Fra blogger til Forfatter – “Mildred” av Vargas12.com.

Endelig kan katta slippes ut av sekken, prøveboka er på plass, bloggeren har blitt forfatter-spire. En fantastisk følesle. Skribent og admin bak vargas12.com, er altså forfatteren Øyvind Teige. 

På Mildred.no får du vite “alt.”

Fra blogger til Forfatter - "Mildred" av Vargas12.com

Her ser du utdrag over det som står bak på boken:

Mildred Kanestraum arver betydelig beløp, penger andre vil gjøre mye for å få tak i. Mildred kommer fra en gård på Tingvoll på Nordmøre. Her bor hun sammen med sine foreldre og en yngre bror.

En lenge planlagt ferie går ikke helt etter planen.

En forretningsadvokat ønsker å hjelpe Mildred med å kontrollere verdiene, tilsynelatende.

Historien ender opp i en jakt som endrer Mildreds liv.

Sofie Larsen og Fredrik Bolsø fra Kripos får flere uventede, kompliserte og skremmende saker å nøste opp i. Ikke minst flere lik. En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet.

Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 – bosatt i Fredrikstad.

«Mildred» er forfatterens debut-roman.

Fra blogger til Forfatter - "Mildred" av Vargas12.com

Utdrag fra prologen:

Drømmen er forvandlet til et mareritt, hun ser for seg låven, kyrne og luken i gulvet. Lukten er som den pleier, skarp og ubehagelig. Hun beveger seg sakte innover, en ku rauter, Mildred skvetter. Ansiktet er vått, svetten er synlig, hodet går fram og tilbake. Urolig. Frykten for å falle er ubeskrivelig, hun begynner å gråte, både i drømmen, i marerittet og i senga. Lemmen er fjernet, hun stirrer ned i den brune massen av avføring, møkk fra mer enn tjue kyr. Det syder, stanken er uutholdelig…

Fra blogger til Forfatter – “Mildred” av Vargas12.com.

En krimroman av Øyvind Teige.

Boken gis ut på Kolofon forlag, og er i salg allerede fra august 2015, på utvalgte bokkjeder, via nettsidene til Kolofon.no og andre bokkjeder!

Forhåndsbestillinger kan allerede nå – gjøres i kommentarfeltet.

Husk, det er kun fem måneder til jul. Alle elsker harde pakker! Kvantumsrabatt og signerte eksemplar til alle som bestiller ti bøker eller flere.

Vargas/ Øyvind Teige

Pin It on Pinterest