PAX- Ikke en film for sarte sjeler og de som er engstelige for å fly.

– 18. mars har en av årets mest stjernespekkede norske filmer premiere. «Pax» samler blant andre Ida Elise Broch, Kristoffer Joner, Thomas von Brömssen, Anneke von der Lippe, Pia Tjelta og Ane Dahl Torp på skjermen.

Filmen handler om 7 personer, 7 skjebner med helt ulik bakgrunn, men de er med på en tilfeldig reise, som vil endre deres liv.

Norges fremste elite innen skuespillere er med, og det er ikke spart på effektene, til tross for at filmen ikke har det store budsjettet man har sett i andre store norske filmer som Max Manus, Fritt Vilt m. fl.

Regissør Anette Sjursen er ukjent for de fleste kinogjengere men hun regisserte også filmen » Min misunnelige frisør» fra 2004.

Hun gav også ut boken «Pax» i 2009 da filmen med samme navn ble utsatt på ubestemt tid grunnet tekniske problemer med sentrale scener.

Anette Sjursen kommer til å bli et meget kjent navn i tiden som kommer, og jeg føler meg sikker på at denne norske filmen blir meget godt mottatt av et kresent kino publikum.

 

43 åringen arbeidet som journalist i aviser og Dagsrevyen, senere som film- og teateranmelder i VG og Dagbladet.

Ikke la andre bestemme hva som er god film. Se den og bedøm selv.

Er du skeptisk til å reise med fly så tviler jeg på at det hjelper noe særlig etter å ha sett denne filmen …

 

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Karnevalet i Rio er i full gang- video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tLya2kdDaAM[/youtube]   foto: Felipe Dana/ AP   I Brasil står verden stille. Det årlige karnevalet er i full gang, og...

Petter Northug the Hulk- verdensmester igjen! video

På selveste Holmenkollen søndagen på siste dag i tidenes beste VM på ski- viser "The Hulk" Petter Northug en hel verden hvem...

Lukk