I 11 uker fra slutten av juli sommeren 2016, skal innspillingen finne sted. Stedet er Østfold og Nordre Kornsjø i Halden. Finnsvika gård er valgt til å være innpillingsted for TV2’s siste flaggskip av hva reality-TV angår.

Ønsker du å delta har du fortsatt en sjanse, innleveringsfrist av søknad må skje innen 1. juni.

Her er søknadsskjema. TV2 og produkjsonselskapet Strix ønsker at du filmer deg selv, og legger ved tre bilder av deg selv i søknaden. Sakl du søke sammen med kona, søsteren, broren eller kanskje kjæresten, skal dere søke i hver deres søknad.

farmen1 Finnsvika gård- før TV2 har begynt oppussingen av Farmen 2016 Foto: Morten Ulekleiv

Farmen har som kjent de aller beste premien av alle.

Er du alene som siste deltager i finalen, vinner du hytte og bil til en verdi av 1.3 millioner korner. Du vil bli omtalt i media som Farmen-Ola eller Farmen-Kari i lang tid etterpå, og lokalavisen på ditt hjemsted vil skive om deg, før under og etter at kameraene er slått av. Dette må du ta med i beregningene når du søker.

I tillegg må du ta med naturopplevelsene, intrigene, baksnakkingen og alle vennene du vil få. Samt at du vil gå ned et titals kilo i vekt, ved å gå å være sulten i 11 uker, om du er med helt til slutt. Det faktum at handlingen legges 100 år tilbake i tid, gjør at du ikke får ha med mobiltelefon, PC eller kunne dusje i denne perioden.

Er du klar til å delta i kampen for tilværelsen, så søk nå. Du vil aldri angre om du er så heldig å bli plukket ut til å delta.

Her er kjørereglene og hva Farmen ellers handler om:

Hver uke har tre av deltakerne roller som storbonde, førstekjempe og andrekjempe. Storbonden blir valgt av deltakeren som ble slått ut sist uke. Førstekjempen blir valgt av storbonden, og førstekjempen velger andrekjempe. Andrekjempen velger så en gren, før første- og andrekjempen møtes i en tvekamp, der taperen må forlate gården (farmen).

Hver uke har deltakerne et ukes-oppdrag de skal løse. Hvis de greier det vil storbonden få en finalekniv, og deltakerne vil få en sum penger de kan handle mat for.

I tvekampen andrekjempen velge mellom seks grener. Grener som har vært tilgjengelige i de forskjellige sesongene er: bryting, kunnskap, staurbæring, øksekast, slegge, saging, tautrekking, vardebygging, tenning av bål, bæring av vann, tømmerstokkrulling, melkespannholding og melkespannkasting.

Av i alt 6000 deltagere er det kun 14 deltagere samt fire utfordrere som får delta. Derfor bør du gjøre deg flid med din søknad. By på deg selv, skriv detaljert og ærlig, slik at TV2 forstår hvilket funn de har, om de velger nettopp deg som deltager.

Makter du å være borte fra familie og venner i 11 uker. Bør du ikke tenke på det lengre, men skriv din søknad nå!

Programleder er selvsagt dyktige Gaute Grøtta Grav, også denne sesongen.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sprutorgasme? De fleste lykkes …

Sprutorgasme? De fleste lykkes. Mange kvinner vil så gjerne lykkes med det de bare har sett klipp av på snuskete...

Forelsket? I mann eller kvinne?

Forelsket? I mann eller kvinne? Du kan få hvem du vil om du tør å satse. Hva du sier og...

Lukk