Nå kan du få et godt tilbud på min krimroman «Mildred«, den selges helt fram til julaften for kun 100 kroner + porto. Den sendes over hele Norge. Krim fra Bygde-Norge er første roman i en trilogi om 18 år gamle Mildred fra Tingvoll på Nordmøre. 

Alle som ønsker det, får selvsagt signerte utgaver.

Romanen er på 318 sider og har et deilig fleksibind-cover som er godt og holde i. «Mildred» er publisert hos Kolofon forlag, i Oslo.

IMG_1980

Her er litt mer om bokens innhold:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Fra krimromanen “Mildred“

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet. Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

100 kroner for 318 sider hardbarket spenning, gir mye julegave for pengene. 

Har du en mindre, mellomstor eller større bedrift, eller kjenner noen som trenger forslag til julegave for sine ansatte, er dette et godt tilbud. krimromaner koster ofte både tre og fire hundre kroner, «Mildred» kom ut første gang i november 2015. Oppfølgeren «Presten» kommer i første halvdel av 2017.

Ønsker du å bestille eller har spørsmål om verket, så ikke nøl med å ta kontakt. Det kan du gjøre på Vargas12.com@gmail.com, eller du kan bruke kommentarfeltet.

Harde pakker til jul er å foretrekke.

 

Øyvind Teige

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen- Oddvar ute, seerne raser – ingen profiler tilbake

Da Oddvar Nilssen ble sendt hjem fra Farmen, er det svært mange som vil velge å ikke se mer på...

Bill. merk. pedofil, Bergen

Hva er det med Bergen? Kan det være været? Ordføreren siktet for korrupsjon, politiet – ja, hva er det med...

Lukk