Charter-Svein inn på Farmen! Kjendisene som utgjør deltagerne på Farmen kjendis denne gang, er et knippe overraskende mennesker. Der kanskje ikke alle er like kjente for de fleste. 

En super-kokk ved navn Christer Rødseth, en modell-mamma ved navn Donna Ioanna og en journalist ved navn Pulk, er ukjente for oss – uten at det legger noen som helst demper på forventningene. Charter-Svein inn på Farmen!

Vil du være deltager på den originale Farmen? Send inn din søknad i dag. Her er søknadsskjema.

Trude Mostue er med. Kjendis dyrelegen som hadde sitt eget TV-program på selveste BBC, og som senere var å se på norsk TV med egen klinikk, er selvskreven til å passe på alle dyrene – litt ekstra.

Lille-halvbroren til Erlend Elias er med, Erik Anders Sætter er med som tidligere Paradise Hotel-deltager. Jo da, da er man kjendis.

Charter-Svein inn på Farmen!

Charter-Svein inn på Farmen!
12 kjendiser som utgjør Farmen kjendis 2019 Foto: TV2 underholdning

Kathrine Sørland er med. Modell og tidligere deltager i Miss World, pryder fortsatt de kulørte magasinene i inn-og utland. En dame vi tipper er mye tøffere enn mange tror.

Apropos tøff. Mina Hadjan fra Fredrikstad er tøffere enn toget, fikk sparken i P3 for å være for stor i kjeften. Har latt seg tatovere i rumpesprekken, live på radio. Utvilsomt plukket ut for å få opp temperaturen blant deltagerne.

Heldigvis har vi også med en fantastisk distre og blid fyr ved navn Svein Østvik. Hele Norges Charter-Svein, som har reist til Syden på TV3s regning i en årrekke og blitt rikskjendis av det. Vi gleder oss til å se Svein melke kuer, bli sjokkert over å bli førstekjempe og måtte dele seng, kjøkken og soverom med en hel haug med fremmede mennesker.

Farmen kjendis

Det er selv essensen i Farmen, aldri blir det mer underholdene enn når kjendisene, kjente eller ukjente stues sammen til ren galskap i seks uker.

En tidligere idrettsutøver hører med på en kjendisutgave av Farmen. Ingen ringere enn Ole “Lukkeøye” Klemetsen er pukket ut til å delta, en fargeklatt fra Stavanger, som kommer til å gå i tospann med modell-Sørland fra samme by. De to kommer til å styre spillet inn på Farmen, bare vent å se.

Tiril Sjåstad Christensen er også med denne gang. Freestyle utøver fra Geilo, en outsider som vil komme langt om hun trives med alle de andre personlighetene, som vil ta mye mer plass enn henne. Tiril vil gå til finalen, fordi hun går under radaren og tar svært lite plass.

Martine Lunde

Martine Lunde, vinneren av Paradise Hotel 2017, er yngst og kanskje den vakreste av deltagerne. 22-åringen er også en populær blogger og vil kunne nå langt, all den tid hun takler opplevelsen og være uten tekniske hjelpemidler i så lang tid.

Runar Søgaard bor i Stockholm, snakker mer svensk enn norsk, men er født i Kongsvinger. Han er nok mest kjent i Norge for å være far til Carolas barn, men i Sverige – der er Runar en ekte kjendis.

Programleder er selvsagt Farmen-general, Gaute Grøtta Grav. Det er Li gård, i Stange kommune, som er kilde for begivenhetene. Du får ikke sett Farmen kjendis på TV2, før på nyåret, men deltagerne er i gang med innspillingen i disse dager.

Vi heier på Svein!

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasme-jakten over?

Orgasme-jakten over? Når du kjenner det bobler i hele kroppen, og du blir så kåt at du bare må ha...

Lukk