Drone tar selfies til nye høyder. Ordene drone og selfies hadde du neppe hørt om for få år siden. Nå har begge disse fått mening i én og samme setning, og det er nesten for godt til å være sant.

En ny type drone, har sett dagens lys – som gjør dine Selfies fantastiske. Se, lær og nyt. Denne opplevelsen bør du ikke gå glipp av.

SelfieDrone 3000 er skapt, for at du skal kunne ta perfekte bilder av deg og dine venner, på sjøen, til fjells eller når festen er på sitt aller beste.

Glem dårlige selfies med selfie-stang fra dyre smarttelefoner, nå kan du ta spektakulære bilder i fugleperspektiv, eller fra så langt hold at det er vanskelig å tro bildene er ekte.

Drone tar selfies til nye høyder.

Drone tar selfies til nye høyder

SelfieDrone 3000 er en hit blant mange nordmenn, og heter Drone  720X når du skal bestille deg en på nettet.  Den koster ikke mer enn middag for to på en middels restaurant, og gir deg mer glede enn noen av alle de tusenvis av sefisene du har tatt fra før. Vi kan ikke annet enn å anbefale dette produktet til alle.

Også de som aldri før har tatt en eneste selfie, bør ha en slik drone.

Denne dronen er liten og kompakt, kan slåes sammen så den får plass i alle lommer, den er på størrelse med en smarttelefon. Dronen har innebygd kamera, har en enkel meny og du er i luften på få minutter.

Pris og kvalitet, samt brukervennlighet gjør at dette produktet er det kuleste av det nye. Selfies er fortsatt populært, men måten bildene tas på, har vært en utfordring for mange. Nå er dette problemet løst, så snart du har en Drone 720X i ditt eie.

Om du kan filme med denne dronen? Selvsagt kan du det. Det er nesten uvirkelig hva du får for pengene. Ikke bare gir den deg de kuleste bildene fra de vanskeligste vinkler, denne dronen tåler en støyt, den er laget av ABS-plastikk, som gjør den svært lett. Med batteriene plassert er det bare å fly, knips og vipps – er du den kuleste i venneflokken, med de mest magiske selfie noen gang.

Noen tror kanskje at det er både komplisert og farlig å fly en drone, men det er det altså ikke. Denne kan hvem som helst fly på kort tid, og den gir deg en unik opplevelse – med live-bilder du kun har sett fra dyre TV-produksjoner tidligere.

Unn deg tidenes kuleste gave og ta de mest utrolige selfies.

Bestill ditt eksemplar i dag – gratis frakt er det også!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dagligvarekjedene taper mot Sverige

Dagligvarekjedene taper mot Sverige. Grensehandelen øker i omfang. Sukkeravgiften er iferd med å ta livet av matbutikker, særlig de som...

Lukk