Verdens modeller er et yndet objekt for fotografer til de mest kjente magasiner i verden. Vogue er kanskje det største av dem alle. Nå er modell nr1 valgt for 2013, det ble smellvakre Kate Upton (20). 

Motebibelen Vogue har sitt utspring fra Italia, men den amerikanske utgaven har flere lesere og er svært respektert som motemagasin verden over. Sexy Kate Upton pryder forsiden på Juni-utgaven, nettopp fordi hun har vunnet foran alle andre lekre modeller.

– Så tidlig som i 2008, som 15 åring  signerte flotte Kate Upton  for det anerkjente «Elite Model Management.» Hun ble GUESS, et amerikansk klesmerke sitt ansikt utad, og fikk stadig flere store oppdrag. Kate har også allerede gått til filmen. Hun spilte i  «The Three Stooges» i fjor, og er i ferd med å spille inn storfilmen «The Other woman».

Denne filmen har premiere sommeren 2014, og har Cameron Diaz og Nicki Minaj på rollelisten i tillegg til Kate Upson. Filmens regissør er ikke ukjente Nick Cassavetes.  Kan du se for deg Kate Upton som en kommende James Bond pike? Selvsagt kan du det!

 

kate upton vogue coverKate Upton Foto: Amerikanske Vogue

«Jeg kan ikke endre min BH-størrelse. De er naturlig! Jeg kan trene, og jeg kan holde meg frisk og motivert, men jeg kan ikke forandre noen ting. Jeg kan egentlig bare leve livet mitt. Jeg elsker kroppen min. Det er hva Gud ga meg! Jeg føler meg trygg på meg selv, og hvis det inspirerer andre kvinner til å føle seg trygg med kroppen sin, flott. »

Kate Uppton

Kate Upton er født i Michigan, USA og ble først kjent for noen få år siden da hun ble avbildet i det kjente motemagasinet «Sports Illustrated.» Der vant hun en svømmedraktkonkurranse og ble kåret «Rookie of the year» 2011. Siden har det smellvakre 20 åringen preget en rekke kjente kulørte førstesider på magasiner og ukeblader verden over.

Havner man på førstesiden i Vogue, har man sikret sin modell-framtid for lang tid.

20 åringen har tidligere vært sammen med Baseball stjernen Detroit Tigers, men har i den senere tid blitt ofte knipset i hete omfavnelser med skjørtejegeren Puff Diddy (43). At artisten er mer enn dobbelt så gammel som den vakre modellen har ikke så mye å si i USA.

Se enda flere fantastiske bilder av planetens vakreste modell på hennes egen hjemmeside.

Kilde

Huffington Post

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
KEPLER- Jordens øye mot verdensrommet

Keplers hovedoppdrag  er utviklet for å kartlegge vår region av vår galakse, Melkeveien  for å oppdage planeter på størrelse med...

Eirik Søfteland vinner IDOL 2013!

EN person har hatt en massiv progresjon i årets IDOL- konkurranse, enda var han en komplett artist da han møtte...

Lukk