Om du liker fantasy, fiction og eventyrserier så er det all grunn til å glede seg. Verdens mest sette TV-serie fra HBO kommer nå med sesong 2. Alle viktige punkter dekkes i den fantastiske serien. Krig, svik, sex, kjærlighet, håp, sorg, konflikter, evig vennskap og «det gode mot onde». 

Har du først sett en episode av Game Of Thrones så er du hekta for livet.

– Nordmannen Kristofer Hivju spiller Tormund Giantsbane, som er en del av «The Wildlings» er med i sesong tre. (Han med det flotte røde skjegget du vet) .Smellvakre Amrita Acharya spiller tjenestejenta Irri av «Dothraki-folket», er også norsk. Hun får du hilse på i sesong tre av tidenes beste TV-serie.

– Borgerkrig herjer i de syv kongerikene i Westeros. Lannister-klanen klamrer seg til makten med den ufordragelige drittungen Joffrey på tronen. Han blir mer og mer fryktelig mot sin forlovede Sansa Stark, mens han hersker i King’s Landing som en maktsyk og sadistisk treåring.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9Kok[/youtube]

Game Of Thrones er et intenst karakterdrama med solid manus og dyktige skuespillere. Man blir grepet av eventyret, historien som gnager videre i scene etter scene. Noen ganger forutsigbart, andre ganger blir vi både overrasket og sjokkert over hvilke vendinger serien tar.

Akkurat slik gode TV-serier skal gjøre. En episode er på ca en time, en time som går fryktelig raskt, her rekker man ikke å kjede seg et øyeblikk.

Game Of Thrones er basert på bøkene i George R.R. Martins mesterverk » Asong of Ice And Fire» , hvis HBO fortsetter sin adopsjon av serien,  vil Game Of Thrones gå over i historien som en av de beste seriene gjennom tidene.

Har du har dine TV-bilder via C-more, (tidligere Canal+) er du blant de heldige som får se den tredje og mest dramatiske sesongen så langt i denne eventyrlige serien.

Musikken du hører i klippet er av «Bones».

 Winter is coming…

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Burmeister må betale 14.150 kr i saksomkostninger og rettsgebyr

Den såkalte "bloggeren" som gjør det han kan for å spre dritt om kjendiser har fått redusert kravet fra John...

Paradise Hotel 2013 begynner snart på TV3

De lærde psykologene som uttaler seg om "Paradise Hotel" mener nå å vite at serien kan være direkte skadelig å være med...

Lukk