Hvorfor endre en suksessoppskrift? NRK kjører «safe» med de tunge gode, og veldig populære programmene, mest kjent som gullrekka. Alle med en million seere eller mer pr sending.

– Den starter med evig unge Ivar Dyrhaug som har holdt på i en årrekke. En av de virkelig veteranene som holder koken på Marienlyst. Han velger ut personer som har i fra litt over gjennomsnittet god sangstemme, til de virkelig store stjernene. Det er vel snart bare A-ha som ikke har gjestet store studio og Dyrhaugs deilige «Beat for Beat».

Blir du invitert som gjest til dette programmet har du sannsynligvis en bra sangstemme.

– Gullrekka fortsetter med Norges morsomste trio. Hysteriske Linn Skåber, perfeksjonisten og programleder Jon Almaas, og verdens tørreste forfatter og mannen som nekter å le, Knut Nærum. Et program med kjente gjester som har evnen til å få folk til å le, eller av andre grunner gjør seg i TV- ruta.

Et av NRKs mest populære programmer gjennom tidene.

-Her får man klipp og nyheter normalt fra nyheter i uken som gikk. Det kan fort gå hardt utover de som har fått overskriftene gjennom sommeren. Første program gir Almaas og hans tropp et hav å velge i.
Det er ingen som blir spart. Både politikere, idrettsutøvere og andre kjente får så hatten passer i passende doser ironi og humor.
Blir du invitert som gjest i dette programmet så er du nok litt mer enn gjennomsnittlig morsom.
Fredrik Skavlan
 er Norges «talkshowkonge», og ubestridte leder av gullrekka. Han har flest seere og de mest kjente, og mest spennende gjestene.

– Programmet som er en samproduksjon med SVT og NRK, og har flere million seere siden dette også sendes i Sverige. Svært mange av gjestene Skavlan og hans stab får tak i er av ypperste verdensklasse på sitt felt.

Har du blitt invitert til Skavlan har du enten gjort noe veldig bra eller noe «alle» andre har stor interesse av å vite mer om.

Andrea Bocelli, Rihanna, Will Smith, Al Gore, og Dalai Lama er bare noen av den imponerende listen over gjester hos Skavlan.

Fra 1998 til 2007 het programmet «Først og Sist». Også da hadde programmet rekordmange seere.

Det er forventet at det sendes 12 program fra Stockholm og 12 fra Oslo, som sist sesong med Skavlan.

– Til tross for god underholdning på TV fredagskveld.  Mange går glipp av mesteparten da det er litt for godt å slenge seg på sofaen etter en solid middag med ditto drikke. Da har øynene lett for å bli blytunge, og man går glipp av store deler av gullrekka.

Kjenner du deg igjen?

Er du også smal i gluggene når fredagskvelden kommer, etter en lang arbeidsuke? To glass rødvin og mor´n igjen?

Gleder du deg til gullrekka?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Samsung vs Apple- Samsung knuser Apple på pris

Samsung er best i test på smarttelefon og nettbrett, det liker Apple svært dårlig. - Av mobiltelefonmerker er fortsatt Nokia...

Anders Behring Breivik- Media er hans nyttige idioter

Det er stor interesse rundt masse-drapsmannen og hans mulighet for å kunne gi intervju til pressen. Her er Dagbladet og VG de...

Lukk