Farmen- Frode favoritt til å vinne? Stadig endringer i Farmen nå er det kun to uker igjen til finaleuka og kampen om tilværelsen tilspisser seg for hver eneste dag. 

Frode, den sleivkjefta nordlendingen har hatt en billig reise uten noen ganger å være nominert til å gå i kamp, han har stort sett vært i andre etg sammen med Storbonden som medhjelper. Han har vært med på å stjele mat og fått de andre til å kjempe seg i mellom om å få lov til å bli med videre på Farmen.

Frode Fagermo (40) snakker rett i fra levra, han jobber hardt og er blant de som snakker mest. Mot alle odds har han klart å lirke seg gjennom seks uker på Farmen uten engang å bli stilt til veggs av en eneste av de andre deltagerne. Muligens fordi de andre er litt redd for å gå i kamp, ta debatten og være uvenn med en som har litt over gjennomsnitt ordforråd.

– Via sosiale medier er det mange av Farmen-seerne som har lagt sitt hat på den skjeggete Mo i Rana-væringen, bosatt i Ålesund. «Frode er Hannibal i Farmen» «skikkelig irriterende fyr» «ikke smart» «motbydelig og storkjefte frekkas» og «Frode er direkte feig og “sleip”, legger opp alt til fordel for seg selv» er noen av kommentarene, er noen av meldingene som florerer via sosiale medier.

Se Se video av Frode tar skjegget etter Farmen og sydentur med familien på TV2.no

– Politimannen Morten Heggedal (44) har lenge vært manges favoritt fordi han er den store kosebamsen han har gått inn for å være for de andre deltagerne. I den senere tiden har han surret seg inn i konspirasjoner og avtaler som lett kan slå tilbake på han og gi han problemer som vil bli vanskelig å komme ut av.

Da kan kanskje Frode bli valgt ut i kamp, tiltross for de to har inngått en pakt, en avtale og er i en trio sammen med Magnus Røberg (24) om å gjøre alt de kan for å samlet kunne komme til en eventuelt finale.

En slik avtale er bare en “gentleman agreement” den er ikke skrevet ned som noen lov. Brenner det på dass for en av disse tre, er sjansen stor for at en eller flere velger å dolke sin “venn” i ryggen. Det er en del av spillet for den som måtte lure.

– Bør det ikke være rom for alle typer mennesker i en reality-serie? Også de som liker å ta i et tak, kalle en spade for en spade og være litt direkte?

Må innrømme det gir bedre underholdning med en tøffing av en Mo i Rana-væring  i stedet for en pysete bergenser.

Frode kommer garantert langt i Farmen 2013, men om han vinner er det ikke så lett å si noe om ennå. Alle deltagerne ser på han som en viktig deltager på fysisk tunge arbeidsoppdrag, men også en farlig konkurrent når det går mot finale. Faktisk kan den trauste nordlendingen vinne «heile skiten» om han spiller spillet riktig i fortsettelsen.

Kampen om tilværelsen kjennes nå på kroppen. Alle savner sine egne hjemme. NÅ vil de gjøre alt for å vinne.

Koste hva det koste vil.

Hvem er din favoritt i Farmen?

Foto: Flickr/  TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Merkeklær til barn- foreldrenes valg!

Blogger og tobarnsmor Rannveig Heitmann dummer seg vel bare ut når hun påstår at barn bør ha merkeklær og kun...

Lukk