Det er ikke mange andre steder enn i England dette er mulig. Sam Allardyce ble nylig tatt med buksene nede, etter å angivelig ha forlangt en liten formue, for en avtale om hvordan man kommer seg rundt de strenge reglene hos sin arbeidsgiver. Det engelske fotballforbundet. FA (Football Association.)

I en pressemelding som FA nylig sendte ut, står det at Allardyce har valgt å trekke seg som landslagssjef for England. Godt kamuflert over at han i realitetene ikke hadde annet valg. Skulle FA sitte igjen med noe som helst troverdighet, kunne de ikke la Sam Allardyce sitte.

eng_flag012

Journalister fra «The Telegraph, lurte Allardyce i fella. De utgav seg fra å være forretningsmenn som ønsket å ta del i forretninger knyttet til overgangsreglene i engelsk fotball generelt og for Premier League spesielt. Hendelsen ble filmet, Allardyce dummet seg ut for åpen skjerm.

Big Sam, har tidligere vært manager hos Sunderland, West Ham, Bolton, Blackburn og Newcastle.

Sam Allardyce has been sacked as England manager less than three months after taking charge of the Three Lions.

SkySports

Enhver landslagssjef for Three Lions de siste tjue årene har tjent meget gode penger. Både Big Sam og forgjengeren, Roy Hodgson, som under skjult kamera fikk det glatte lag av Allardyce, har kontrakter som gav de £3 millioner per år. Mer enn 30 millioner i året, som landslagssjef. Nå står begge uten kontrakt.

Dette var åpenbart ikke nok for Sam Allardyce, som ville gå bak egen arbeidsgiver rygg for å tjene enda mer penger. Både ulovlig og dumt. Allardyce er sannsynligvis ferdig som manger på balløya.

Big Sam, etter en eneste kamp. Skandalene ser ikke ut til å ta noen ende for det engelske landslaget. Verken på etter utenfor banen. Gareth Southgate tar over for Three Lions de neste fire kampene i VM kvalifiseringen, som spilles mot Malta, Slovenia, Skotland og Spania. Eller fram til fotballforbundet finner en erstatter til avgåtte Sam Allardyce, som i britiske medier framstilles som en grådig klovn.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brækhus bokser sitt livs kamp – i Norge!

Lørdag 1. oktober i Oslo Spektrum. Endelig proffboksing på norsk jord, og for en kamp vi får. Verdens beste bokser "The...

Hillary Clinton flytter hjem!

Millioner av Amerikanere har sett TV-debatten mellom de to president-kandidatene. Clinton vs Trump 1-0. The Donald hadde lite å komme...

Lukk