Har du nok spennende sex? Sannsynligvis ikke. Verken på egen hånd eller med en partner. Ville du vært utro om ingen fikk vite det? Svaret er sannsynligvis ja, vi fristes alltid av mennesker rundt oss. Av begge kjønn. Fantaserer du om andre enn partneren din?

Ja, og du er absolutt ikke alene. Har du nok spennende sex? Neppe!

Hva kan du gjøre med utfordringen som står deg nær, som gjør livet ditt flatt og ulevd? Hva kan du gjøre for å få mer sex, runke deg blå eller onanere deg sår? Det gir liten mening. Det er jo spenning og kåtskap du søker.

Menneskets glede

Mennesker er menneskets glede – skrives det i Håvamål, og det er der skoen trykker mest for de fleste. Du trenger mennesker rundt deg, folk du kan ta på slikke, knulle, og elske med – døgnet rundt og når det passer deg. Det er det ikke så lett å få gjort noe med. Du bor i Norge, hvor fordommene er enorme.

Fantasiene vi har til hvordan den fullkomne sexen burde ha vært, tåler neppe dagens lyst fordi vi har vågale, på grensen til perverse drifter, enten det er kvinner eller menn, er våre tanker og våte drømmer private.

Noen tør å dele. De som jakter den ultimate drømmen.

De aller fleste, kvinner og menn tar fantasien bli en uoppnåelig drøm som ikke kan nås. Fordi det vil få så enorme konsekvenser å foreslå gruppesex for ektefellen. Eller gutte-sex for kona.

Hemmelige fetisjer som lakk, lær, spanking, gruppesex, partnerbytte, wet-sex og BDSM-leker som neppe tåler dagslys, er ikke for sarte sjeler. Men det er altså dette endel nordmenn higer etter å få delta i og bli en del av.

Har du nok spennende sex?

Har du nok spennende sex?

Det er disse fantasiene, samt det å kunne ha en eller flere elsker eller elskerinner, som er Ola og Karis egentlige ‘passion‘ i livet. Ikke den eneste, men dog en viktig del av det spennende og hemmelige livet man egentlig ønsker var endel av pakka. En mørk og hemmelig side.

Livet er for kort til å ha en eneste partner gjennom livet. Dette mener veldig mange, men ikke alle tør å si det, og i hvert fall ikke den partneren man deler livet med. Hvor mye mer spennende, og selvsagt mer komplisert ville ikke livet ha vært – om man kunne få leve ut de beste fantasiene?

Tenker du kanskje?

Mange tenker på samleie når det er snakk om sex. Samleie er en viktig del av et seksuelt mangfold. Beføling, slikking, suging og onani er andre måter å ha sex på. Det du liker best er det du skal bruke mest tid på, det finnes ingen fasitsvar på hva som er riktig sex, det du liker er riktig for deg.

Fri-seksuell

Tenner du på begge kjønn så er du kanskje fri-seksuell, det er langt mer vanlig enn mange tror. Det betyr at dine drifter styres ikke av hvem du har sex med eller av kjønn, men av personlighet.  En del nordmenn liker sex med flere enn sin partner også.

I en hektisk hverdag kan det bli for travelt til å kjenne etter kroppens behov. Du trenger en avveksling som bryter mønstret og gir deg overskudd. Kanskje en weekend på fjellet, eller en storbyferie på et luksushotell med en som betyr noe ekstra kan være smart?

Bare sørg for å gjør det, ikke bare snakk om det eller tenk så fint det kunne ha vært. Sex gir deg overskudd og har i tillegg en stor grad av gode helsebringende effekter.

Nordmenn er blant de som investerer mest penger i sex-leketøy. I nesten samtlige norske hjem finnes det et eller annet som hun eller han- eller kanskje begge, liker å bruke i aktens hete.

Man må ikke være singel og kåt for å ha rett til å kjøpe et leketøy. Menn har også funnet sin vei til fantastiske orgasmer via But-plugs o.l.

Sexleker

Hva er spennende og perfekt sex for deg? Du oppnår det ved å ta dine seksuelle fantasier på alvor, ved å tenke båe egen nytelse framfor andres. Dine sexleker er viktigere enn alle andres og dine orgasmer er gull verdt. Kun på den måten vil du oppnå fullkommen sex og evige orgasmer – ved å ta deg selv høytidelig. 

Det er det mange unge gutter og jenter, eller skal vi heller alle kalle dem unge kvinner og menn slik at vi ikke havner i fella for å skape alders-debatt rundt våre artikler.

Når det er sagt, vet de fleste at gutter og jenter er nysgjerrige på at som har å gjøre om kropp i svært ung alder. Den debatten sparer vi til et annet innlegg.

Har du nok spennende sex?

Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden, er nemlig stor stas for noen. Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. 

Sprutorgasme

Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

En G-punkt stav vil kunne gjøre jobben langt lettere. Både om du er singel og alene under akten, eller får hjelp av elskeren din. Selvsagt er all informasjon om tema sprutorgasme svært tabubelagt. Alle kvinner som kan og ønsker det – må selvsagt få rute så ofte de ønsker.

Vargas12.com er bloggen som tør å ta opp tema som du kanskje ikke deler mens så mange andre, men som du tenker ofte på alene. Du og dine fantasier forblir en drøm – om du ikke tar grep.

Følg vårt nyhetsbrev og vi lover at året 2020 blir ditt mest spennende – vi skriver for deg, det er alltid gratis og uten forpliktelser. Er du klar for et drømme år med oss?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julen skaper gjeldsslaver!

Men det blir veldig feil å skylde på høytiden. Selvsagt er det den enkelte som drar kortet, for ofte og...

Lukk