Har du elsker? Det handler om så mye mer enn å pule rundt bare for sexens skyld. Har man en elsker, enten det er kvinnen eller mannen i forholdet som velger det, er det en bevisst og villet handling. Et sidesprang noe annet. 

Sex er viktig for alle, enten man er i et forhold eller er singel. For noen er sex så viktig at man ønsker å ha sex med andre enn sin egen partner.

Da kan man lykkes med å bli værende i forholdet, lufte tanken og leve i det man kaller et åpent forhold, eller man kan gå bak ryggen på ektefellen, partneren eller kjæresten – og skaffe seg en elsker.

Lest? Du fortjener en elsker!

Blir man oppdaget, kan man risikere at forholdet, i verste fall, ender med en affære som ikke engang var vellykket. Eller så kan denne affæren være noe nytt og spennende; starten på et forhold som varer langt inn i evigheten.

Da tenker man neppe så mye mer på den partneren som stakk, eller ble sviktet.

Har du elsker?

Det finnes lite statistikk på utroskap, nettopp fordi det er skambelagt og tabubelagt å snakke om for de fleste. Å ha en elsker finnes det også liten statistikk på av samme årsak, dessuten vil de fleste holde forholdet til den andre, altså elskeren, hemmelig så langt det er mulig.

Men hvorfor skaffer noen, både kvinner og menn, seg en elsker når de allerede er i et forhold? Svaret er ikke entydig, men sammensatt og komplekst.

Vi mennesker trenger oppmerksomhet, begjær, nytelse, sex, spenning, og å vite at vi kan tiltrekke andre enn den man deler livet med på hjemmebane. For kvinner kan det være følelser for en annen, som er årsaken til at hun velger å være utro, for mannen kan det være higen etter alternativ-sex og mer sex enn det han får hjemme.

Om forholdet til ektefellen eller kjæresten ikke er spennende lenger, er det lett å søke seg til andre og mer attraktive havner. Dette gjelder både kvinner og menn. Elsker man hverandre, men ønsker likevel nærkontakt med andre, velger noen den løsningen og blir værende i forholdet.

For det er ikke sikkert gresset er grønnere på andre siden av gjerdet, selv om man gjerne ønsker å tro det. Når forholdet er iferd med å gå i dass.

Da kan man enten kjempe for å beholde partneren ved å snakke sammen om hvor skoen trykker, eller man går hver til sitt. Noen, kall de gjerne feige, velger heller å starte et nytt forhold – uten å avslutte det man allerede er etablert i.

I julebordsesongen er det lett å bli fristet til å gå enda litt lengre, med den kollegaen som man har et ekstra godt forhold til. Elskeren behøver ikke engang å være en man jobber sammen med selvsagt. Faktisk er det ikke umulig at det er ektemannens bror, bestekompis eller naboen som er den utvalgte for henne.

Menn plukker også i øst og vest, der konas venninne eller søster kan være fristende nok. Et slikt forhold vil åpenbart bli avslørt og ikke føre med seg noe annet enn djevelskap og et rent helvete for de involverte.

Skal du velge å knulle andre, regelmessig og med fullt overlegg, vær voksen nok til fortelle om det til den du deler adresse med. Om ikke for deg selv, så for din partner som kaster bort tiden sin på deg.

En elsker og et valgt utroskap handler om sex. Tar du ansvar for ditt eget forhold, må du tørre å snakke med din partner om hvordan du vil ha det, del av dine innerste tanker og våg i fortelle hva som tenner deg.

Får du ikke nok sex, må du jo fortelle det og gjøre noe med det.

Noen velger en elsker.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Juleribbe til julemiddagen? slik gjør du det!

Husk at det finnes flere typer juleribbe fra en rekke forskjellige leverandører. Familieribbe (midtribbe) og eller tynnribbe er mest vanlig....

Lukk