Her er Nora Mørks kjæreste. Er det noen personer som fortjener en kjæreste, som viser henne respekt og står ved hennes side, så er det hele Norge håndball-stjerne – Nora Mørk. Måtte forholdet til Martin Laumann Ylven (30) vare lenge.

Hun har hatt en vanskelig tid, både på og utenfor banen, men endelig ser lykken til å ha snudd. Vi gleder oss stort over at Norges største håndballstjerne smiler igjen. Her er Nora Mørks kjæreste!

Smellvakre Nora Mørk (28) er blant verdens beste landslagsspillere i håndball, nå har hun funnet kjærligheten med hockeyspilleren, Martin Lauman Ylven, som du har sett på TV i serien, Iskrigerne.

Nora Mørk var mye i media gjennom store deler av 2018, da hun ble skadet i forkant av EM i håndball. I tillegg kom hun i fokus da intime bilder av henne ble spredt på internett. Det toppet seg med store medieoppslag, både på TV og i aviser, da håndball-landslaget for herrer, skal ha vært med på å dele de intime bildene. Noe som fikk håndball-esset til å rase.

Nora Mørk har fått hjelp

Nora Mørk var i tvil om hun orket å spille mer håndball, når mediepresset var som verst og vurderte en periode om hun skulle legge opp, både med klubb- og landslagshåndball. Heldigvis har flotte Nora fått god hjelp, snakket mye med folk som har greie på metal mestring, nå smiler endelig livet til 28-åring.

Klubb-byttet fra Györ til CSM Bucuresti vil kunne gi Nora en ny vår. Og hun har fortalt til Dagbladet.no at hun gleder seg veldig til landslagssamling igjen, med Norge. Nora er så godt som helt frisk fra kneskaden hun pådro seg i fjor. Og hun spiller med flagget på brystet, for første gang om få timer, mot Sverige, helt siden desember 2017.

Her er Nora Mørks kjæreste!
Nora og Martin er sant Foto: Instagram

Her er Nora Mørks kjæreste!

Martin Lauman Ylven, har funnet lykken med hele Norges Nora. Han har Vålerenga-hockey som arbeidsplass, og må derfor pendle til Ungarn for å se mer til kjæresten i månedene som kommer. Akkurat nå, helt i slutten av mai, får kjæresteparet se hverandre, da Norge skal spille landskamp mot Sverige tirsdag 28. mai.

Men, gleden er kortvarig, Nora og resten av landslaget, reiser nemlig til Hviterussland for å spille play off kamp til VM for 2019, allerede fredag 31. mai.

I følge TV2, skal også stjernens kjæreste, Martin Ylven, ha slitt med skader gjennom sin suksessfylte hockey-karriere. Karrieren sto på spill, men han har lykkes med å kjempe seg tilbake på isen. Ifølge Nora Mørk har muskelbunten vært en viktig bidragsyter til at hun selv har kommet tilbake og er fri for alle symptomer, etter skadeavbrekket.

Vargas12.com har skrevet om Nora Mørk

Vargas12.com har skrevet en langt rekke meget populære artikler og innlegg om verdens beste håndballspiller. Kanskje Norges mest sexy idrettsutøver med ekstrem sexappeal? Ingen andre innlegg er mer populære, enn de vi skriver om Nora Mørk. Slik ser det ut til å være for media generelt.

Hennes utseende ser ut til å ta knekken på mang en journalist, det være seg kvinner eller menn, i TV eller aviser, Nora er og blir fritt vilt. Nå må ting roes ned, i respekt for håndballspilleren, som kun ønsker å være på håndballbanen.

Dessuten hyller vi alltid kjærligheten, vi håper alltid at par holder sammen, fordi vi vet hvor smertefullt det er når eventyr tar slutt og man må gå hver til sitt.

Når Nora nå bekrefter sitt forhold til iskrigeren, Martin Ylven, er det overskrifter og nyhetsmeldinger over det ganske land. Det er noe helt spesielt med Nora Mørk, hun er fryktelig populær. Sannsynligvis ikke bare fordi hun er knallgod som håndball spiller og en flott kvinne. Nora er godt likt fordi hun sa i fra, at det er faen meg ikke greit, å dele privatbilder offentlig.

Store deler av håndballmiljøet og andre idrettsutøvere, støttet Nora Mørk fult ut da hun sto fram med gråten i halsen, da livet hennes var som mørkest. Nett-trollene, de som som stjal og delte bildene har blitt stilt til veggs.

Thea Mørk

Heldigvis er det flere som er straffet i form av store bøter, for å nettopp ha delt bildene av Nora. Noras tvillingsøster, Thea Mørk, anmeldte 15 menn, som alle fikk brev i posten, om hva saken angikk. Strafferammen for å spre andres bilder offentlig, uten samtykke, er mellom 45-90 dagers fengsel eller bøter.

Norge har endelig fått et kjendispar, i idrettens tegn. Det har vi nok mange med oss på når vi heier på Nora og Martin, som et flott ungt par.

Det lykkelige paret bør være innforstått med at deres forhold vil bli sett på med stor interesse. Og de vil bli fotfulgt av pressen, særlig når de befinner seg på offentlig sted – sammen. La oss håpe at paret får den respekten for privatlivets fred de fortjener og har rett på.

Lykke til, Nora og Martin!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barnløse kvinner – mer lykkelige

Barnløse kvinner – mer lykkelige enn gifte kvinner med barn. For noen er dette overraskende lesning, fordi mange foreldre aldri...

Lukk