Paradise Hotel starter mandag 11. mars, og i denne videoen får du vite noen hemmeligheter som kan være verdt å vite før den store premieren. 

Årets sesong er den femte i rekken og i år blir det mer drama, overraskelser og action enn noen ganger tidligere. Om det blir noe sex første natten? Mulig!

– Deltakerne får en sjokkerende start på hotelloppholdet. Paris Hilton setter et uventet preg på gjestenes hotellopphold. I tillegg til å måtte forholde seg til en smellvakker Hollywood-kjendis, innser jentene at de er altfor mange.

Det er 10 jenter og 5 gutter som skal sloss om premien på 300.000 kroner over 10 uker på det fantastiske hotellet i Mexico.

Her er de fem guttene:

Magne 21 år fra Nesodden

Amir 22 år fra Stavanger

Birger 24 år fra Tromsø

Mads 26 år fra Tønsberg

Sander 26, fra Gausdal

Her er de 10 jentene:

Tina 22 år fra Oslo

Martine 20 år fra Stavanger

Thea 21 år fra Brandval

Mette 20 år fra Hønefoss

Oda 22 år fra Brummundal

Caroline 22 år fra Stockholm

Ariel 20 år fra Øksnes i Nordland

Isabell 24 år fra Oslo

Mari 21 år fra Kolbotn

Charlotta 20 år fra Bollnäs i Sverige

Hotellsjef er som alltid smellvakre Triana Iglesias som også sitter med rom-nøklene, men hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig.

– Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet er langt i fra enkelt. Foretrekker guttene blondiner eller brunetter? Årets tvist åpenbarer seg idet gjestene sjekker inn på hotellet. Spillet er i gang fra første sekund.

Siden det er dobbelt så mange jenter som det er gutter, skal man ikke være noen hjernekirurg eller rakettforsker for å forstå at det ligger an til mang en cat-fight allerede fra starten av.

– Deltagerne, hotellet, konkurransene, klippene, parene, klingene, festene og alt som ellers skjer i hver eneste episode og hver eneste minutt vil du få her på vargas12.com, nettopp derfor er det viktig at du går inn å trykker follow, slik at du ikke mister noe av morra.

Sett av mandag 11.mars, kl. 21:30 åpner hotellet for årets sesong.

Er Paradise Hotel glimrende underholdning eller rølpe-TV som man ikke bør bruke tiden sin på?

Kilde: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du nok kunnskap? Neppe! Gjør noe med det da vel…

Odd Børretzen sa en gang noe klokt, det vil si han både sa og sang kloke ting hele tiden, men...

Allergisk? Da bør du snart ta affære!

Om du er en av de mange hundre tusen i dette landet som er allergisk mot et eller annet så...

Lukk