Kvinner møter menn, hvem er det sterkeste kjønn? En TV2 produksjon som kan gi oss noen svar. Fra en villa på Gran Canaria utkjemper en  bitter og vanskelig kamp seg. En kamp mellom kvinner og menn, kan kvinner få bevist at de er det sterkeste kjønn? Får vi svaret i denne serien?

– NRK og TV2 er arge konkurrenter, nå også i genren Reality- TV. Rikskringkastingen satser på Farmen-kopi «Anno«, TV2 kommer med «Det sterkeste kjønn». Fra før kjenner de fleste til den kommersielle kanalens flaggskip, Farmen som allerede er på trappene for en ny og spennende sesong.

Går du med drømmen om å få delta i et ekte reality-program har du enda sjansen til å melde deg på Farmen 2014, søknadsfrist er 1. mars.

Her er de 16 deltagerne som er med:

Solveig Gulbrandsen (32), Anne Marie Ottesen (68) , Sandra Lyng Haugen (26), Mimi Blix (22), Martine Aurdal (35), Brita Møystad Engseth (47), Maria Arredondo (27), Evy Kaaseth Røsten (35)

Bjørnar Moxnes (31), Ørnulf Høyer (56), Petter Solberg (39), Erik Mortvedt (30), Gunnar Greve (31), John Schau (47), Tor Endresen (54), Hans Petter Buraas (38)

Et slikt programkonsept er ikke nytt i Norge, men det har aldri vært konkurrert med «det sterkeste kjønn» som hovedpremie noen gang tidligere. TV-seerne får ta del i dagliglivet med de utfordringer man møter når 16 forskjellige personligheter bor tett sammen over lang tid.

Hvem er villig til å ta i et tak, hvem sluntrer unna, tar kvinnene initiativet til å lage mat, hjelper mennene til? Hvem tar innkjøpene, hvem gjør rent, hvem vasker tøy? Her blir det garantert rabalder og konflikter.

I konkurransene er det viktig å skaffe seg nok poeng og ihvertfall flere enn det konkurrerende lag. Kvinnene får oppgaver normalt menn gjør, de mannlige deltagerne får opplagte kvinneoppgaver. Hele konseptet går ut på å sende en deltager fra det andre laget hjem i skam.

– Flere forskere mener å vite at kvinner er mer intelligente enn menn. Intelligens måles som IQ, og kvinner med høy IQ gjør seg dummere enn de er for å komme ned på menns nivå, når de skal sjekkes opp. Det er er stadig signaler i samfunnet som viser at kvinnen klarer seg bedre enn menn.

Intelligente kvinner har også inntekt ut i fra en god utdannelse, og det kan være et problem for menn som er vant til å ha ansvaret for økonomien, og ha hovedansvaret for den største inntekten, at kvinnen tjener mest.

For 20 år siden så var det svært få kvinner som tjente mer enn mannen i husholdningen. Nå er det snudd veldig og kvinner tjener stadig mer. Men det har altså med intelligens å gjøre. Men lar det seg bevise gjennom en konkurranse på TV, at kvinner faktisk er smartere og dermed det sterkeste kjønn?

Vinneren er en mann eller en kvinne, de vil representere det sterkeste kjønn! Premiere er onsdag 26. februar på TV2 kl 20:00

Programleder er tidligere Vålerenga-spiller, Freddy dos Santos.

 

Kilde og Foto: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hayley Hasselhoff er datter av faren sin- nå Plus Size modell

Flotte Hayley (21) er datter av David og Pamela Bach, skuespiller som sin far og den yngste av to søstre....

Sverige elsker Norges smørefiasko like mye som sine egne Gull!

http://www.youtube.com/watch?v=0gVDOenqdzY Svenske tabloider og nettaviser flommer over av spark til Norges OL-fiasko. De mener det er patetisk å skylde på...

Lukk