Valentines Day, alle hjerters dag, kjærlighets dagen. Det er mange navn på denne dagen som er hentet til Norge av handelsnæringen for å tjene enda mer penger. Noen gjør det også, men de fleste lar være. Med rette?

Har vi kanskje bruk for en helt spesiell dag der vi setter litt ekstra pris på en person vi har et godt øye til? Ja, det har vi nok, men det trenger ikke å koste skjorta. Med litt planlegging kan du faktisk gi henne den perfekte gaven. De fleste kvinner ønsker seg sjokolade, orgasme, aller helst begge deler.

Elsker du henne gir du henne alt hun ønsker seg, hun som er så spesiell for deg, fortjener det selvsagt. Datoen husker du vel? 14. februar ja, det stemmer.

Historien eller myten om den hellige Valentine forteller noe flyktig om at han var lege og prest i Roma. Han utmerket seg med stor kunnskap og dyd i de fleste miljøer, men kom i konflikt med keiser Claudius II da han ikke underkastet seg hans lover og regler.

St. Valentine, som levde et par hundre år etter Kristus, var en sær og egen fyr som slett ikke ville gjøre som den greske keiser Claudius II befalte. Han holdt seg til kristendommen den godeste, St. Valentin.

– Akkurat det var ikke så smart, for keiser Claudius truet med både det ene og det andre for å få folk til å avsverge seg kristendommen. Det ville ikke Valentin bli med på derfor ble han like godt steinet til døde i i år 273 ca.

Så skal du kjøpe blomster, sjokolade og gi din elskede tidenes orgasme- nettopp fordi det forventes av deg- kan du jo ha stakkars Valentine på minne. Han led en grusom død, men blir altså hedret med hjerter og kjærlighet, mange hundre år senere.

Ikke glem at det er lov å huske på mannen også, Valetines Day gjelder selvsagt både han og henne. Det viktigste du gjør denne dagen, som du ikke må glemme- uansett. Det er å si de magiske tre ord…

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest