Norges mest populære såpeserie går på TV2 og som du sikkert vet så er det Hotel Cæsar. En serie som snart har gått i 15 år på nevnte kanal.

Man skal selvsagt ha respekt for de som elsker serien, men man bør tenke seg litt om før man rakker ned på omgivelsene for at TV2 velger å sende om kaprer drama fra Algerie-krisen.

– For mange så er det denne TV serien som betyr mest i verden kan det se ut som. Klagene var så mange at TV2s sentralbord ble sperret i flere timer pga Cæsar-fansens vrede. Episoden ble altså ikke strøket fra programmet, bare flyttet til et senere tidspunkt.

Er det virkelig mulig?!

Hovedpersonene i Hotel Cæsar Foto: TV2.no

– Faktisk så gikk det så langt at forfatter og episode-skribent Arne Berggren måtte roe ned de mest aggressive Hotel Cæsar fansen på seriens offesielle Facbook-profil, der han måtte forklare i klar tekst at det blir feil å sende påfølgende episode av den populære serien, når det verste kidnapper-drama fant sted med nordmenn involvert i Algerie.

Det er ikke meningen å prøve å fortelle noen hva de skal se på TV, og hvilket program de bør prioritere, men kanskje noen bør stikke finger´n i jorda å våkne litt opp? Tror dere Hotel Cæsar er et ekte Hotel?

Et hjem for oss, et hjem for deg» het det i det første slagordet serien hadde. Før årsskiftet i 2000 var det mange hundre telefoner inn til TV2, fra seere som ville booke rom til nyttårsaften samme år.

– Det er ingen hemmelighet at nordmenn er en smule naive, men at så mange i tillegg er rett og slett dumme er jo både sjokkerende og skuffende. Derfor skal jeg nå skjenke enda litt mer kalt vann i nakken på de som er i ferd med å bestille rom på det velkjente hotellet.

Hotel Cæsar er en såpeserie som startet i 1998 og har siden blitt vist på TV2, det er blitt laget mer enn 2400 episoder. Problemet er altså at «hotellet» er noen kulisser ved Gamle Myrens Verksted på Torshov i Oslo.

Serien produseres av Metronome Spartacus for TV2.Det er dessverre ikke et ekte hotell.

– For alle de som er eitrete forbandet på TV2 for at de prioriterte nyheter fra Algerie i stedet får såpe serier, det er faktisk en verden der ute. En virkelig verden, kanskje du skulle latt en tanke gå til de som har sine nærmeste kidnappet i Algerie?

Drama i det afrikanske landet er enda ikke over, og jeg håper TV2 fortsetter å flytte såpe-seriene til fordel for hendelser fra virkeligheten, det skulle da også bare mangle.

Ta dere sammen!

Vargas

 

 

Tags: Hotel Cæsar

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En mandag morgen i januar…

Jeg hadde ikke sovet godt, jeg våknet med en forferdelig hodepine etter en durabelig fest som varte hele helgen. Det...

Voldtektstfantasier- noen kvinners våte drøm

Alle kvinner bruker sin fantasi for å oppnå seksuell tilfredsstillelse, noen mer enn andre. Kvinner  som fantaserer om voldtekt, er også mer...

Lukk