fullt er det flere enn man skulle tro som lever et hemmelig liv som seksuell avviker.

Kvinner som tar sin egen seksualitet på alvor vil helt åpenbart ha en langt mer spennende liv ved å leve ut sine innerste fantasier. De aller fleste lar det bli med våte fantasier og drømmer.

Uten å tørre å ta noen sjanser i frykt for å bli avslørt blant sine nærmeste. Er ikke det trist?

Lever du ut dine fantasier?

Foto: Flickr/ Laryssa Lacerda

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Molde med stø kurs til ligagullet!

Molde hadde ikke noe valg da Ole Gunnar Solskjær valgte å reise til Cardiff, de måtte la han reise. Kloke...

Lukk