Som norsk er det lett å bi glad i Danmark, kanskje ikke språket men det glade og snille danske folk som står det norske nær.

Mitt forslag er at Norge bør gi gratis øl til alle danske gjester, men ta litt for billetten på Ullevaal bare sånn symbolsk.

Danmark kan vinne, men ingen nordmenn tror det. Uansett, det er Norge som er favoritt på hjemmebane i en viktig EM kvalifiseringskamp, og mye tyder på at det blir en jevn, hard og sjanserik kamp.

Det er stadig flere grunner til at det danske hold ikke bør være med i Europa. Og det er samme grunn som for norske spillere. Det er null interesse for deg som mennske etter spilte 30 år. Men, interessen for landslaget og holdet  bør være det samme.

Danmark, deilige Danmark, mot fjell-apene. De norske amatører. Nordens topp oppgjør stå for døren, og Norge kan gå til EM. Dramaet og nervene er allerede lenge før kampen, til å ta og føle på. Blir det champagne feiring i hele Danmark, eller får vi reprise fra jubeldagen 23.juni 1998 da Norge scoret og vant i Marseille?

For Norge kommer til å gjøre alt de kan for å slå Danmark med alle midler.

Du vet at du ser et toppoppgjør, når menneskene bak begynner å slippe fangene fri…

Norge kan komme til å riste danskene så våre venner ikke skjønner hva som skjer. Men så er det mange som sier at fotballen er rund…

Denne kampen er den viktigste Norge har spilt på svært lenge, derfor bør du følge med å heie det norske landslaget fram til seier mot nabo Danmark.

La oss håpe spillerne legger ned en skikkelig arbeidsinnsats og klarer brasene på Norges hoved arena Ullevaal Stadion.

Svært mye tyder på norsk seier til tross for skade på sentrale spillere. Fotball er som kjent ikke et spill på liv og død, men når du først skal engasjere deg så er det vel greit at laget ditt vinner?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det er jeg som har skrevet ringeren fra GRIP

Forfattere skriver bøker og er stolt av det. Av og til skriver forfattere bøker under pseudonym, fordi de ikke vil...

Norge- Danmark tidenes viktigste kamp?

  Tabell Gruppe H Pl. Lag K V U T Mål P 1. Norge 3 3 0 0 +3 9...

Lukk